DeanWinchester Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 А и не знам какво се оплаквате от изпяването, че това й е първата песен от година сигурно, дето наистина пее и й се разбира всяка дума. "Никой друг" ? :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това е най-добрата песен на Андреа от години. В клуб ще звучи убийствено. Кой е композиторът? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Това е най-добрата песен на Андреа от години. В клуб ще звучи убийствено. Кой е композиторът? Николай Пашев Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Николай Пашев Пашев е сила и според мен не го използват достатъчно качествено. Но тук отсвирът е нещо ненормално и като цяло песента е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Андреа явно не може да се ориентира още за кой канал да внесе "300", много малко гледания има до момента.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Андреа явно не може да се ориентира още за кой канал да внесе "300", много малко гледания има до момента.. Как да стане с тоя нейн измислен канал. Предишния път си качи клипа 1-2 дни преди Планета, вчера го качи 1-2 часа преди Планета. Следващият път Планета да й докладват канала директно и ще натрупа гледания където трябва. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Щом си падаш по боклуците - радвай им се, пускам те! ХИТ ! ♫ ~ ЩЕ ВЗРИВИ ДИСКОТЕКИТЕ ~♫ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ф.A.V.R. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 (редактирано) Готина е песента, клипа също. Единствено ме дразни частта на Анелия. Не знам какво толкова се превъзнасяте по нея, след като я е изпяла супер гадно. Хич не на място ми седи нейното включване. Иначе поздравления за Андреа и екипа й, проекта е страхотен! Редактирано Май 16 от marchela Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Paradise. Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Страхотна песен,много ме кефи.. мелодията,изпяването,текста..абе всичко e страхотно. За клипа ..видях,че малко е взаимствен от друг клип,но нищо пак ме кефи.Страхотен е.Андреа е много красива. Не знам вече за кой път слушам песента и гледам клипа.Ето тази Андреа мноооого ме кефи - провокативна,сексапилна,скандална.Най-добрата! Вокалите на Анелия също много ме кефят.Дано Андреа пак да работи с Пашев. Страхотен проект.Не знам друго какво да кажа. Графики "Най-добрата" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 истинско удоволствие е да гледаш как бичуват Андри :1000 (17): Щом си падаш по боклуците - слушай си Андреа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BLADKO Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Страшна е песента.Най-добрата и песен от доста време насам.Клипа също ми харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Много ме кефи песента още от първо слушане.Доволна съм. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Наистина скоро не беше пускала хубава песен в която да се разбира и какво пее...Припева е леко слаб, но предполагам ще се възприеме след известно време. Хубав проект от Андра, добри вокали на Аня Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Андреа за един ден горе-долу има: 60,000 във Ютуб. 25,000 във Вбокс. 5000 сваляния. Добре е. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ToXho Публикувано Май 16 Report Share Публикувано Май 16 Пашев е сила и според мен не го използват достатъчно качествено. Но тук отсвирът е нещо ненормално и като цяло песента е страхотна. Какво точно е "отсвир" - не мога да зацепя. На Оцко песните нали повечето ги плюете шото нямали отсвири - дай примери конкретни?! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Какво точно е "отсвир" - не мога да зацепя. Отсвир е музикалната ''пауза'' (музикална почивка без текст) между припев и куплет. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Готов съм да си дам мнението, след като добре осмислих цялостния проект Като цяло съм много доволен! Надявам се (и смятам, че) ще стане хит песента. Ако се вслушаш в музиката, ритъмът е 90% същият като на "Феноменална" (аман от тоя Пашев, изчерпа се толкова бързо ), но инструментът, който използват в отсвирите, както и изпяването, я прави да звучи доста различно, което е добре - не съм чел никакви коментари, че е "копие". Изпяването също ми харесва. Има места, на които ми звучи фалшиво / прекалено обработено, но ми напомня на старото пеене на Андри - от първия албум. Текстъте добър, има оригинални неща, а и ще се хареса много от момичетата мисля. Включването на Анелия ми идва малко излишно, частта й е толкова обработена, че звучи гадно: "Стом си падассс по боклуците, ррррррадвай им се...". Поне да бяха написали feat. АNELIA, за да предизвикат повече интерес. Клипът много ми харесва. Не ми е разхвърлян, а по-скоро раздвижен и ми изглежда много оригинален. (Отказвам да изгледам руския клип, защото ще почина вече от кражби. ) Огромната ми забележка е това разтягане. Защо, защо, защо, кому беше нужно, придава толкова евтин вид на цялата работа - язък за скъпия клип и за ултра HD-то... Иначе танците много ми харесаха. Вярно е, че ако се вгледаш внимателно, са си смешно прости движения, но придава динамика и го прави да изглежда по-"западно". А Андреа винаги намира най-яките секси-гей танцьори А, и другия път да сложат повече боя в царевичния сироп, че много фалшиво изглежда Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Аз пък отсвирите ги оприличавам на "Твърде късно е" по-скоро. И пак е различна песента. Не като песните на Анелия, които вече са непоносимо еднакви. Тоя Пашев е бетер от Оцко. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Не харесвам Андреа! Но песента доста си става, браво на Пашев и Мариетица. В клипът, ми се стори, идеята е следната - една жена си дава сърцето на един мъж (в нейния случай буквално, но би било хубаво да го смятаме като метафора), но той я приема като даденост, любовта се счупва (делвата) и после колкото и да се опитва, не може да я залепи. А малтретирането също може да бъде смятано в пряк, но и в преносен смисъл. Раните по гърба не винаги са най - тежките. Тези отвътре също парят (всяко момиче ще ме разбере). А кадрите, в които тя го малтретира, са по - размазани (може би нейните фантазии как би искала и тя да го нарани, да му го върне). Кефи! :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Май 17 Report Share Публикувано Май 17 Прецакали са пропорцията на видеото Би трябвало да е 16:9 Явно и за това повечето графики са гадни Към графикьорите: Как никой от вас не се сети да ги пооправите малко снимките с Free Transform преди да ги режете? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Прецакали са пропорцията на видеото Би трябвало да е 16:9 Явно и за това повечето графики са гадни Към графикьорите: Как никой от вас не се сети да ги пооправите малко снимките с Free Transform преди да ги режете? Aз се сетих, избери си от мен. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аууу как ме зариби, снощи я пуснаха два или три пъти. Набара хита Андреа! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Не харесвам Андреа никак, но песента е брутална! Най-силната и песен от "Пробвай се" насам, а за самостоятелна по-добра в последните години не се сещам да е имала. Според мен ще е тотален хит, особено сега по баловете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 Аууу как ме зариби, снощи я пуснаха два или три пъти. Набара хита Андреа! И аз смятам, че това ще е хита този месец. Доста добра песен. Браво на Андреа и екипа! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Май 18 Report Share Публикувано Май 18 И аз не съм фенка на Андреа, но много ми харесва песента! Всичко е много добре - и музиката, и текста, видеото, като изпяване се е справила също. След "Никой друг" от миналата година, това й е най-качествената песен за мен в последно време - дано да се хареса! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.