Wild_Style Публикувано на Май 19 Report Share Публикувано на Май 19 Сара (Татяна Маслани) е сирак и аутсайдерка, която става свидетел на самоубийството на жена, изглеждаща досущ като нея. Сара приема самоличността й, приятеля й и банковата й сметка – мисли си, че като я изпразни, ще реши проблемите си. Вместо това ги умножава – също като себе си. Героинята се оказва въвлечена в смъртоносна конспирация и грандиозна мистерия. Тя трябва да разбере коя е всъщност и колко нейни копия са пуснати из света. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 19 Author Report Share Публикувано Май 19 Това е за мен е най-добрият сериал, който съм гледал в последните няколко години! Някой друг от тук следи ли го Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 Започнах го тези дни, резюмето му изглеждаше обещаващо.Главната героиня ми е малко странна, но сюжета е интересен. Има моменти, които граничат малко с фантастиката ..но ще се следи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Май 19 Report Share Публикувано Май 19 От много време се каня да го започна, но все още не мога да си наваксам с останалите сериали, че да имам време и за него. Скоро със сигурност ще го започна! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Напомня ми на "Ringer". Ще се гледа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Май 20 Report Share Публикувано Май 20 Хубав е сериала, но много бавно тече всичко... това, което изгледах за 10 епизода, реално можеше да се случи за 5 и по този начин сериала да изглежда по-вълнуващ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 21 Author Report Share Публикувано Май 21 Хубав е сериала, но много бавно тече всичко... това, което изгледах за 10 епизода, реално можеше да се случи за 5 и по този начин сериала да изглежда по-вълнуващ. Е ти какво искаш И без това е мини сериал от 10 епизода .. дай да го направят на 5 епизода Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Май 24 Report Share Публикувано Май 24 Тези дни изгледах 3 епизода от 1-ви сезон, хареса ми, определено ще се следи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Тези дни изгледах 3 епизода от 1-ви сезон, хареса ми, определено ще се следи. Гледай, гледай по-натам сериала става лудница Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ох, свалих си първи сезон от Жамунда, обаче в началото са изрязали какво се е случвало в миналите епизоди и субтитрите се разминават и много се дразня. И все пак вече съм изгледал три епизода и много ме кефи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Ох, свалих си първи сезон от Жамунда, обаче в началото са изрязали какво се е случвало в миналите епизоди и субтитрите се разминават и много се дразня. И все пак вече съм изгледал три епизода и много ме кефи. Странно, аз имам Сезон 1 на лаптопа си и всичко си е ок . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Странно, аз имам Сезон 1 на лаптопа си и всичко си е ок . Ами аз съм свалил първият сезон дето мернах. Сега видях че има някакъв друг качен със субтитри и него ще сваля. пс Как е рейтинга на сериала ? Има ли шанс за 3 сезон ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 25 Author Report Share Публикувано Май 25 Ами аз съм свалил първият сезон дето мернах. Сега видях че има някакъв друг качен със субтитри и него ще сваля. пс Как е рейтинга на сериала ? Има ли шанс за 3 сезон ? Не следя много рейтинги и т.н.т. Дано има 3 сезон, има потенциал сериала. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юни 8 Report Share Публикувано Юни 8 Любимия ми сериал в момента. Татяна Маслани е много добра актриса. Няма персонаж дето да не ми харесва. От клонингите всички ме кефят освен новата богаташка. Феликс, Г-жа Си, Кира и Паул също са ми фаворити. Брутален е. <3333 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Бях спрял на 4та-5та серия от 1вия сезон и вчера реших да му дам втори шанс.Изгледах всичко излязло до момента ..супер зарибяващ! Маслани е невероятна : p.p.Как казва само моя сестТрРра Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Не, не, не!!! Няма такъв финал просто! Случва ми се за втори път - свършва епизода и аз седя и се чудя какво се случва за Бога! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 24 Report Share Публикувано Юни 24 Много добър сериал, стигнах до 6-ти епизод. Определено ще се гледа. Алисън-психото ми е любимка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 3 Report Share Публикувано Юли 3 2-ри сезон ми е тъп нещо, ама 1-ви беше силен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Изтеглих си първия сезон, мислех, че проблема със субтитрите е само при мен, но успях да изгледам 2 епизода, интересен е. Братът на Сара ми е отвратителен, но ще се търпи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Вече съм на седми епизод от втори сезон. В началото леко ме разочарова, но сега пак ме зариби ужасно много! Татяна заслужава Оскар! Дано Косима се оправи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Pumpkin Публикувано Август 10 Report Share Публикувано Август 10 Само при мен ли има проблем с езика на субтитрите на С2Е2? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 17 Report Share Публикувано Март 17 Очаквам с нетърпение 3 сезон! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 17 Author Report Share Публикувано Март 17 Очаквам с нетърпение 3 сезон! 19.04.2015г.! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Днес реших най-сетне да му дам шанс! Тъкмо ще пускам пети епизод и много ме зариби! Надявам се само да не го разводнят много натам, че с тази сюжетна линия могат да се появят още 300 клонинга и да си протакват историята безкрай! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Април 19 Author Report Share Публикувано Април 19 Време е! S03E01 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.