ribaton Публикувано на Май 23 Report Share Публикувано на Май 23 dj rocky 206mb Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ribaton Публикувано Май 23 Author Report Share Публикувано Май 23 и тоз ми го изтриха брейййй :3fdb8960598fa63e: :3fdb8960598fa63e: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Колкото и клипа да направи на тази песен, си остава ужасна песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Колкото и клипа да направи на тази песен, си остава ужасна песента. Пак е в пъти по-добра от Waka Waka . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Колкото и клипа да направи на тази песен, си остава ужасна песента. Ейй, голяма завист! Песента на Рики за Световното е най-неуспешна и веднага трябва да заклеймим като провал всички останали песни за Световното. То не беше песента на Питбул и Джей Ло, сега на Шак..... ми спри се малко, бахти злобната лелка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ейй, голяма завист! Песента на Рики за Световното е най-неуспешна и веднага трябва да заклеймим като провал всички останали песни за Световното. То не беше песента на Питбул и Джей Ло, сега на Шак..... ми спри се малко, бахти злобната лелка! Ами тъпа е песента, нали виждам коментарите. Това,че всичко харесвате тука, какво да направя. Аз не съм като масовката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Ами тъпа е песента, нали виждам коментарите. Това,че всичко харесвате тука, какво да направя. Аз не съм като масовката. Е-е-е тъпа, тъпа .. колко да е тъпа?!? Дори ми харесва повече от песента на Енергийната напитка . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Май 23 Report Share Публикувано Май 23 Е-е-е тъпа, тъпа .. колко да е тъпа?!? Дори ми харесва повече от песента на Енергийната напитка . На Кока Кола е страхотна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Май 25 Report Share Публикувано Май 25 Ами тъпа е песента, нали виждам коментарите. Това,че всичко харесвате тука, какво да направя. Аз не съм като масовката. Виждаш това, което искаш да видиш. Песента на Шакира е много по-харесвана от тази на Рики ... Недей да ни манипулираш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
MeRy Публикувано Май 30 Report Share Публикувано Май 30 Това ли ще е официалната песен на световното? Честно казано още при първото слушане не ми хареса изобщо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.