Paradise. Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Моя телефон по-счупен не може да стане , време е да види какво е свободно падане от 13-тия етаж . Oт телефона не играя..ако играя,ще е лошо за него. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Един тъп въпрос.Как ги правите тия скрийншоти? Нещо не мога да се оправя аз :1000 (29): Иначе новият ми рекорд е 13 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 Един тъп въпрос.Как ги правите тия скрийншоти? Нещо не мога да се оправя аз :1000 (29): Иначе новият ми рекорд е 13 на Power+Home Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 на Power+Home Нещо не ми се получава Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 И аз не знам как да направя снимка, на О, думи примерно при резултатите има едно фотоапаратче там, дето снима .. ама в тая игра даже бутон за излизане няма ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 На Самсунгите е като задържиш главния бутон и бутона за намаляне (или увеличаване, мисля че и двата стават) на звука едновременно. При S4 може и като си плъзнеш външната част на дланта вертикално или хоризонтално по екрана. При айфоните задържаш копчето за отключване и главния бутон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 26 направих сега. :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Февруари 10 Report Share Публикувано Февруари 10 29 направих днес в училище . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 23! ;р Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ей бе мамка му. :3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Аз днес направих 113 Обаче още не знам как се прави снимка, с LG съм .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 17 :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Успях да искарам 19 точки :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 бъг.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това е най-изнервящата игра, която може да съществува. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Февруари 12 Report Share Публикувано Февруари 12 Това е най-изнервящата игра, която може да съществува. :1000 (29): Можете да изпробвате играта и във вашият браузър - FlappyDoge 1.0 http://www.dogetek.co/game/ http://flappybird.io/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Абсолютно и аз мн се нервя докато играя Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 https://apps.facebook.com/flappyflight/?fb_...=ts&fref=ts фейсбук версията е по яка edit: прецакали ся е.. сега имаш само 20 опита и като ти свършат трябва да пращаш покани на приятелите ти.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Февруари 21 Report Share Публикувано Февруари 21 :e040: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Flappy Man Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 93 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 44 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 11 Report Share Публикувано Май 11 Не знам как го играете това нещо, не ми се отдава. :1000 (29): Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.