Jump to content

136 потребители гласуваха

Нямате права да гласувате или да виждате резултатите от тази анкета. Ако искате да дадете своя глас, абонирайте се за клуба или темата. Моля, впишете се в сайта или се регистрирайте, за да гласувате в анкетата.

Препоръчани коментари

• Отговори 58
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Глас за:

1. Соня Немска - Правена съм за ръцете ти

2. Галин и Кристиана - Колко много

Любима ми е и "Режим "Неприлична"! :heart:

Изключително необективна анкета... Всеки е принуден да гласува и във второто поле и излиза, че най-харесваната песен е тази на Галин. :1000 (10): Поне като правите нещо, го правете както трябва.
Изключително необективна анкета... Всеки е принуден да гласува и във второто поле и излиза, че най-харесваната песен е тази на Галин. :1000 (10): Поне като правите нещо, го правете както трябва.

Не остана място за последните 2 песни, за това направих нова.

Трябваше да се разделят песните в 2 анкети, като във всяка анкета да има и опция "Никоя от тези". По този начин човек нямаше да е длъжен да гласува и за песен от другата анкета. Така, както е сега, наистина не е честно.

Не е по-необективна от Сървайвъра. Примирете се ... на Галин е хита :1000 (29):

Кукла,разбира се,но няма да гласувам в малумно направения начин на вот-ване :1000 (29):

Кукла и Колко много. От последните две нито едната не ми харесва, но на Соня е мега боклука.

Гергана - "От този момент". Според мен е най-добрата и най-различната песен на Оцко.

Избрах Галин - "Няма да боли", въпреки че първоначално бях за Емилия - "Ти си ми"

Има добри попадения в анкетата, въпреки че си приличат :)

Кукла и Колко много. От последните две нито едната не ми харесва, но на Соня е мега боклука.

Баси изказването изпраска.Това, че е по-различна Оцкова песен с още по-различен текст, не я прави боклук. :mf_surrender:

Галена - "Дай ми"

Емилия - "Kукла"

Соня Немска - "Правена съм за ръцете ти"

Малина - "Виж какво"

Преслава - "Режим Неприлична"

Малина - "Ако ще да звъниш"

Валя - "Нейните неща"

Гергана - "От този момент"

Тея кефат.

Трудно.. Направи няколко стрхотни песни през 2013. В анкетата гласувах за "Виж какво", защото ме беше зарибила най-много и за най-дълго време и още ме радва много: голяма какафония, но има нещо уникално в песента.

На второ място бих посочил "Дай ми", има някаква много странна и оригинална цикличност в музиката, мисля, че е акордеонът, също зарибява много и има уникален избухващ момент преди последния припев.

И на трето място бих сложил "Няма да съм аз", заради "ляляля"-то и якия индийски вокал, но там нещо не е наред с гласа на Андреа и това ме дразни.

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...