Nikolay Публикувано на Март 3 Report Share Публикувано на Март 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Рикито е доста остарял Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 3 Report Share Публикувано Март 3 Рикито е доста остарял Много си е готин за 42 години. Чакам клипа и на английската версия с Рики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Много си е готин за 42 години. Чакам клипа и на английската версия с Рики. заради Зайка го пускам dj rocky - HD 1080p -| Video | 2014 | 00:04:27 | 134 Mb dj rocky HD 1080p - Video | 2014 | 00:04:27 | 479 Mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Чакам клипа и на английската версия с Рики. Пуснато аудио има ли ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Пуснато аудио има ли ? Още от няколко дена в канала на Рики, затова и ще бъде неговия следващ сингъл: А да не забравим и песента за Световното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Една твоя целувка е лек за мен. Тялото ти е чист адреналин. VEVO да не се мота, а да качва клипа на английската версия,че с Wisin какво виждам- нищо. Искам много Рики да гледам, той ми трябва само, Wisin не е важен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Още от няколко дена в канала на Рики, затова и ще бъде неговия следващ сингъл: А да не забравим и песента за Световното. Това звучи къде къде по-добре, само дразнещият припев не са го променили.. А именно той ме дразни най-много в песента. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 заради Зайка го пускам dj rocky - HD 1080p -| Video | 2014 | 00:04:27 | 134 Mb dj rocky HD 1080p - Video | 2014 | 00:04:27 | 479 Mb Мерси,ама нещо много бавно се сваля. :S Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Аз си го свалих от youtube и вече е на телефона. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Малееее адски мн ме кефи тая песен,обзалагам се,че ще е новия летен хит Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 А пък, който вика,че Рики е остарял, толкова е гледал предпоследния му клип "Come With Me"oт миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Малееее адски мн ме кефи тая песен,обзалагам се,че ще е новия летен хит Има и spanglish версия, в която повече пее Рики и съвсем скоро и клипа ще излезе. По-добре щеше да е само Рики и Джей Ло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Коментар за клипа: Това 3 в 1 е неочаквано добра комбинация. А Рики Мартин след толкова години не е мръднал, все същият си е ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Adrenalina e в цял свят в класациите и вече стигна номер 1 в Испания-spanglish version. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 6 Report Share Публикувано Март 6 Много зарибено И клипът ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Мерси,ама нещо много бавно се сваля. :S без пари е така с пари е по бързо !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 без пари е така с пари е по бързо !!! Свалих го,ама си го свалих и от youtube в HD. Скоро и клип на английската версия с Рики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.