stereoto_ Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 "Моли се да не почна" - Джена ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Джена- "Моли се да не почна". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kиро Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Последният беше на Десислава-Гореща следа Цитирай Report Кво ми скачаш като Глория на репортер от Сигнално жълто: НАЙ-ДОБРИЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Виолета - Зона за любов Румина - Жестоко Ивена - Без гаранция Джони - Пожарите в мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Поетът - Лили Иванова, а от чалгата Аз - Галена Имам нужда от теб - Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Анелия - Феноменална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Имам нужда от теб - Глория Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Боксет с 8 албума на Михалис Хадзиянис. От българските - "Имам нужда от теб на Глория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Декември 19 Report Share Публикувано Декември 19 Пайнер Хит Сезони Есен 2014 (От Фолкмаратон) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Декември 23 Report Share Публикувано Декември 23 Анелия - Феноменална Джена - Моли се да не почна Същото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 КИЧКА БОДУРОВА - Антология (3CD+CD mp3 format) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
LiMoUS Публикувано Декември 29 Report Share Публикувано Декември 29 Феноменална - Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Декември 30 Report Share Публикувано Декември 30 Днес пристигна с куриер албума на Лили Иванова - Li ,който си бях поръчал в нета . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
famous92 Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Последно си купих Payner Summer Hits 2014 и Hit Bikini 2014. След няколко дни и Джена - "Моли се да не почна". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Ивана - Доза любов Folk Collection 12 Payner Love Ballads 4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Джена - Моли се да не почна, подарък от самата нея и с автограф. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Джена - Моли се да не почна A от чуждите новите албуми на Рики с автограф и на Исмаил. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Анелия - "Феноменална" (подарък) Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 През съзнателния ми период сам и лично съм купувал албуми само на ДесиСлава. Без последната боза, от която колкото и да исках да се спася - накрая ми го подариха. Да - говоря за Слушам сърцето си. Албум, от който слушам 3-4 песни... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 15 Report Share Публикувано Март 15 Само на Глория купувам албумите, така че последният, който съм купил е "Пътеки". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
EuroDance Публикувано Март 20 Report Share Публикувано Март 20 Глория - Илюзия Луна - Чики-чики Гергана - Сини очи Гергана - Както никой друг Райна - Добра новина Ивана - Доза любов (втора бройка) Нелина - Пазя любовта Очаквам да ми изпратят още няколко, в т.ч. Силвия - Среща с Казанова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fitipaldi Публикувано Март 21 Report Share Публикувано Март 21 Последно си купих на небългарски изпълнител Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Амброжка. Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 В понеделник ми пристигнаха на Андреа - "Лоша" и на Галена - "АЗ" от Фолкмаратон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danatada Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Deep Zone - “Няма НЕ” Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.