DeanWinchester Публикувано Май 12 Report Share Публикувано Май 12 Промених си мнението, сигурен съм, че някой ми е направил магия да съм нещастен и за това съм попаднал във форума. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 2011 редовно си гледах тогавашната класация - с водещ Мирела Диско и т.н. Та оттам намерих сайта, за да гласувам и аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Затвориха форума Пират нещо си... там се теглеше музика и кречеталото го занемариха и тогава разбрах за Рамания, която в онези години беше само за теглене на музика. После форумът на Планета увяхна... понеже не можеха да го поддържат... колко са били зле само... . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
nikitrz Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Аз ползвах основно един сайт, muzi4ka мисля че се казваше, от където теглех песни.В инфото (или не знам как се казва) на някаква песен видях, че се изписва Ramania.Влязох само за да разгледам, но не се регистрирах.Продължих да си свалям песни от muzi4ka, но след време премахнаха този сайт и аз се сетих за Ramania.Влязох за да се регистрирам, но ми се стори тъпо.Почнах да тегля музика от data.bg, но имаше период, в който бяха забранили свалянията от там и се разрових за cd-rip на някаква песен(не помня коя) и търсачката ме отпрати в Ramania.От тогава разбрах, че само в този сайт се качват песни със cd-rip качество( а в последствие wav) и започнах да тегля музика предимно от него.... та до ден днешен!Евала на тези, които се занимават с поддръжката на сайта - всички останали известни сайтове изчезнаха с времето, но Ramania остана! Между другото, защо сайта се нарича именно Ramania?Кой му е кръстник? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Всичко тръгва от форума на Планета - първоначално влизах там. После него го спряха и започнах да влизам във форума на Live magazine, и мисля че от там разбрах и за този форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Търсех някаква песен в гооглето и попаднах на форума. Регистрирах се, за да свалям новите чалгии, но тъй като бяха затворили форума на Планета и live magazine, започнах да влизам по-често тук и да драскам по някой и друг коментар. От къде идва името на форума наистина? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Форума е кръстен на този потребител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slunchice. Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 Регнах се в друг форум, на следващия ден Роберт (Alter Ego) ме попита дали имам рег в Рамания, сефте чух, че има такъв форум, и се регистрирах, да видя какво е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Ноември 12 Author Report Share Публикувано Ноември 12 През 2012 търсех новия епизод на Столичани повече и случайно попаднах на линк от този форум. Хареса ми и реших да се регистрирам. Чак на следващата година почнах да ставам активен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Ноември 12 Report Share Публикувано Ноември 12 На мен една гледачка ми каза, че ще намеря любовта в Интернет форум, започващ с буквата "Р". И така... затова съм тук. :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Ноември 13 Report Share Публикувано Ноември 13 @Gomez е виновен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
princesa Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Чрез гугала попаднах на този форум Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Чрез гугала попаднах на този форум Ако целиш да натрупаш постове, за да влизаш в раздела с линковете, в Зона Рамания няма да се получи. Тук постовете не се отчитат. Пробвай в друг раздел, може като за начало да си споделиш любимите изпълнители в Поп фолк скандали, Поп скандали и в темите за световна музика. Ако искаш да се представиш и да се запознаеш със съфорумците, можеш да го направиш в Чат Мания. Ако имаш въпроси, може да се обръщаш към мен или друг от модераторския екип. Съветвам те да прочетеш правилата и да не спамиш и флуудиш излишно. Приятен ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 Някой ми беше каза че са ме плюли в Скандалите и се регнах да видя за кво става реч. Та от там. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Септември 21 Report Share Публикувано Септември 21 някой беше сложил - Тагове на няколко песни ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.