nenooo123 Публикувано Ноември 5 Report Share Публикувано Ноември 5 Диана - "Сън или реалност" , Цветелина - "Здраве да е", Кали - "Вземи ме", Преслава - "Преслава 2004" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
selfish. Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 Деси Слава - Нямам проблеми, Мистерия Рени - Какво е обич Глория - Носталгия Валя - Моят свят Анелия - Погледни ме в очите Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Ноември 26 Report Share Публикувано Ноември 26 Гергана - Както никой друг Екстра Нина Video selection Весела - На седмото небе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Декември 12 Report Share Публикувано Декември 12 Екстра Нина - "Белязани с любов " , " Позволи ми "," Долу маските " Емилия - " Нужни устни ""ангел в ноща ""весело момиче "" бест целувай ме " Хитовете на планета пайнер 10 11 12 13 14 15 . Жоро любимеца - прошка за обич Глория - 12 диаманта Камелия - нещо горещо , презареждане , еротика , проект 13 Петра - котаците и маците , ла пиовра , искам да съм лейди Коста марков - милиони нощи , димианти и рубини , искаш ли дъвка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Софи Маринова - Единствен мой Луна - Плажно масло Рени - Като птица (сръбски вариант) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Януари 3 Report Share Публикувано Януари 3 Софи Маринова - Единствен мой Луна - Плажно масло Рени - Като птица (сръбски вариант) А може ли да ми рипнеш албума на Луна плажно масло Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Януари 5 Report Share Публикувано Януари 5 Sophie Ellis-Bextor- Read My Lips Валя- Искам всичко Райна-Тежко мина младостта Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Днес най-после си намерих албумите на касети : Орнела - "Тип -топ " Тони Дачева и Кристал - "Хитовете на Кристал " Деси Слава - Няма проблеми " - Черната обложка Румяна - "Умея да живея " Румяна - " Само с теб " Румяна - " Хросо се ви е " Еми Стамоболова - " Емел " Валентин Валдес - "Жега " :whistling: :whistling: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Райна- "Тежко мина младостта". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Днес си закупих,,Аз''на Галена.Обложката е уникална Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Януари 23 Report Share Публикувано Януари 23 Ивана - "Не давам да се даваме" Глория - "Пясъчни кули" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Март 11 Report Share Публикувано Март 11 Деси Слава "Нямам проблеми" CD, 1во издание 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PayneraDimitrov Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Най-после си открих уникалната компилация на Димитър Петров Hichiria - Fresh - Exotic - World - Muisc / на CD Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Деси Слава - Сладки сънища Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dimov01 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 От 9.07.2014 г. от 14:20, EuroDance каза: Ееех, "Долу маските" го продавам, можех за лев да ти го дам И аз хвърлих доста пари за оригинални дискове, но вече се опитвам да се отърва от част от тях. Можеш ли да споделиш "Опасно те волим" в WAV? От 9.07.2014 г. от 17:31, EuroDance каза: Да, пиши ми на ЛС. Здравей, ако имаш нещо налично на Джена, Галена или Преслава може да се разберем понеже търся повечето албуми от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
i810 Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Mariah Carey - Caution Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 Нищо не съм купувала напоследък. Чакам новия албум на Рики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rum_bum Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Глория "Любовта настоява" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Преслава "Да гори в любов" и Глория "Любовта настоява" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Март 13 Report Share Публикувано Март 13 Хитовете на Планета Пайнер 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Януари 3 Author Report Share Публикувано Януари 3 3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MaikoMila Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 От 10.06.2014 г. от 6:53, Fast каза: може ли да го рипнеш? предимно Мъж за милиони, Да ти помогна, А така, така, За всеки има ангел, Няма слабо, Страхливец, с 'О' започваш, Давай, Ще ти видя сметката, Само тази нощ и Чисто нова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MaikoMila Публикувано Януари 8 Report Share Публикувано Януари 8 Имам много албуми, на касети и на диск. Най-най-най-последните ми са Любов на върха на Пламен, Учан Кушлар на Наргиз (турски албум, разбира се хахаха), една компилация на Константин, един МР3 диск на Николина Чакърдъкова и дискът на един участник от група 'Сигнал', с подпис от самия изпълнител след техен концерт 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sunlight Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Дженифър Лопез- This is me now Делукс изданието 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Emanuela.Carey Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Емануела - Нотариално Заверен WJSN - Dream Your Dream WJSN - WJ Please? WJSN - As You Wish WJSN - UNNATURAL IZONE - HEART*IZ LOONA - [+ +] Lovelyz - Unforgettable Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.