DeanWinchester Публикувано Август 28 Author Report Share Публикувано Август 28 Ееее...напиши нещо за Фокса... нали всички сме от реброто му. Сега ще се сърди, че не присъства :1000 (29): Всеки, който се сети нещо е свободен да допълва. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Всеки, който се сети нещо е свободен да допълва. :1000 (29): Аз те насочвам, ти си авторът :1000 (19): ехе, ти си бил голям спамер... 6к коментара за 2 години.. аз имам 3,5к за 7 години :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Аз те насочвам, ти си авторът :1000 (19): ехе, ти си бил голям спамер... 6к коментара за 2 години.. аз имам 3,5к за 7 години :1000 (29): :1000 (29): 11k бяха Аз допълвам: Всеки,който не хареса Камелия или творчеството й,бива наричам лумпен и спамер от чича му Фокс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Уникално! Намирам себе си в цели две. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 7 и 27 съм аз - в първото ме обвиниха, второто си го казвам открито. Забрави да споменеш Мария, обаче... Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 7 и 27 съм аз - в първото ме обвиниха, второто си го казвам открито. Забрави да споменеш Мария, обаче... Guilty as charged. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Guilty as charged. Цитирай Report "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Страхотен си човек, евала ти правя :roll1: Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 16 Report Share Публикувано Юли 16 Ново: Милионите в youtube са купени и без значение, но ако любимката ти има много гледания не пропускаш да го изтъкнеш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 17 Author Report Share Публикувано Юли 17 Друг факт: Ако не харесваш Емилия или някоя от песните й, ти си грозен, селянин, или циганин! Още един: Ако не излизаш на дискотека 3 пъти в седмицата, не си заслужава да се комуникира с теб, ти си бавноразвиващ индивид! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 17 Report Share Публикувано Юли 17 33. Сещаш се за Яница, когато чуеш благородническа титла. 34. Изпитваш страхотен кеф, когато се ровиш в стари теми, попаднеш на цитат на мнение на потребител, видиш му тогавашния никнейм в цитата и кажеш "Ахаааа, ти ли си!" 35. От време на време питаш "Какво става с Дилън, имаше яки песни едно време" и "Прекратиха ли договора на Валя?" 36. Не дочиташ последните 3 абзаца от някои мнения на foxy_vd. 37. Преслава си беше по-яка преди! 38. Тайничко слушаш поне половината песни, които храниш бясно в скандалите, че разсипват жанра. 39. Чудиш се дали Мис Пловдив 2015 не е роднина на Емилия. 40. Висша форма на удовлетворение от проект е да го обявиш за Песен на годината. Нищо, че си написал същото за още 15 парчета по-рано през месеца. 41. Когато си най-раздразнен, отговаряш с "Ооооо, я излез от нета, намери си приятели, ходи малко навънка, толкова е хубаво времето". 42. Имаш ясна и категорична позиция по драмата на века "Фики vs. Галин" 43. С интерес гледаш кривата на гледания в youtube и при рязък скок го отчиташ веднага във форума. 43. Всяка певица, която има под 1 млн. гледания за месец е достойна за съжаление. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 44. Имаш братовчед / близък приятел, който е DJ / охрана в дискотека и затова знаеш толкова тайни за чалгата. 45. Вече не се кефиш на "Луда по тебе". Младото поколение сега я открива на тях им е простено. 46. Миналата седмица изкара цели 5 дни с едни и същи графики. 47. Чудиш се asylum дали е сериозен в музикалните си предпочитания 48. Драмите между Кейти Пери и Лейди Гага в "Поп" раздела ти изглеждат несъществени, затова веднага минаваш към "поп-фолк скандали", където вече втори час тече разгорещен спор разтеглена ли е Андреа в последния си клип. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юли 18 Report Share Публикувано Юли 18 49. Отлично знаеш кои са Сенуж, Дивата пантера, Биди и Зайка, нищо че няма потребители с такива никове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 50. Убеден си, че фолк певици посещават форума, макар да нямаш доказателства за това. 51. Мария Петрова е много талантлива, но няма харизма! 52. Вече не си с такава неприязън към Токича. 53. Ако не харесаш дадена песен, но потребител, който много уважаваш я одобри, се връщаш за повторно слушане. 54. Нито една година за чалгата не е била толкова слаба като сегашната! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 55. За теб всяка втора сръбкиня е по-успешна от нашите певици и ако Драгана Миркович няма 5 милиона гледания на неин клип, то е невъзможно Галена да има повече, освен ако не си ги е купила! 56. Винаги когато прочетеш позитивен пост за Яница се чудиш дали не е ирония. 57. Подминаваш постове, съдържащи имената "Камелия" и "Десислава", особено ако с писани от lucas. 58. Влизаш в скучна за теб тема, само ако последния написан пост там е от потребител, който ти е интересен. 59. Чудиш се дали да не се запишеш в конкурса за "Мистър раманиа", но личната информация, която се изисква да дадеш в темата винаги те спира. 60. Когато видиш, че senuj е постнал 60 смеещи се емотикони под пост, оплюващ Преслава, знаеш, че всъщност той е много ядосан. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 30 Author Report Share Публикувано Юли 30 61. Не живееш нормално ако според теб "Питбул" не е най-големият хит на 2015. +1 "Питбул-а" е най-хитовия дует в момента и всеки, който води нормален живот извън този форум го вижда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Август 4 Report Share Публикувано Август 4 62. Пресмяташ колко прибира любимката ти от участия с такъв плам и страст, все едно ти дава процент от хонорара си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Велика тема! 63. Когато искаш да изтъкнеш любимката си, използваш "Коментирай!". 64. Когато пишеш мнение относно нова песен, отделяш един ред за самата песен и поне два абзаца за анализ на видеоклипа към нея. 65. Емотиконката с бялото знаменце показва най-точно чувствата ти към омразния ти изпълнител. 66. Анкетите и класацията RamaniaHit са абсолютно точни и обективни... освен ако любимецът ти не губи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Октомври 13 Report Share Публикувано Октомври 13 Уби ма! 67. Ако нова песен на актуално име не прави по 200 000 на ден е тотален провал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 68. Само в Рамания е възможно да не харесваш даден изпълнител, само заради определен потребител! Дори тайно да слушаш негови песни, не признаваш това, нито хитовете, тук във форума! Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 69. Ако искаш да си истинска мега-звезда в този форум твоят никнейм задължително трябва да съдържa име на животно. (foxy_vd, zai4eto82, kitty) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Ноември 15 Report Share Публикувано Ноември 15 70. Ако не си чел сп. "Нов Фолк" значи си неграмотен, прост, тъп и ограничен човек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Ноември 22 Report Share Публикувано Ноември 22 71. Ако пееш българска народна песен, значи нямаш хитове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Ноември 30 Report Share Публикувано Ноември 30 72. Като видиш дълъг пост, написан по този начин, отиваш да приготвяш пуканките и знаеш, че се е родил пореден бисер Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.