Само_мене_нямаш Публикувано на Април 28 Report Share Публикувано на Април 28 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Този път е слабо. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Странна ми е на първо слушане. Различна е от другите им песни, но не мога да преценя дали е по-добра, засега не ме грабва. Иначе групата доста дръпна и много им се кефя. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 (редактирано) Хубава е песента, харесва ми, но със "Захир" вдигнаха много летвата и малко трудно биха я надскочили. И все пак няма слабо при тях! Редактирано Май 25 от Fenomen Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 то пък This video is not available in your country. нов линк предното им парче беше по добро Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Този с черната коса много ме дразни Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 27 Report Share Публикувано Май 27 Хубава е песента, харесва ми, но със "Захир" вдигнаха много летвата и малко трудно биха я надскочили. И все пак няма слабо при тях! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 29 Report Share Публикувано Май 29 Много е яка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юни 16 Report Share Публикувано Юни 16 Поредното добро парче от Ice Cream! За жалост, не толкова популярно, колкото "Захир", но пък е добро и мотивиращо младите към спорт! Хубав клип, а парчето - бомба! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.