Jump to content

link - Shakira ft. Carlinhos Brown - La La La

Препоръчани коментари

Колкото и клипа да направи на тази песен, си остава ужасна песента.

Ейй, голяма завист! Песента на Рики за Световното е най-неуспешна и веднага трябва да заклеймим като провал всички останали песни за Световното.

То не беше песента на Питбул и Джей Ло, сега на Шак..... ми спри се малко, бахти злобната лелка!

Сподели в други сайтове

Ейй, голяма завист! Песента на Рики за Световното е най-неуспешна и веднага трябва да заклеймим като провал всички останали песни за Световното.

То не беше песента на Питбул и Джей Ло, сега на Шак..... ми спри се малко, бахти злобната лелка!

Ами тъпа е песента, нали виждам коментарите. Това,че всичко харесвате тука, какво да направя. Аз не съм като масовката.

Сподели в други сайтове

Ами тъпа е песента, нали виждам коментарите. Това,че всичко харесвате тука, какво да направя. Аз не съм като масовката.

Е-е-е тъпа, тъпа .. колко да е тъпа?!? Дори ми харесва повече от песента на Енергийната напитка .

Сподели в други сайтове

Виждаш това, което искаш да видиш. Песента на Шакира е много по-харесвана от тази на Рики ...

Недей да ни манипулираш

Сподели в други сайтове

Това ли ще е официалната песен на световното? Честно казано още при първото слушане не ми хареса изобщо

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...