Jump to content

Клонинг (O Clone) - 2001

Препоръчани коментари

• Отговори 75
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

И какви са тези гнусотии пак - "Слава на Бога", в предната версия си го превеждаха "Аллах" и така си е най-добре защото ни доближава максимално до културата на арабите. Аман от позьорщина в тия телевизии гнусни, българска му работа.. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Те едно време не го ли даваха по Нова?

И доколкото знам, "Аллах" на арабски значи "Бог", така че преводът според мен си е правилен. :dontknow:

Сподели в други сайтове

Те едно време не го ли даваха по Нова?

И доколкото знам, "Аллах" на арабски значи "Бог", така че преводът според мен си е правилен. :dontknow:

:gun_bandana: "Аллах" е едно от 99-тте имена на Бог (според Корана) и това, че е нарицателно за "Бог" там, не означава, че се превежда така. :dontknow: Иначе защо и в Турция ще му казват така? Само мюсюлманите си го използват по принцип...

Обаче това беше само в началото на серията, сега вече си го казват "Аллах", по-автентично звучи.

Сподели в други сайтове

За първи път ще следя тази версия, първите 2 серии съм ги гледал и ми харесаха, радвам се, че ще си припомня този филм, ужасно любим ми е.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Единственото, което не ми харесва на оригинала, е че всички актьори са ужасно грозни, което пък от друга страна прави сериала по-реалистичен, но пък лицата в римейка са много по-приятни.1000%20(29).gif

Тия каки обаче как се разпищяха, като видяха, че Лукас ги гледа. :roll1: :roll1: Негърката е отвратителна.Помня, че още при първото излъчване на сериала ми беше противна. :wacko:

Сподели в други сайтове

Единственото, което не ми харесва на оригинала, е че всички актьори са ужасно грозни, което пък от друга страна прави сериала по-реалистичен, но пък лицата в римейка са много по-приятни.1000%20(29).gif

Тия каки обаче как се разпищяха, като видяха, че Лукас ги гледа. :roll1: :roll1: Негърката е отвратителна.Помня, че още при първото излъчване на сериала ми беше противна. :wacko:

Да, наистина и на мен тия не ми харесват.

http://vbox7.com/collection:1205471?&page=45

Линк за "Клонинг", който е изпуснал сериите. Аз тази я изпуснах половината, дали има рип?

Сподели в други сайтове

Не са грозни, за тогавашните стандарти са супер красиви. Например мен Жади така ме кефи повече, много по-женствено е да си има някакви подкожни мазнинки отколкото да има плочки по тялото и 3 кила грим по лицето... Виж, че дори майка й като умря и я къпеше й се виждаше путката :3fdb8960598fa63e: По-нататък стават красиви, особено Лео като се подстриже, Жади като почне да се гримира, а Саит... :X :D

Сподели в други сайтове

Добре де, с изключение на Лукас и Жади, другите са... :mf_surrender: 1000%20(29).gif Сиди Али обаче е накотил сума деца.И с каква усмивка каза, че едната му съпруга е починала миналата година. :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

:cry2:

Някой знае ли дали го качват някъде сериала? По едно епизодче не ми е достатъчно и искам да изчакам да се съберат поне 10, за да може да съм винаги назад със сериите и да имам поне по 2 епизода за гледане после...

Сподели в други сайтове

Някой знае ли дали го качват някъде сериала? По едно епизодче не ми е достатъчно и искам да изчакам да се съберат поне 10, за да може да съм винаги назад със сериите и да имам поне по 2 епизода за гледане после...

Сериалът се записва, но жената, която го записва ще качва по няколко епизода накуп, но не знам кога ще качи първите.Може би като се излъчат първите 10 епизода.

Сподели в други сайтове

Сериалът се записва, но жената, която го записва ще качва по няколко епизода накуп, но не знам кога ще качи първите.Може би като се излъчат първите 10 епизода.

Добре, ще чакам тогава, че така просто не мога да гледам, а и с тия 15-минутни реклами :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

www.p2pbg.com

logo.png
Сподели в други сайтове

Добре, ще чакам тогава, че така просто не мога да гледам, а и с тия 15-минутни реклами :mf_surrender: :mf_surrender: :mf_surrender:

Да, и мен тия реклами ме изнервят. Покрай мен и наши и приятели започнаха да го следят. Зарибих страшно много хора по него. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...