Paradise. Публикувано на Март 4 Report Share Публикувано на Март 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 Текста и клипът кефят. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Март 4 Report Share Публикувано Март 4 От кога я чакам...... брутална ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 От кога я чакам...... брутална ! +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Не ме кефи, "Ideal Petroff" е по-яка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 5 Report Share Публикувано Март 5 Гаден и безличен припев, куплетите са добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.