DeanWinchester Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И във vbox7 е пълно с коментари от сорта на "НЕ ХАРЕСВАМ АНДРЕА, но тази песен е страхотна", това е радващо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И във vbox7 е пълно с коментари от сорта на "НЕ ХАРЕСВАМ АНДРЕА, но тази песен е страхотна", това е радващо! Не знам дали си забелязал но хората не са сигурни кво да пишат щото в тоя сайт дори и да напишеш нещо положително пак ще те залеят с минуси от стотиците тъпаци имайки COOL значката така че играят на "Риск печели Риск губи" и пишат по главата си :1000 (29): . Нямаш представа колко лесно се зима. Значи правиш си профил, качваш 10 случайни кила и до 24 часа я имаш и можеш да гласуваш по коментарите на ляво и на дясно. Трябва да направят нещо по въпроса.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Много ми е интересно как са заснели частта с бичуването Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Сигурно ще прозвучи супер смешно и глупаво, но аз си мисля, че точно зад Андреа има стъкло и тоя като удря камшика отива в стъклото... Не, наистина, как са го направили камшика да не достига Андреа? Освен да е компютърен ефект и в ръцете на тоя да няма нищо реално? :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Сигурно ще прозвучи супер смешно и глупаво, но аз си мисля, че точно зад Андреа има стъкло и тоя като удря камшика отива в стъклото... Не, наистина, как са го направили камшика да не достига Андреа? Освен да е компютърен ефект и в ръцете на тоя да няма нищо реално? :1000 (29): Той удря настрани, просто е заснето под такъв ъгъл, че все едно удря нея. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 И на мен ме дразнеше и мислех песента за боклук, ама ме зариби. Много е ритмична и всичко е пипнато. Браво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Графики на Анди от "Най-добрата": 1,2,3,4 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Beat. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Радвайте се на клипа сега, че до няколко часа (дни), това ще бъде свалено от ефир... Още я въртят песента, даже в момента я дават по "Планета". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Май 22 Report Share Публикувано Май 22 Май това е единствената чалга от последните 7-8 месеца, която ме зарибява леко. Сигурно, защото е Андреа. :1000 (20): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
amor_mio Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Харесва ми песента. Може би имам забележки към текста и тази част с боклуците. Анелия придава цвят на песента. А колкото до видеото. В стил Андреа, но не съм впечатлена толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Завиждайти коврииии Туй й хита. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Завиждайти коврииии Туй й хита. Не съм на 100 про сигурен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А трябва да си! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 А трябва да си! Убеден съм, че поне 3 певици ще изкарат по-силни песни от на Адроника . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 И на мен ме дразнеше и мислех песента за боклук, ама ме зариби. Много е ритмична и всичко е пипнато. Браво. +1 В началото я изхейтих заради кифленския текст, но след няколко купона и дискотеки адски ме зариби. Музиката, както казах още като излезе песента, е адски зарибена! Официално е - харесва ми! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Убеден съм, че поне 3 певици ще изкарат по-силни песни от на Адроника . Е, много ясно, че Галена ще изкара. За другите не съм убеден.. А и това е ясно, но сега това хита!!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Много любим проект,видеото е на ниво,нищо,че яко е крала.Самият текст много радва,музиката също е много хубава,имам малки забележки към аранжимента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Прецакали са пропорцията на видеото Би трябвало да е 16:9 Изобщо не е прецакана пропорцията. Даже черните ленти трябва да са още по-големи, защото Андрешка е разпъната. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Hotty Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Аз честно казано не мога да повярвам, че все още се правят подобни глупави и скучни песнички?! Как се надява да се открои с това нещо след ударните песни на Емануела, Галена и Анелия?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Аз честно казано не мога да повярвам, че все още се правят подобни глупави и скучни песнички?! Как се надява да се открои с това нещо след ударните песни на Емануела, Галена и Анелия?! Вече се открои като един от най-големите хитове на това лято! Спечели доста класации още от излизането си,има стабилни гледания,МНОГО споделяна е,пуска се поне 2 пъти на вечер. Какво още? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Вече се открои като един от най-големите хитове на това лято! Спечели доста класации още от излизането си,има стабилни гледания,МНОГО споделяна е,пуска се поне 2 пъти на вечер. Какво още? :mf_surrender: Откроила се като един от най-големите хитове на лятото.... Има месец до лятото, а и Галена, Преслава, Анелия и куп други изпълнители не са си пуснали летните предложения. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 Откроила се като един от най-големите хитове на лятото.... Има месец до лятото, а и Галена, Преслава, Анелия и куп други изпълнители не са си пуснали летните предложения. И Андреа не го е пуснала. А "Най-добрата" наистина е хит. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 26 Report Share Публикувано Май 26 И Андреа не го е пуснала. А "Най-добрата" наистина е хит. Знам, но е тъпо да се твърди, че е един от хитовете на лятото като дори не е започнало още. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Това нещо просто няма писване. Дали щото е само 3 минути, но не мога да й се наслушам... СТОМ СИ ПАД'АССССС ПО БОКЛУЦИТЕ....БУУУУУУМ....РАДВАЙ ИМ СЕ....... БУМ, БУМ.... ПУСКАМ ТЕ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Кадърен запис изкара този път ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.