pacho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 (редактирано) Повръщам вече от кифленски текстове. Клипът не стига, че е гнусен, а и е някаква пълна каша. Освен това май е разтегнат или поне на мен така ми се стори. Според мен не се е получило. Музиката зарибява, но като цяло слаба работа. Частта с Анче е единственото хубаво нещо. Прочетох всички коментари, за да стигна до този и това в червеното. Разтегнат е и то ужасно много, на Ивана по-малко дори й ги разтягат. Толкова е видимо и дразнещо окото и колкото и добри кадри да има.... това е потресно с това разтягане, да се го преправи веднага - изглежда супер аматьорско... Редактирано Май 15 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много яко ще дъни това в дискотеките. Мен ме кефи песента и не виждам абсолютно нищо общо с "Искам те, полудявам", дет някои твърдяха, че си приличат. Вокалите на Анелия са много яки, грабват те, както вокалите на Азис в "Докрай", зарибяващо е. Не разбирам защо показват Андреа разтегната, а другите съвсем нормални? кога ще спре с комплексите, има си хубаво тяло, не знам защо го прави. (май само на черно-белите кадри е ок.) ps. Това в клипа сериозно ли я Янис Бърдарски? Омг Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Shh... It's a secret Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Супер яки са и песента и клипа! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
D-slav Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Тъкмо похвалих Пашев, че най-накрая е направил нещо различно, а той пак се накрал :1000 (10): : И все пак на Андреа е по-добра. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Повръщам вече от кифленски текстове. Клипът не стига, че е гнусен, а и е някаква пълна каша. Освен това май е разтегнат или поне на мен така ми се стори. Според мен не се е получило. Музиката зарибява, но като цяло слаба работа. Частта с Анче е единственото хубаво нещо. Чиста злоба си е това твоето вече. То не беше преди малко в сървайвъра за "Докрай", сега и тук. Не можеш ли да бъдеш поне веднъж обективна ? Аман, наистина писваш вече и не се търпиш. Не те задължавам да харесваш нещата, а да бъдеш обективна. Искате различни песни, клипове и т.н... Андреа сега ви го предлага и пак сте недоволни. После как да има стимул пак за нещо такова ? Заслужавате следващата и песен да е дует с Джамайката от Оцко. А тая песен дето поствате, че е "оригинала" не чувам нищо, ама нищо общо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Чиста злоба си е това твоето вече. То не беше преди малко в сървайвъра за "Докрай", сега и тук. Не можеш ли да бъдеш поне веднъж обективна ? Аман, наистина писваш вече и не се търпиш. Не те задължавам да харесваш нещата, а да бъдеш обективна. Искате различни песни, клипове и т.н... Андреа сега ви го предлага и пак сте недоволни. После как да има стимул пак за нещо такова ? Заслужавате следващата и песен да е дует с Джамайката от Оцко. А тая песен дето поствате, че е "оригинала" не чувам нищо, ама нищо общо. +1 Аман от необективни пристрасни хора. ! Гласуват за Преслава - Режим Неприлична :shit: :shit: :shit: :shit: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Много е яка! Графики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
hrsata Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Мисля,че заглавието говори само по себе си :1000 (6): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Точно тези дни се чудех коя ли певица ще изкопира Анна Седокова и ето - кака ти Андреа e. Но разбира се, на светлинни години е от оригинала на клипа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 На мен ми допадат много и клипа, и песента.Прекалено нахвърлените идеи и на мен ми идват в повече.Поздравления за Андреа и екипа й!Чакането като цяло си заслужаваше!Не е перфектен проекта, но е много добър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ОпАсЕн За ЖеНи Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Точно тези дни се чудех коя ли певица ще изкопира Анна Седокова и ето - кака ти Андреа e. Но разбира се, на светлинни години е от оригинала на клипа Леле, то е нагло изкопирано. Отидоха ми симпатиите към клипа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Точно тези дни се чудех коя ли певица ще изкопира Анна Седокова и ето - кака ти Андреа e. Но разбира се, на светлинни години е от оригинала на клипа Разбрахме че клипа е копиран, ако искате сложете тоя клип в поста на Флекса в началото, та да спите спокойно. Това не променя факта, че са взети само първите кадри и въпреки това всичко е много добре. Няма грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SnowWhite Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 По-отвратителен текст не съм чувала,като изключа "Най-добрият",не знам текстописеца как не го е срам от себе си.Все едно някоя осмокласничка го е писала след първия си полов акт.Музиката е доста ориенталска,а клипа е безмислен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Разбрахме че клипа е копиран, ако искате сложете тоя клип в поста на Флекса в началото, та да спите спокойно. Това не променя факта, че са взети само първите кадри и въпреки това всичко е много добре. Няма грешка. Само първите кадри да бяха Направо целия клип е, младежо! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 По-отвратителен текст не съм чувала,като изключа "Най-добрият",не знам текстописеца как не го е срам от себе си.Все едно някоя осмокласничка го е писала след първия си полов акт.Музиката е доста ориенталска,а клипа е безмислен. Идеалният пост! :1000 (33): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Точно тези дни се чудех коя ли певица ще изкопира Анна Седокова и ето - кака ти Андреа e. Но разбира се, на светлинни години е от оригинала на клипа Много ме е яд, знаеш коя исках да взаимства от тоя клип. Интересно се е получило, но ми се искаше да има повече цветове в клипа. Песента след няколко слушания може и да ми хареса, не е лоша и има интересен текст, но сякаш ми липсва зарибяващ елемент в цялото нещо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Просто ужасна и отвратително изпяване. Може би, ако някой друг я беше изпял, щеше да ми хареса. Не мисля да я слушам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Леле, клипа е много добър, ама песента е нещо страшноооо....! Усещам как ще има масова разбивация на тая песен, особено на Щом си падаш по боклуците... мале, мале, страшна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
miti_to Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Браво, много ми хареса. Жалко, че пак е взаимствала от друг клип, но пак е много добър. Песента ме грабна и то много. ПС: Чесно казано на Андреа клипа не ми идва толкова гнусен, колкото на Анна Седокова. Радвам се, че Андреа не е изкопирала кадрите, където все едно и шият гърба, ужасни са. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Идеалният пост! :1000 (33): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Не харесваш Андреа, песента, клипа, изпяването и т.н, но ти от темата не излизаш. Смешно е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Не харесваш Андреа, песента, клипа, изпяването и т.н, но ти от темата не излизаш. Смешно е. Стоя където си пожелая! Заключенията на друго място! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 Хахах и клипът ли краден - падам..., но танцът накрая наистина кърти! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 По-отвратителен текст не съм чувала,като изключа "Най-добрият",не знам текстописеца как не го е срам от себе си.Все едно някоя осмокласничка го е писала след първия си полов акт.Музиката е доста ориенталска,а клипа е безмислен. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
bandidodido Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 +1 Аман от необективни пристрасни хора. ! Гласуват за Преслава - Режим Неприлична :shit: :shit: :shit: :shit: Мога да сложа същата емотикона след "Докрай". Всеки си има мнение. Както за теб "Докрай е най-хубавата", така за други са Преслава, Алисия и Емилия. За да е по темата - уникално видео и песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 15 Report Share Публикувано Май 15 ПС: Чесно казано на Андреа клипа не ми идва толкова гнусен, колкото на Анна Седокова. Радвам се, че Андреа не е изкопирала кадрите, където все едно и шият гърба, ужасни са. Не бих определил кадрите с шиенето на гърба й като гнусни и ужасни. Просто за следващият път Андроник като се наема да копира първо да се увери, че режисьора може да го докара, а не само да отбие номер. Ако се бяха постарали още малко щеше да е супер, но уви ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.