Senhor Публикувано на Януари 13 Report Share Публикувано на Януари 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Януари 13 Author Report Share Публикувано Януари 13 Леле, уникална песен! В Шакира ми беше надеждата да чуем брутална музика и като гледам очакванията са ми оправдани! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 На Рира партията е готина, но нещо Шакира не ме кефи. Очаквах повече, все пак се надявам на силен клип, който да помогне на песента да ме зариби. Като цяло Риана има два големи хита в момента в лицето на "What now" и дуета с Еминем, не трябваше да бърза с нов проект. Не знам, май доста бях вдигнал летвата и затова съм малко разочарован. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Яка е много! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Януари 13 Report Share Публикувано Януари 13 Музиката е страхотна! Много ми харесва песента, определено си пасват като гласове Чакаме клипа Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 14 Report Share Публикувано Януари 14 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.