Glamdring Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 И моето мнение е същото. Нека си се развиват, на мен грам не ми пука педали ли са, комплексари ли са... стига да не пърхат с китки или да са неадекватни, другото ми е все тая. А! И да не са престъпници. :1000 (29): И аз съм съгласен със всичко от това което си казал. Много сте ми интересни - уж много широко скроени, а не искате "педали да ви пърхат с китки". Всеки ще прави каквото си иска и нямате право да съдите някого заради сексуалната му ориентация или маниерите му. А по темата - няма какво да подготвят, вече е ясно, че новите големи се очертава да са Фики и Галин. Ами определено е прав. Първо, защото ако са хомосексуалисти и се държат мъжкарски обаче, това ще е много по- добре за целият образ на този сегмент от обществото. Неприятно е когато чупят китки и въртят дупета като 16 годишни момиченца, някак не се приема напълно - НИКЪДЕ. Дори в САЩ където си ти, се водят дебати, има щатове дето може да ти набучат харпун в анала заради такова нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Много сте ми интересни - уж много широко скроени, а не искате "педали да ви пърхат с китки". Всеки ще прави каквото си иска и нямате право да съдите някого заради сексуалната му ориентация или маниерите му. А по темата - няма какво да подготвят, вече е ясно, че новите големи се очертава да са Фики и Галин. Това, че не ги съдя, за себе си говоря, не значи, че ми е приятно да гледам такива неща. Новите №1 ще са Галин и Фики, и имат нужда взаимно един от друг, защото тази конкуренция, това сравнение някак им придава статут на нещо повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Фикрие и Галина са следващите, които Пайнер ще започнат да подготвят за №1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Фикрие и Галина са следващите, които Пайнер ще започнат да подготвят за №1. а при жените Теда Александрова Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Галин е несъстоятелен...крепи се на кифло-хомо вота, иначе като музикант, глас и представяне е ниво Андреа...след първото реалити и е изчерпан...логично е да се създаде истинска конкуренция на Фики и това ще се случи, като ще е повече от един. От години реално добрите в този жанр с адекватно присъствие и музика са Галена и Анелия /Алисия, но и липсва ротация/..всичко друго е клозет и ретро сръбско Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 а при жените Теда Александрова харесвам и покрепям, но и трябва качествена музика/ в пълното си обеснение/ - основното , което направи всички първи - първи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Галин е несъстоятелен...крепи се на кифло-хомо вота, иначе като музикант, глас и представяне е ниво Андреа...след първото реалити и е изчерпан...логично е да се създаде истинска конкуренция на Фики и това ще се случи, като ще е повече от един. От години реално добрите в този жанр с адекватно присъствие и музика са Галена и Анелия /Алисия, но и липсва ротация/..всичко друго е клозет и ретро сръбско Преслава клозет ли е или е ретро сръбско?! И Анелия баш да е адекватна в каквото и да било... 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
1ooqN Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Преслава клозет ли е или е ретро сръбско?! И Анелия баш да е адекватна в каквото и да било... тотален клозет...жанра няма да я награди и като прима дори, ще бъде оценена като изпълнител на хитове, чийто собственик я е направил късмета,..липсва и поведение и замисъл, феновете и са преходни - фенове на 'хита' и на 'класациите'...те могат на всички да са. Анелия е глупава но гледа на запад след Сърбия,увлича и изисква съпричастнот,както от фенове така и от критикари, докато Преслава е мол певица-щендер за хитове, които и се поставят за добри дивиденти на началници и музикантори./Тя е същата Петя от милкините сараи, просто и поставят модна диагностика все по нелепо седяща и'/ 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 тотален клозет...жанра няма да я награди и като прима дори, ще бъде оценена като изпълнител на хитове, чийто собственик я е направил късмета,..липсва и поведение и замисъл, феновете и са преходни - фенове на 'хита' и на 'класациите'...те могат на всички да са.Как феновете й ще са преходни,това е пълна глупост. Тя има най-много и най-верни фенове,както тези на Гло. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Февруари 2 Report Share Публикувано Февруари 2 Следващата номер 1 мисля, че ще е Джена.Димитров я лансира усилено още от както се премести от изчезналата вече Милена Рекърдс в Пайнер.Джена почти нямаше хитове, когато за пръв път взе участие на турнето.Да знам, че сега всички ще скочите, че е имала хитове и може би ще сте прави до някъде, но нямаше мега хитове каквито имаха останалите участващи в това турне!Тя се появи на тая сцена точно във времето, когато фолка беше в своя пик и когато хората все още плащаха вход, за да посетят турнето!Въпреки това обаче смятам, че ако в началото не е заслужавала да бъде толкова лансирана, то сега напълно заслужава, защото не си позволява да пее на плейбек(колкото и някой да я обвиняват за турското и виене) а и е една от най-оборотните по брой участия!Също така на участия прави големи купони, като пее каквото и поръчат, просто защото пее на живо, а не като някой дето излизат да си отварят устата над плейбека за час и половина и си тръгват! Яд ме е за Емилия, защото наистина тя остана недооценена от фирмата, а може би е единствената в този жанр, за която може да се каже, че е олучила златната среда, защото всички останали имат и пикове и спадове, докато тя държи едно постоянно ниво, и то високо ниво.В същия ред на мисли, мога да кажа, че ме е яд за Борис Дали.Даже не че ме е яд, ами като се сетя колко пъти оня наркоман взима "Певец на годината", а си отваря устата по концерти, направо побеснявам!!!Колкото и да ви е смешно, Борис Дали е единствения певец, заради който съм седял да гледам на живо наградите и съм си стискал палците до счупване, докато накрая пак обявят, че не печели той! От мъжете силно бих се надявал да заложат на Галин и той да е следващия номер 1, защото той е многослоен певец.Умее да интерпретира музиката по различен начин и въпреки че сега и той е в Оцковата матрица, може да бъде много различен.За съжаление обаче всичко сочи, че бутат яко за Фики, а той наистина пее добре, но има строго определен стил от който не може да избяга.Може някой да се обидят, но и Фикрет и баща му са си турски цигани и колкото и да се пънат все си звучат като джамията на халите в 05:20 сутринта - страшно виене пада.А и като гледам хората харесват Фикрет, но в действителност Галин им е по-големия фаворит.Силно впечатление ми направи тазседмичната класация на сигнал.бг, където след 3 седмичен успех на Алисия и Константин , Галин отново ги смачка, а Фики отдавна не е влизал в топ 5! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 горe Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Трябва да се лансира Мария Петрова! Нека се прочисти малко жанра от пошлостта .. :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Трябва да се лансира Мария Петрова! Нека се прочисти малко жанра от пошлостта .. :1000 (30): Харесвам я като глас, но е скучна. Тя е нещо като Преслава и Джена в едно, скучна е. Да продължават да налагат Теди Александрова, да наложат и Емануела за 1-2 години, на нея не ѝ трябва много бутане, за да се издигне. Джордан също може. Ваня също да бутат, там има много хляб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Февруари 3 Author Report Share Публикувано Февруари 3 Теди Александрова Е следващата, която Фокси подготвя за №1! Ама верно ли така стана? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Теди Александрова заслужава "Певица на годината" тази година, тя сама се издигна до върха...Със собствени усилия, със собствено творчество! 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Теди Александрова заслужава "Певица на годината" тази година, тя сама се издигна до върха...Със собствени усилия, със собствено творчество! Творчество ли е, чудо ли е...? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Творчество ли е, чудо ли е...? Творчество, хитове, визия... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Съгласен съм за Теди, не знам защо се вживявате, чалгата е супер пошла и пропаднала музика, ако изобщо може да се нарече такава, поне Теди Александрова е естествена и показва цигания в чиста форма. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Съгласен съм за Теди, не знам защо се вживявате, чалгата е супер пошла и пропаднала музика, ако изобщо може да се нарече такава, поне Теди Александрова е естествена и показва цигания в чиста форма. Чалгата, както казва Камелия е "рака-чака". Музика за купон и забавления, има и сериозно песни, но рядко се отличават. А Теди Александрова си е точно определение на чалга изпълнител, много е яка!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 То си личи, че отново ще върнат кралицата Деси на върха. Митко най-накрая ще си излекува комплексите от 2003 създадени му от Десито. Хепи Енда ще е за всички - Деси, Митко, фенове, колеги 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dinnev Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 То си личи, че отново ще върнат кралицата Деси на върха. Митко най-накрая ще си излекува комплексите от 2003 създадени му от Десито. Хепи Енда ще е за всички - Деси, Митко, фенове, колеги Ти сериозно ли мислиш, че Митко ще зареже Теди, Галин, Фики, Яница, Галена, Преслава, Анелия, Джена и Емилия, за да върне Деса на върха... хахаахаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Джулия, в нея май ще залагат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Ти сериозно ли мислиш, че Митко ще зареже Теди, Галин, Фики, Яница, Галена, Преслава, Анелия, Джена и Емилия, за да върне Деса на върха... хахаахаха А ти сериозно ли не виждаш къде я изпрати само за една година - след Прес и Гал. Догодина ще си я сложи на трона. Той си я иска там от край време. Колко статии има през годините за това как не може да я прежали. Няма лошо да буташ можещите. Нека си отиде на мястото - все пак е кралица 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Камелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgi92 Публикувано Февруари 4 Report Share Публикувано Февруари 4 Някоя НЕталантлива, но курвенско изглеждаща и с богат мъж.. има предостатъчно такива, таланта не е от значение вече стига да има цици и пари. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.