Shh... It's a secret Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ей тва е! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ауууу Намери си майстора Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Кака ни нарече стари раманяци ... :1000 (34): Удрииии ГЛОРИЯЯЯ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вениславаааааа, Ангелееееее, помните ли как крещяхме на Глория за тая песен. :roll1: :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 В Испания сме трима човека в тоя форум, двамата са Ивановци, така че се уточнявайте по-добре когато пускате поздрави на кака Вена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Вениславаааааа, Ангелееееее, помните ли как крещяхме на Глория за тая песен. :roll1: :roll1: Аз нямам спомен честно казано. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 В Испания сме трима човека в тоя форум, двамата са Ивановци, така че се уточнявайте по-добре когато пускате поздрави на кака Вена Най-много да казва адресите, както спомена тя Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аз нямам спомен честно казано. :1000 (29): Стар си, Вена го каза ... :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Най-много да казва адресите, както спомена тя :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Аз нямам спомен честно казано. :1000 (29): Е ти имаш доста бели петна от оная вечер. А с Белев как се търкаляхме по сцената в ПЛанета. :roll1: Добре, че тогава я нямаше модата да правят толкова снимки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Март 12 Author Report Share Публикувано Март 12 ахахаха тихо, тихо... Това не са истории, които да разказваме по форумите... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Айде поздравете ме бе, баси.. те тва е да си сам кат куче Никой се не сеща за теб.. Роско, аре действай Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Оххх даде дадеееее Любимата ми песен на Андрешко! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Айде поздравете ме бе, баси.. те тва е да си сам кат куче Никой се не сеща за теб.. Дерзай...вече поздрава е при кака ти Вена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Има ли добронамерени хора? Изненадите не спират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Е ти имаш доста бели петна от оная вечер. А с Белев как се търкаляхме по сцената в ПЛанета. :roll1: Добре, че тогава я нямаше модата да правят толкова снимки. Еее, ти говориш за Планета, мен тогава ме нямаше. Иначе белите петна са ми от Хистерия. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Дерзай...вече поздрава е при кака ти Вена. Докато не чуя не вярвам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Любимата ми песен на Бони! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
goplay89 Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 За Ивановците, специално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Ти нямаш сърцеееееееееееееееееееееее, ти не знаеш що е болкаааааааааааа Обърках текста :1000 (29): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 :helpsmilie: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Поздрава беше докато вървеше АНДРЕА, нооо нищо :* :D Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Еее, ти говориш за Планета, мен тогава ме нямаше. Иначе белите петна са ми от Хистерия. :1000 (29): Верно... когато се разкарвах в дискотката с ония светещи очила. Баси резила. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): За Ивановците, специално! За мене само Riko Style. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Айде, Руже, ти си :1000 (19): Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Айдеееее цигададаум дам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари