Wild_Style Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Действието на сериала с Айзая Уошингтън се развива 97 години след като глобална ядрена война е унищожила човешката цивилизация, а сюжета се фокусира върху няколкостотин оцелели, които се намират на борда на свръхмодерен космически кораб. С надеждата за повторна заселване на Земята от кораба изпращат на повърхността група от 100 младежи, сред които са Кларк, Уелс Джаха и неговите приятели. Основната задача на Кларк, Уелс и останалите е да "рестартират" отново човешката цивилизация. Но още в самото начало става ясно, че това няма да бъде лесно начинание. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Този сюжет със сериозен каст би отбелязал голям успех.Но ..явно с тези дечица целят тийн аудиторията. Става за убиване на време, но далеч не е нещо чутовно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Има няколко минуса като тийн драмите и любовни триъгълници, също доста от актьорите са дразнещи, но пък самата история е много интересна. Последните няколко епизода ми харесаха много. Фен съм на Октавия! <3 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 20 Author Report Share Публикувано Май 20 Фен съм на Октавия! <3 И аз, и аз Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 Втори сезон е мнооого по-интересен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 3 Report Share Публикувано Февруари 3 Почвам сезон 1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 5 Report Share Публикувано Февруари 5 Интересна идея за развитие на втория сезон, интересен ми е края Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Сериалът става все по-як!!!!! Нямам търпение да видя как ще се развият събитията и как ще освободят останалите! Дано успеят да измъкнат и Мая... И да намерят начин да живее свободно навън. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Сериалът става все по-як!!!!! Нямам търпение да видя как ще се развият събитията и как ще освободят останалите! Дано успеят да измъкнат и Мая... И да намерят начин да живее свободно навън. Следвайки типичното развитие на тези сериали би трябвало Мая да умре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Февруари 6 Report Share Публикувано Февруари 6 Следвайки типичното развитие на тези сериали би трябвало Мая да умре. И аз си мисля така, но ми стана страшно симпатична напоследък! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Февруари 8 Report Share Публикувано Февруари 8 На втори сезон съм! Много як сериал !!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Получих душевен оргазъм когато убиха Фин. Заслужаваше си го, заради това което направи. Писнало ми е от сериали в които е невъзможно главните герои да умрат... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Много силен втори сезон! Преди малко изгледах финала и все още съм с отворена уста. Какво беше това накрая, което му показа тая?! Жалко за Мая... :/ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 12 Report Share Публикувано Март 12 Чаках да излезе целият втори сезон, за да го изгледам наведнъж и днес започвам. Надявам се да е по-добър от първи, защото ако трябва да съм честен, той не ме очарова особено и беше доста скучен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Чаках да излезе целият втори сезон, за да го изгледам наведнъж и днес започвам. Надявам се да е по-добър от първи, защото ако трябва да съм честен, той не ме очарова особено и беше доста скучен. Тогава защо продължаваш да го гледаш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Тогава защо продължаваш да го гледаш? Добър въпрос, сериалът е пълна боза. След като видях брутално нелепото начало на втори сезон, най-спокойно го изтрих от компютъра, а две минути по-късно вече бях забравил и за съществуването му. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Добър въпрос, сериалът е пълна боза. След като видях брутално нелепото начало на втори сезон, най-спокойно го изтрих от компютъра, а две минути по-късно вече бях забравил и за съществуването му. :1000 (29): Да, просто няма смисъл да си губиш времето с неща, които очевидно не струват. Аз не съм го гледал, просто исках да изкажа мнение. Аз примерно много малко сериали съм довършвал, в един момент стават пълна боза и загуба на време, нищо стойностно не може да се научи от тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Март 14 Report Share Публикувано Март 14 Да, просто няма смисъл да си губиш времето с неща, които очевидно не струват. Аз не съм го гледал, просто исках да изкажа мнение. Аз примерно много малко сериали съм довършвал, в един момент стават пълна боза и загуба на време, нищо стойностно не може да се научи от тях. Аз пък не знам защо, но когато подхвана някой сериал и все се надявам, че по-натам ще стане интересен и му давам шанс. Това определено е грешка. Напоследък зарязах доста сериали и честно казано не съжалявам. Наистина няма смисъл човек да си губи времето с нещо, което не му харесва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
fearless` Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Много силен втори сезон! Преди малко изгледах финала и все още съм с отворена уста. Какво беше това накрая, което му показа тая?! Жалко за Мая... :/ Това беше ракетата с която се приземи на земята. "Предците ни са използвали това за да се избият, ние ще го използваме за да оцелеем" бяха думите на канцлера. Няколко спойлера: Цялата история с планината е окончателно приключила и повече действие около нея няма да има. "Жената" от градът на светлината е изкуствен, компютърен интелект, който е имал основна роля в унищожението на земята. Вероятно ще опита да направи това отново в 3-ти сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.