Fast Публикувано на Април 20 Report Share Публикувано на Април 20 Споделете вашата кратка история как попаднахте в този форум и какво ви кара да влизате и до днес. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Логично..... затвориха форума на ТВ Планета и около 20 души в сайта на Сигнал+ ми дадоха координатите на Рамания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Май като търсех някоя песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 vladura88 (VLAD) ми го препоръча. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Регистрирах се заради zai4eto82. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 заради Nikolay Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Аз бях в Нов фолк и при някое от скандалните посещения на Фокси беше казал за Рамания, а иначе съм попадал на класацията в YouTube, но като цяло - заради Фокси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Интересна тема тук попаднах по случайност по онова време събирах много музикални видеоклипове и в p2pbg се качваха такива мисля от Danatada и просто почнах да ровя из интернет по името на файловете докато не попаднах тук по рано не бях чувал за този форум можеби защото името му е особено не е свързано с музика Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Затвориха форума на Планета и някой ми каза за този, но изобщо не помня кой. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Помня, че се регистрирах в края на 2007 година главно, за да тегля музика. Даже 2-3 години съм се чудил как може да му се занимава на някой да размишлява на тема чалга. После и аз се зарибих главно заради хората, липсват ми по-старите потребители, които спряха да влизат по една или друга причина. Но и сега има много готини форумци, които ми е кеф да чета, разбира се има и доста откачалки. Но то е хубаво да е цветно. Има един, двама души, които ми станаха скъпи и даже единият от тях мога спокойно да нарека добър приятел. Любимо ми е, когато има концерт или награди и всички коментираме, хулим и се смеем на чалгарките. Пък падат такива бисери, със сълзи съм се смял на толкова неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Не можех да си спомня за лафа, който Камелия беше казала пред някакви луди и пишех в гугъл някакви ключови думи и ми излезе резултат от форума, имаше някаква тема с чалгарски бисери. Та от там влязох, после поразгледох другите теми и не можех да повярвам, че се сипе такъв хейт по изпълнителите. Регистрирах се, за да защитя Цветелина Янева... От една страна се радвам, но от друга ми се иска въобще да не бях попадал тук. :1000 (34): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
milesto Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 ? Как попаднахте в Ramania-bg.com Sep 24 2006, 01:09 PM r@m@ni@-Bg.cOm/forums Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Един прекрасен дъждовен ден както си четях коментари в Сигнал.бг , видях коментар на foxy_vd как Кама била натрила носа на тия от Рамания. И реших да проверя кво е тва. Мислех, че е сайт за сваляне на песни, то пък било форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 2011 редовно си гледах тогавашната класация - с водещ Мирела Диско и т.н. Та оттам намерих сайта, за да гласувам и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
heartless Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Написах в гугъл Глория и единия резултат беше линк за някаква тема във форума, тогава се регистрирах. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Само аз ли съм разбрала от live magazine - няколко човека от там ми казваха за форума, чудех се какво толкова намират в него. И един слънчев ден реших да се регистрирам, колкото да имам регистрация и да не остана по - назад. В началото май не влизах, после Лайв като затъна лека полека се пренесох тук Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Само аз ли съм разбрала от live magazine - няколко човека от там ми казваха за форума, чудех се какво толкова намират в него. И един слънчев ден реших да се регистрирам, колкото да имам регистрация и да не остана по - назад. В началото май не влизах, после Лайв като затъна лека полека се пренесох тук Ти да видиш, каква изненада .. +1 Цитирай Report Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Само аз ли съм разбрала от live magazine - няколко човека от там ми казваха за форума, чудех се какво толкова намират в него. И един слънчев ден реших да се регистрирам, колкото да имам регистрация и да не остана по - назад. В началото май не влизах, после Лайв като затъна лека полека се пренесох тук И аз така. Първо не пишех, само свалях песни и после взе, че ми стана интересно и до ден днешен пиша. ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Sisa Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Някой ми беше казал, но не помня кой. Бях се регистрирала главно за да тегля песни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Април 21 Report Share Публикувано Април 21 Ерол ме домъкна тука! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Май 3 Report Share Публикувано Май 3 Спряха лайв магазина и един друг форум (някакъв розов беше няква музи4ка ли не си спомням) и Митко Петров ми даде линк за раманиа. Първите няколко години въобще не се включвах и пишех само песни си свалях. ;д Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 4 Report Share Публикувано Май 4 От видео за класацията на "РамаХит". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 5 Report Share Публикувано Май 5 Аз бях в Нов фолк и при някое от скандалните посещения на Фокси беше казал за Рамания, а иначе съм попадал на класацията в YouTube, но като цяло - заради Фокси. +1 foxy_vd Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Май 7 Report Share Публикувано Май 7 Една приятелка ми каза за форума, тя се пише тук Ив, но вече почти не влиза. Влизам главно за да си тегля песни и за разнообразие. Толкова години вече съм свикнала и ми е станало навик. Запознах се с доста хора тук и с някой от тях станахме добри приятели и си държим връзка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gott Mit Uns Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Аз също пишех преди в live magazine. След една голяма пауза разбрах и за този форум при търсенето си в google за информация за няква песен на Андреа. Не си спомням честно казано коя беше :1000 (29): От там нататък се зачетох по-обстойно в темите във форума и реших да се регистрирам. Вече доста пораснах от времето, когато бях редовен посетител на live magazine и не ми се пише и дискутира толкова разпалено, както тогава, но все пак се включвам понякога. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.