ice_hot_sm Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 От този епизод започнаха да пускат като музикален фон и песента на DIDO "My lover's gone" - една от любимите ми песни. Някои от негледалите го преди години, сега как ви се вижда сериалът? Харесва ли ви? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 От този епизод започнаха да пускат като музикален фон и песента на DIDO "My lover's gone" - една от любимите ми песни. Някои от негледалите го преди години, сега как ви се вижда сериалът? Харесва ли ви? Добър е, наистина. Но аз лично харесвам повече римейка, актьорите изглеждат по-добре и е направен по-съвременно, по-забавен е. Тук музиката обаче ми допада повече. Ще ми е интересно това, което съм изпуснал от римейка, който е 183-184 епизода, тук са 250 - нямам представа какво са спестили, явно, тук се набляга повече на самата религия. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Аз си догледах пропуснатите епизоди и пак ми се стори, че бавно се развива сериала, а Мохамед е изключително грозен!!! Знам, че е харам да говоря така, ама наистина, ужасен е, в циганска махала да правиха кастинг, по-симпатичен "актьор" щяха да намерят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Сега пуснах епизода и забелязах, че е дублиран наново. Бях свикнал със "старите" гласове на героите. Иначе да, оригинала се развива по-бавно. Според мен е така, защото героите са много и наблягат по-обстойно на всеки един от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 4 Report Share Публикувано Юни 4 Към 21-22 епизод има някакво развитие най-после! Саундтрака е божествен пак да кажа, нямам думи... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 49 епизод онлайн?! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Леле, тая тема не съм я видяла до сега, та дори нова направих хахах Обожавам го сериала, страшно добри актьори.... И сега в момента точно е много интересно. Хубавото е, че съм забравила какво става нататък, понеже мина бая време откакто го даваха, пък и съм си била малка, толкова съм разбирала :1000 (29): Много, мнооооооого хубав сериал!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Някой може ли да ми каже коя е песента и кой я изпълнява, която звучи само в сцените с Маиза? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 5 Report Share Публикувано Септември 5 Някой може ли да ми каже коя е песента и кой я изпълнява, която звучи само в сцените с Маиза? Lara Fabian - Meu Grande Amor Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Lara Fabian - Meu Grande Amor Много ти благодаря! Страхотна е тази песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 9 Author Report Share Публикувано Септември 9 Сватбата на Саид е голям цирк. :1000 (29): Жади е видимо много доволна, усмивката и стигна до ушите. :1000 (29): Най-после се появи и клонингът.В дънките му може да се побере още 1 човек. :1000 (29): :1000 (29): А дубльорката на Аниня кърти. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 1 Author Report Share Публикувано Октомври 1 Тази Рания е много красива. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Тази Рания е много красива. +1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Красива е ама дразни ... Винаги съм била против Лукас, голям е страхливец. Харесвам Саид и все ми се искаше Жади да си остане с него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Красива е ама дразни ... Винаги съм била против Лукас, голям е страхливец. Харесвам Саид и все ми се искаше Жади да си остане с него. Да, Саид е мъжкар във всеки един смисъл. Лукас е абсолютно нищожество...пълен страхливец. Брат му не беше такъв. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Да, Саид е мъжкар във всеки един смисъл. Лукас е абсолютно нищожество...пълен страхливец. Брат му не беше такъв. Жади е глупачка просто. Саид търпи какво ли не заради нея и пак я обича. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Някъде качват ли се епизодите? И някой може ли да даде работещ линк за онлайн гледане на "Диема Фемили"?И още нещо - колко серии е сериалът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Някъде качват ли се епизодите? И някой може ли да даде работещ линк за онлайн гледане на "Диема Фемили"?И още нещо - колко серии е сериалът? Не че се заяждам, но с едно простичко търсене в гугъл можеш да отговориш на зададените от теб въпроси. Не знам защо все повече хора ги мързи да си набавят нужната информация. Станали сме невероятни готованци и мързеливци. Ето ти информация за сериала колкото искаш: http://telenovelasfans72.hit.bg/OClone-info.htm Епизоди: http://p2pbg.com/index.php?page=torrents&a...&hidexxx=on Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Декември 10 Report Share Публикувано Декември 10 Не че се заяждам, но с едно простичко търсене в гугъл можеш да отговориш на зададените от теб въпроси. Не знам защо все повече хора ги мързи да си набавят нужната информация. Станали сме невероятни готованци и мързеливци. Ето ти информация за сериала колкото искаш: http://telenovelasfans72.hit.bg/OClone-info.htm Епизоди: http://p2pbg.com/index.php?page=torrents&a...&hidexxx=on Не че не си прав, просто последните дни съм без ТВ и ми омръзна от разни сайтове, от които така и не случих на един читав... Та, днес се сетих, че в темата тук бяха споменали, че "Клониг" се качва някъде, затова реших направо да питам, за да не се лутам още. Иначе много ти благодаря за линковете! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Свършиииииииии. ;( Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Абе някой гледал го и преди. Не знам защо си мисля, че свършваше как Жади избира да остане сама нито Лео, нито Лукас? Или се заблуждавам нещо и преди там 2002 ли коя го даваха пак така си свърши или е някакъв друг алтернативен край? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз го гледам напоследък по НОВА. Има някакви разправии между Мохамед и дона Ноемия защото той я нарече африканска кокошчица, а тя го прие като обида. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз го гледам напоследък по НОВА. Има някакви разправии между Мохамед и дона Ноемия защото той я нарече африканска кокошчица, а тя го прие като обида. "Не е шега работа" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Ноември 28 Report Share Публикувано Ноември 28 Аз го гледам напоследък по НОВА. Има някакви разправии между Мохамед и дона Ноемия защото той я нарече африканска кокошчица, а тя го прие като обида. Ха ха и аз го гледам, ама защо само вечер след 3 и половина го дават. Тоя филм ми е ужасна зарибявка и колкото и пъти да го дават, няма да ми омръзне. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Декември 27 Report Share Публикувано Декември 27 Ха ха и аз го гледам, ама защо само вечер след 3 и половина го дават. Тоя филм ми е ужасна зарибявка и колкото и пъти да го дават, няма да ми омръзне. Има епизодите онлайн. И на мен няма да ми омръзне да го гледам. Един от най-хубавите сериали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.