Само_мене_нямаш Публикувано на Февруари 15 Report Share Публикувано на Февруари 15 Гледайте "България търси талант" от 3 март само по bTV. Водеща: Мария Силвестър Жури: Асен Блатечки, Ваня Цветкова, Есил Дюран, Любен Дилов - син ВИДЕО Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Заради Асен ще го гледам за първи път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 О, имам една позната, която участва там и е стигнала напред, супер! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Заради Есил ще го гледам за първи път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 15 Report Share Публикувано Февруари 15 Ще се гледа! Много яка реклама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Точно това реалити ми е много досадно, но днес го гледах с баща ми и само заради журито ще го следя от време на време. Блатечки не е изглеждал толкова добре от... "Морска сол" може би - един такъв свеж, усмихнат, позитивен. С Ваня и Есил са много готини и забавни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 И първия хит от шоуто е на лице! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Ще го гледам заради Асен по някое време. Асен беше много готин в "Нека говорят" онзи ден. Утре ще е тука,а аз на работа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много е готино журито, Ваня е адската Ако бяха сменили и Любен Дилов с някой друг щеше да е супер, но и така става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Мисля, че на този талант трябва да се обърне повече внимание! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Аз съм дърта пияница,пия айрян с баница :1000 (29): Това е новият хит :1000 (29): И аз заради Асен ще го гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Асен много ме кефи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 И мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ох мн ме кефи Асен,само заради него прогледах това риалити и се оказа ,че имало доста добри таланти Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Ох мн ме кефи Асен,само заради него прогледах това риалити и се оказа ,че имало доста добри таланти Ами и аз го гледам заради него. Никога не съм го следяла това риалити. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Аз само първи сезон съм гледала и то не целия Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Януари 17 Report Share Публикувано Януари 17 Четирима души ще бъдат в журито на "България търси талант" 2015 . Новия сезон на шоуто започва тази пролет по btv. Изпълнителен продуцент е Евгени Димитров - МАЕСТРОТО заедно с компанията "Седем-Осми". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 9 Report Share Публикувано Февруари 9 Водещи тази година ще бъдат МАРИЯ СИЛВЕСТЪР и САШО КАДИЕВ. Една от дамите в журито ще дойде специално отвъд океана. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Жури : Ники Илиев, Дарина Павлова , Илияна Беновска и Иво Сиромахов. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Скука,няма да го гледам за пореден път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Кой е в журито - Ники Илиев или Ники Илиев от Първомай? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Февруари 11 Report Share Публикувано Февруари 11 Ще гледам само кастингите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 16 Report Share Публикувано Февруари 16 http://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia...-ch-po-btv.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Много е паднало нивото на това предаване. Казват "Да" на неща, които в предишни сезони сме виждали изпълнени по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Много зле. А Сиромахов е противен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари