bandidodido Публикувано на Май 18 Report Share Публикувано на Май 18 Ъпсурт стартират нова поредица от One Shot клипове."Концепцията на клиповете е връщане към корените на хип-хопа, а именно реденето на рими върху бийт от едно МС в сайфър" - казват от Ъпсурт.Първото видео от поредицата е на Ицо Хазарта - "Хип-хоп". Парчето е по музика на Бат' Венци и текст на Ицо Хазарта. Режисьор на видеото е Валери Милев. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Хит! Така е, над 1 000 000 гледания за месец и нещо не се правят лесно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 Нищо особено. Клипът е скучен, Ицо някак неестествено си отваря устата на повечето места. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Нищо особено. Клипът е скучен, Ицо някак неестествено си отваря устата на повечето места. Знаеш ли какво се нарича ONE SHOT video или да ти уточня? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Знаеш ли какво се нарича ONE SHOT video или да ти уточня? Ами и на Галена "Мразя да те обичам" е такъв, но е изключително ефектен и сполучлив. Мен лично и на "Хип хоп" ме кефи, де, но по принцип казвам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SinFronteras Публикувано Юли 4 Report Share Публикувано Юли 4 Ами и на Галена "Мразя да те обичам" е такъв, но е изключително ефектен и сполучлив. Мен лично и на "Хип хоп" ме кефи, де, но по принцип казвам. Виж, аз не му се противопоставям на мнението, само му пояснявам. "ONE SHOT" не само означава на един кадър, но и да не спира камерата, т.е. каквото заснеме - това. Харесваш се или не, това е клипът и това се качва. Иначе и на мен ми харесва клипът на Галена, признавам си го. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 Знаеш ли какво се нарича ONE SHOT video или да ти уточня? Точно ти няма нужда да ми обясняваш нищо свързано с клипове и видеообработка. Много добре знам какво значи да се заснеме клипа на един кадър. Въпросът е, че ми стои неестествено самото пеене на Ицо. Това, че няма дубли за презаснемане не значи, че не могат да си заснемат целия клип наново, ако не се е получил. Да не мислиш, че това е заснето от първи опит? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Септември 7 Report Share Публикувано Септември 7 Много е тъпа, но ти се забива в главата. Но иначе като качество е под нулата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.