DeanWinchester Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Пуснали сме, ама не знам дали искам да го почвам пак. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Гласът на Жади е ужасен, егати :gun_bandana: :gun_bandana: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 И какви са тези гнусотии пак - "Слава на Бога", в предната версия си го превеждаха "Аллах" и така си е най-добре защото ни доближава максимално до културата на арабите. Аман от позьорщина в тия телевизии гнусни, българска му работа.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 CD - Али :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Те едно време не го ли даваха по Нова? И доколкото знам, "Аллах" на арабски значи "Бог", така че преводът според мен си е правилен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Те едно време не го ли даваха по Нова? И доколкото знам, "Аллах" на арабски значи "Бог", така че преводът според мен си е правилен. "Аллах" е едно от 99-тте имена на Бог (според Корана) и това, че е нарицателно за "Бог" там, не означава, че се превежда така. Иначе защо и в Турция ще му казват така? Само мюсюлманите си го използват по принцип... Обаче това беше само в началото на серията, сега вече си го казват "Аллах", по-автентично звучи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 23 Author Report Share Публикувано Април 23 Дублажът май е нов.Трябвало е да си оставят стария.Дано не съсипят сериала с тия нови гласове. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 За първи път ще следя тази версия, първите 2 серии съм ги гледал и ми харесаха, радвам се, че ще си припомня този филм, ужасно любим ми е. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Единственото, което не ми харесва на оригинала, е че всички актьори са ужасно грозни, което пък от друга страна прави сериала по-реалистичен, но пък лицата в римейка са много по-приятни. Тия каки обаче как се разпищяха, като видяха, че Лукас ги гледа. Негърката е отвратителна.Помня, че още при първото излъчване на сериала ми беше противна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Единственото, което не ми харесва на оригинала, е че всички актьори са ужасно грозни, което пък от друга страна прави сериала по-реалистичен, но пък лицата в римейка са много по-приятни. Тия каки обаче как се разпищяха, като видяха, че Лукас ги гледа. Негърката е отвратителна.Помня, че още при първото излъчване на сериала ми беше противна. Да, наистина и на мен тия не ми харесват. http://vbox7.com/collection:1205471?&page=45 Линк за "Клонинг", който е изпуснал сериите. Аз тази я изпуснах половината, дали има рип? Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не са грозни, за тогавашните стандарти са супер красиви. Например мен Жади така ме кефи повече, много по-женствено е да си има някакви подкожни мазнинки отколкото да има плочки по тялото и 3 кила грим по лицето... Виж, че дори майка й като умря и я къпеше й се виждаше путката По-нататък стават красиви, особено Лео като се подстриже, Жади като почне да се гримира, а Саит... :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 И на мен си ми харесват. Жади е много сладка. Обаче Зорайде е брутална. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 Добре де, с изключение на Лукас и Жади, другите са... Сиди Али обаче е накотил сума деца.И с каква усмивка каза, че едната му съпруга е починала миналата година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 CD - Али Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Април 24 Author Report Share Публикувано Април 24 CD - Али CD, ама има цял харем CD-то + 5-6 деца. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Жади: Латифа, не може да се омъжим, да избягаме, да направим гладна стачка! :roll1: :roll1: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Латифа: Ще ме жертват, като АГНЕ! :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Някой знае ли дали го качват някъде сериала? По едно епизодче не ми е достатъчно и искам да изчакам да се съберат поне 10, за да може да съм винаги назад със сериите и да имам поне по 2 епизода за гледане после... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Днес епизодът беше изключително добър и емоционален, особено събитията, случили се на близнаците! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Май 1 Author Report Share Публикувано Май 1 Някой знае ли дали го качват някъде сериала? По едно епизодче не ми е достатъчно и искам да изчакам да се съберат поне 10, за да може да съм винаги назад със сериите и да имам поне по 2 епизода за гледане после... Сериалът се записва, но жената, която го записва ще качва по няколко епизода накуп, но не знам кога ще качи първите.Може би като се излъчат първите 10 епизода. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 1 Report Share Публикувано Май 1 Сериалът се записва, но жената, която го записва ще качва по няколко епизода накуп, но не знам кога ще качи първите.Може би като се излъчат първите 10 епизода. Добре, ще чакам тогава, че така просто не мога да гледам, а и с тия 15-минутни реклами :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Жалко че Диого пукна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
montil Публикувано Май 2 Report Share Публикувано Май 2 Някой знае ли дали го качват някъде сериала? По едно епизодче не ми е достатъчно и искам да изчакам да се съберат поне 10, за да може да съм винаги назад със сериите и да имам поне по 2 епизода за гледане после... www.p2pbg.com Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Добре, ще чакам тогава, че така просто не мога да гледам, а и с тия 15-минутни реклами :mf_surrender: Да, и мен тия реклами ме изнервят. Покрай мен и наши и приятели започнаха да го следят. Зарибих страшно много хора по него. :1000 (29): Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Ще има ли рип на тези серии? 14 серия я няма с БГ аудио?! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.