Пепинко Публикувано Август 26 Report Share Публикувано Август 26 *** 99-та, бензин, 1.2. Ма много скъпи, бееее.... реното или Бензина бе кака... Честита придобивка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Мерси, Пепи, така и не се престраших да си купя любимата кола с 3 букви, за която сам ще се сетиш, щото ще ми е много скъпа поддръжката, но... като забогатея, че да мога да го храня ще си взема Иначе и Реното е много скъпо, и бензина скъп, и сиренето скъпо, и децата малкиии... ГЛАД! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GrandMixer Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Щом са ти взели книжката-по добре не карай повече.. заради идиоти като теб, не трябва да страдат други. Абе ръб нещастен като незнаеш за какво как и къде за кво се обаждаш тука бре ? Или искаш да дойда при тебе и да пострадаш малко немисе прави на разбирач дане страдаш цял живот после :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): На човек даму писне от такива професори на сека манджа грозде. Бой се иска як бой :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_f1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Мерси, Пепи, така и не се престраших да си купя любимата кола с 3 букви, за която сам ще се сетиш, щото ще ми е много скъпа поддръжката, но... като забогатея, че да мога да го храня ще си взема Иначе и Реното е много скъпо, и бензина скъп, и сиренето скъпо, и децата малкиии... ГЛАД! Кака ей са ще се видиш в филм направо с поддръжка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Мите, да не те чуе Господ се моли, цялата фамилия сме с Рена - всякакви модели и модификации и никой не е пропищял от скъпа поддръжка. Ако на мен ми се случи, ти ще плащаш, момченце, да си знаеш! Мислиш ми само лошото Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_f1 Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 Мите, да не те чуе Господ се моли, цялата фамилия сме с Рена - всякакви модели и модификации и никой не е пропищял от скъпа поддръжка. Ако на мен ми се случи, ти ще плащаш, момченце, да си знаеш! Мислиш ми само лошото Абе те не са скъпи - пласмасата е евтин матрял проблема е че.... ...абе ти нали знаеш приказката за отнова с ваг***та на предния капак Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 (редактирано) Иначе и Реното е много скъпо, и бензина скъп, и сиренето скъпо, и децата малкиии... ГЛАД! Милата... да направим ли фондация "За спасението на Кака"? Първата буца сирене безплатна Иначе малко по-сериозно- преди работих за една фирма, внасяхме метан оборудване и обзаведохме една таксиджийска гилдия с пешан уредби за точно такива рена. Скоро говорих с един от тях и каза, че бил доволен. Ти мислиш ли за такова нещо? Гаранция ще ти излиза доста евтино, в София има вече достатъчно метан станции, а и в България като цяло. П.П. Като забогатееш и си вземеш правилния автомобил забрави какво съм ти казал Редактирано Август 28 от Пепинко Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_f1 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Аз давам глас за ЛПГ, нещо метан на 1.2 и малка кола....ама знам ли Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Това рено е с пластмасови колектори, слага се газов инжекцион и давам гаранция, че в града (ако не седна аз и още един като мен вътре ) разлика във вървенето няма да има. Усеща се само на планинско, но кака не е състезател. Дай направо да зашием една на Аудито или на брата на Корсата. Ти за 15лв ще си ходиш до Момчиловци и обратно, брата за 12 и по-често ще идвате към Пловдив да пием ракия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitaka_f1 Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Това рено е с пластмасови колектори, слага се газов инжекцион и давам гаранция, че в града (ако не седна аз и още един като мен вътре ) разлика във вървенето няма да има. Усеща се само на планинско, но кака не е състезател. Дай направо да зашием една на Аудито или на брата на Корсата. Ти за 15лв ще си ходиш до Момчиловци и обратно, брата за 12 и по-често ще идвате към Пловдив да пием ракия да ама у гората метан няма, освен да го мисилим на твърдо гориво нещо Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Абе ръб нещастен като незнаеш за какво как и къде за кво се обаждаш тука бре ? Или искаш да дойда при тебе и да пострадаш малко немисе прави на разбирач дане страдаш цял живот после :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): На човек даму писне от такива професори на сека манджа грозде. Бой се иска як бой :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хахах, типичен селчо си ти. :1000 (29): :1000 (29): Няма ситуация, при която да ти вземат книжката и ти да не си виновен. Какъв си ти- селчо с голф двойка ли..Абе аре бегай, аман от идиоти като теб по пътищата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Пепинко, старото ми рено (пак КЛИО както можеш да се досетиш ) е с метан... Пак 1.2. Е, разлика има и я усещам във всеки един момент, в който реша да превключа от метан на бензин - без значение градско или планинско. Преди да купя това Рено мислех много сериозно да му слагам и на него метан, обаче като го видях как движи реших, че няма смисъл да го съсипвам с метан. Мите, кво е ЛПГ? Все пак бях руса, а веднъж стане ли се блондинка, то е за цял живот! И някой да ме светне къде по дяволите се ходи за........ Да ми проверят дали на колата имам катализатор и да ми издадат документ ако има? И ква е тая глупост, дето са измислили, тва кола да не закупува човек, 1000 разправии Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Боби Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И някой да ме светне къде по дяволите се ходи за........ Да ми проверят дали на колата имам катализатор и да ми издадат документ ако има? И ква е тая глупост, дето са измислили, тва кола да не закупува човек, 1000 разправии Катализатор щом е 99 би трябвало да има. Аз само за Лади, Москвичи и Варбург съм чувал, че нямат. Дори не съм знаел, че някой някъде изисква бележка за подобно нещо. СПоред мен във всеки един сервиз могат да те уредят. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Това рено е с пластмасови колектори, слага се газов инжекцион и давам гаранция, че в града (ако не седна аз и още един като мен вътре ) разлика във вървенето няма да има. Усеща се само на планинско, но кака не е състезател. Дай направо да зашием една на Аудито или на брата на Корсата. Ти за 15лв ще си ходиш до Момчиловци и обратно, брата за 12 и по-често ще идвате към Пловдив да пием ракия И ти да седнеш, и още 2-ма да го направят, и 200 кила багаж да сложиш....... ...... разлика в разхода на бензин и на газ с газов инжекцион почти няма. Поне при мен е така, минах 10 000 километра вече и мога да говоря с факти. До морето и обратно (1400км)..... 7.8л / 100км..... ГАЗ с включен климатроник през цялото време. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Te ви разход на 2,2 турбо дизел с 4 човека по 100 кила и багажник, в който не можеше повече и кутия цигари да се втъкне, чистото извънградско ми беше 5,1 ама в тия варненски задръствания се вдигна... И падна средната скорост драстично, хахахаха. ЦЪК Това е София - Бургас - Варна - Троян - София за една седмица с престоите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Пепинко Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 И ти да седнеш, и още 2-ма да го направят, и 200 кила багаж да сложиш....... ...... разлика в разхода на бензин и на газ с газов инжекцион почти няма. Поне при мен е така, минах 10 000 километра вече и мога да говоря с факти. До морето и обратно (1400км)..... 7.8л / 100км..... ГАЗ с включен климатроник през цялото време. Тук съм съгласен, аз говоря за вървенето, при метана се губи мощност на колата, това се корегира с изменяне на ъгъла на запалване. При газовия инжекцион разликата е много малка, в общи линии все едно караш на пропан бутан (LPG кака). Все още обаче няма акциз за метана и горивото е евтино и към момента си струва, понеже нашия с 10лв ходи до Пампорово и се връща, а на мен ако ми светне лампата и сложа за 10лв, точно излизам от бензиностанцията и лампата светва отново. Все пак зависи какво търсиш от автомобила, аз карах и двете само с ОМВ 100, нашия си кара петицата на метан и е доволен. От 1.2 не могат да се очакват чудеса, може да върви само ако го закача за моята баба яга и го дърпам отпред, затова по-добре да си караш евтино и да не плащаш убийствено скъпия бензин само за едната гъзария. П.П. momo, каква е колата? Е46-цата ми е 2.0i. По книжка извънградско я дават 5.5, но реално аз под 6.5 не съм я свалял и говоря само за каране по първокласни магистрали в Гърция. За такъв смесен разход като твоя мога само благородно да ти завиждам Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GrandMixer Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Хахах, типичен селчо си ти. :1000 (29): :1000 (29): Няма ситуация, при която да ти вземат книжката и ти да не си виновен. Какъв си ти- селчо с голф двойка ли..Абе аре бегай, аман от идиоти като теб по пътищата.Само селчо може да каже на друг Селчо :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): ама кво дасе чуди човек такива е full и ето един тука се показал :1000 (29): :1000 (29): Аз немога да бегам ама данете спипам некъде ти със сигурност ше бегаш бързо :1000 (34): Аре спри дами пишеш тъпите си коментари тука и не капи хубавата тема Никъде не пише че еди кой си требва да коментира моя коментар ЯСНО ли е ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BEHA Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Абе не мисля да слагам каквото и да е засега. Ще се пробвам на бензин засега да видим колко ще са ми разходите на месец. Метана е СУПЕР ИЗГОДНО НЕЩО, ама първо в момента нямам 1000 лева да сложа бутилка, второ мощността се губи мноооого яко... Аз и на равно усещам разликата на малкото рено, пък тука има едно нанагорно, което много "обичам", там катеря на 2-ра с метана и едва греба с 40км/ч, а като включа на бензин 3-та и минимум 60. Та разлика си има очевадна, щото аз от коли нищо не разбирам и я усещам. Но така или иначе малкото рено остава в ръцете на майка ми и баща ми, ако закъсам за пари само ще ги смениме докато взема заплатка примерно и готово Те ми викаха да карам метановото рено, ама не го искам. Мойто си е по-хубаво! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
momo Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Всички ми завиждат Вектра Це е колата 2,2 ДТИ, нагоре от тази снимка, в директориите може да я видиш, има и чист градски разход в София сниман Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
turboman Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Само багери Caterpillar :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 12 Report Share Публикувано Септември 12 Скоро ще подкарам, дано де... , Fiat Uno 1,5 - 75к.с. - 1986 година Много е убаво.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ti6aneca Публикувано Септември 14 Report Share Публикувано Септември 14 Завещаното от татко Венто 1.8 ААN 75к.с. Дзвер и половина Скоро обаче ще има и подобрения Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Септември 24 Author Report Share Публикувано Септември 24 От един месец имам кинжка и карам Fiat Punto. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
angelovarna Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Opel Astra F 1.4mi, червено бордо, 1992г. Намерих снимки на една такава в нета, за тези дето не знаят за какво говоря: Снимката е намалена: 80% от оригиналните [ 800 x 574 ] Снимката е намалена: 80% от оригиналните [ 800 x 521 ] Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Огледалото Публикувано Октомври 6 Report Share Публикувано Октомври 6 Няма ситуация, при която да ти вземат книжката и ти да не си виновен. Можем да поспорим по тоя въпрос. Не че го защитавам просто познавам един човек, на който му взеха книжката за 3 месеца но не беше виновен. По скоро бюрокрацията и недоръфляците наречени българаска полиция... но както и да е. Иначе по темата: Пешо 200 и пеш като собствено Фиат Пунто като фирмено (на шефкатка е ама всички го караме като се наложи) Мерцедес С180 когато мама реши че не си струва да живее, :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): сиреч качвам се да карам аз. Цитирай Report Работа за потребителите! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.