-A. Публикувано Юни 23 Report Share Публикувано Юни 23 Време е да почна новия сезон. Разбрах нещо което ме издразни яко и не искам да го гледам, но какво да се прави. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юни 23 Author Report Share Публикувано Юни 23 Време е да почна новия сезон. Разбрах нещо което ме издразни яко и не искам да го гледам, но какво да се прави. Какво разбра? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 19 Report Share Публикувано Септември 19 Татяна вчера е спечели Emmi. ПОКЛОН! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Септември 20 Report Share Публикувано Септември 20 Ми напълно заслужено. Невероятна е. Почнах новия сезон преди месец, но съм забравила направо почти всичко... Трябва да седна да изгледам всички серии наведнъж да си припомня, че стоях гледах и изобщо не зацепвах за кво иде реч. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.