D&G Публикувано на Март 23 Report Share Публикувано на Март 23 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Много добро!!! Радвам се, че клипира именно любимата ми песен от по-новите след "Applause". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Силно се надявах след кашата около нея да изкочи именно с нещо подобно.Тези 12 минути са изкувство, това е ARTPOP. Възхитен съм от видяното ..идеите, визиите, заснемането, площадките.Ще ми трябват още няколко гледания, за да схвана целия замисъл, но определено адмирации!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 а не виждам нищо АРТ, нито пък ПОП, просото пореден жалък опит за привличане на тотално изгубеният интерес. Гагито има нужда от чисто нова концепция, тази не работи още от средата на Монстър ерата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 а не виждам нищо АРТ, нито пък ПОП, просото пореден жалък опит за привличане на тотално изгубеният интерес. Гагито има нужда от чисто нова концепция, тази не работи още от средата на Монстър ерата. Е то е трудно да схванеш АРТ-а и ПОП-а, ако мозъкът ти е закърнял и не си способен да видиш различните артистични интерпретации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 23 Author Report Share Публикувано Март 23 2 думи само, коментарът е излишен - Lady GaGa Btw само аз ли откривам препратка, към речта й за видеото на DWUW. Там беше казала нещо от сорта, че й омръзнало да прави пари за други хората и затова не й останало време за видеото на DWUW. В този клип виждаме как бизнесмени се бият за пари и грабят а Гага е ранена харпия със стрела в сърцето.. If u know what I mean.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Гага е невероятен изпълнител и човек!Видеото е У Н И К А Л Н О!!!Заслужаваше си чакането! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 G.U.Y - Графики )) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Най-доброто нещо излизало някога. Любимия ми проект на Гага ! Първите 3 минути са извънземни, а после Гага е много красива и мястото където снимаха е просто . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Е то е трудно да схванеш АРТ-а и ПОП-а, ако мозъкът ти е закърнял и не си способен да видиш различните артистични интерпретации. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И да се опитваш да се правиш на интересен и да не...по-малко повърхностен поглед няма да проимаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Изключително глупаво е да се напада някой и да му се дават определения, само защото не харесвал еди си какво. Спрете се! Хубаво видео. Нищо извънземно, но определено си личи, че са се постарали. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Емилия - Кукла + Андреа - Лоша .....малеее, Гага как копира от нашите звезди ....... Шегата настрана, много добър проект, изпипан от-до ........ песента е много яка! БРАВООО! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 И да се опитваш да се правиш на интересен и да не...по-малко повърхностен поглед няма да проимаш Еее, Боби, недей така строго :1000 (29): И ти да беше гледал видеото на Бутилка повече от необходимото щеше да имаш друга представа за нещата. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Изобщо не ме впечатлява видеото на Гага. То е ясно, че тя ще се направи на изрод във всяко свое видео. Коментарът ми е по-скоро за песента. Много, много, много, ама много слаба песен. Никакъв хитов потенциал, нищо модерно, нищо грабващо. Това не е Pop музика, а една каша. Ужасна песен, просто много ужасна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Не знам как да коментирам, но съм много впечатлен този път. Клипа не знам как да го коментирам, защото е един път. Според мен Гага не се прави на изрод, а се опитва да покаже много неща, но малко хора могат да ги разберат. Много добре изглежда иначе, толкова не ми е харесвала никога може би. Песента не я знам коя е, защото не и следя кариерата толкова, а чувам няколко заглавия, но ми харесва. Като цяло отлична оценка и наистина този път е без грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Този клип може да бъде описан само по един начин "новият 'Bad romance'",наистина това е най-най-най-добрият клип на Гага,очаквам да обере всички награди за клип,защото наистина го заслужава!Евала на Гага и като актриса и като режисъор на клипа се е справила повече от перфектно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Сингълът пуснат ли е в продажба? Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Харесва ми смисъла в началото на това как всички грабят от нея колкото могат докато не остане нищо за взимане, когато просто я захвърлят. Самото видео ( на g.u.y.) радва окото, но не е нещо кой знае какво, особено за Гага. Цялостния проект обаче няма начин да бъде оценен, самия аз едва изтраях 12-те минути. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
AMAZING. Публикувано Март 23 Report Share Публикувано Март 23 Невероятна! графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Еее, Боби, недей така строго :1000 (29): И ти да беше гледал видеото на Бутилка повече от необходимото щеше да имаш друга представа за нещата. :1000 (29): мдам, само че аз съм гледал и bad romance, love game, paparazzi... и фотосесията за fame monster и нещо не ми харесва идеята да ми се предлага претоплена манджа с идеята за нещо ново, оригинално и супер креативно, като в същото време идеята на този гювеч е само и само да си върне безвъзвратно изгубеният интерес. Ениуей. Всеки има право на лош вкус, така, че ще ви оставя да се наслаждавате на своя и да си мислите, че сте много АРТ и извисени без да ви обиждам и лепя етикети Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Много, много ми харесва това! Надявам се обаче в Интернет да пуснат само и Гай като отделно видео! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 мдам, само че аз съм гледал и bad romance, love game, paparazzi... и фотосесията за fame monster и нещо не ми харесва идеята да ми се предлага претоплена манджа с идеята за нещо ново, оригинално и супер креативно, като в същото време идеята на този гювеч е само и само да си върне безвъзвратно изгубеният интерес. Ениуей. Всеки има право на лош вкус, така, че ще ви оставя да се наслаждавате на своя и да си мислите, че сте много АРТ и извисени без да ви обиждам и лепя етикети Е, аз се шегувах, разбира се, че всеки има вкус. :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Март 24 Report Share Публикувано Март 24 Велика е! Точно такова видео исках с цветя, супер красива Гага - много съм доволен!!! Адмирации!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D&G Публикувано Март 27 Author Report Share Публикувано Март 27 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.