goplay89 Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Доволен съм - определено Поздравления още веднъж за идеята като цяло, както и за оформлението! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Супер късметчета! California, просто не знам как да ти се отблагодаря, че ми повдигна настроението! Наистина много ме зарадва, радвам се, че макар и във форум срещам толкова позитивен човек като теб. Надявам се и в живота да се сблъсквам с повече хора, които зареждат с толкова положителна енергия. Страхотен си, браво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Браво за труда. Супер се получили късметчетата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Мерси, дано се сбъдне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jorro Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Браво за труда! Харесва ми какво ми се е паднало, дано се сбъдне - без женитбата, де. ;d Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Браво за старанието, реализацията е страхотна! Хареса ми какво ми се е паднало. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 31 Report Share Публикувано Декември 31 Благодаря, харесва ми късметът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 2 Report Share Публикувано Януари 2 Интересен късмет- сватба и любов, след като ми се падна и на Нова година сватба, юначе и нова къща. Харесва ми. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Януари 7 Report Share Публикувано Януари 7 Късметите са много яки и аз съм доволен от моя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.