DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ще очакваме. Гого, улучи любимата ми песен на Десислава, сега остава и Кали - Като те почна да почне и съвсем ще се размажа :1000 (29): Аз се появих и ти тука много инкогнито стана днес. :1000 (29): Днес човека, който искам да чуе поздрав от мен не слуша радивото Пием за това! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аааааа, най-яката песен на Кали. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Спря ми тока, Вена Добър избор! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Днес човека, който искам да чуе поздрав от мен не слуша радивото Пием за това! Стига рева като госпожица! Айде поздрави ме мене. :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Днес човека, който искам да чуе поздрав от мен не слуша радивото Пием за това! ха ха и при мен същата работа, но пък определено има с кого да се поздравяваме. Само да беше казал, че си тук, че пропуснах да те поздравя, ама така е като се криеш, я! Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Стига рева като госпожица! Айде поздрави ме мене. :1000 (29): :1000 (29): :gun_bandana: След тази обида, поздрав за теб НЯМА! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Имаше една много хубава песен на Кали (стара май), но не мога да се сетя името и... Започваше с "Не откраднах твоето сърце" нещо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Тая песен е мн яка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ееее мерсим много за поздрава За най-активните Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Еее яката песен, мерси за поздрава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Еее, мерси! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 :gun_bandana: След тази обида, поздрав за теб НЯМА! Една сълза от мене се отделя Една сълза тежка като смъртта ... :1000 (29): :1000 (29): Оо мега песента на Иве/ана :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ееее мерсим много за поздрава За най-активните Пак заповядайте : )))) Еее яката песен, мерси за поздрава! Улучих ли? Знам, че харесваш Мария и Емилия, но тази песен си е химн. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вярно е , като МЕНЕ ВТОРИ НЯМА. :happyppl: Гранде путанааа :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вярно е , като МЕНЕ ВТОРИ НЯМА. :happyppl: Гранде путанааа :roll1: Вена знае какво да пусне! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 Как мислиш, маме, к*рвите да ги е*еш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Пак заповядайте : )))) Улучих ли? Знам, че харесваш Мария и Емилия, но тази песен си е химн. Така е, любима ми е и съм я въртяла до втръсване едно време :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Как мислиш, маме, к*рвите да ги е*еш? :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хубаво избирате песни на Магда, но защо все най-убиташките. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Така е, любима ми е и съм я въртяла до втръсване едно време :1000 (29): И аз, на Ивена Без гаранция, Номер 2, Като кученце, Нещо малко, черно и Моля за внимание много ги обичам. Пак ми се иска да поздравя с нещо на Ивена.. но ще вземе да стане прекалено. :1000 (29): Благодаря за Д-р Магда Стоянова. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Да, наистина... Магда какви песни има, а вие тия избирате Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Кажи на твоите любовчетаа, при друг да тичат с тея токчетаааа :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 оу като чуя Магда се сещам за дуета и с Вероника - Не си сама Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Хубаво избирате песни на Магда, но защо все най-убиташките. Да, наистина... Магда какви песни има, а вие тия избирате Стига сте протурстурвали Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Песента наистина си е супер. Макар, че за мен Нали ти казах е най. Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари