Ivanhoe Публикувано на Май 31 Report Share Публикувано на Май 31 Който се вълнува от тази тема, нека отдели 1 час за въпросния филм и ще обсъждаме. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Май 31 Report Share Публикувано Май 31 Има ли някъде следващия епизод? Филмът е много силен, настръхвах през цялото време. Тъжно е колко хора са умрели за тая страна и накрая някой си да продава част от територията ѝ, ей така с лека ръка. Но се запитвам, като толкова много хора са наясно и има доказателства, толкова ли не може да се върне тая земя на България, няма ли кой да се сети и да иска това което ни принадлежи? То нищо чудно утре на някой да му хрумне да продаде цялата държава на Турция, като гледаме последните избори как партията им дръпва с гласовете, нищо чудно скоро и това да се случи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Georgieff. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Борбата за власт и пари водят до това ..българин да се нарича македонец.Всичко в тази държава е толкова измислено и скалъпено.Няма да се учудя ако измислят и нова Библия .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Твърде късно е Македония да се върне на България.Хипотетично, ако това се случи, ще се случат безредици, по-големи от тези в Украйна.Нека да си седим на сегашната си територия, тя ни е предостатъчна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 9 Report Share Публикувано Юли 9 А не ли мислите че ако някой има чyжди корени трябва нещo да го влече към тази страна? тyк в МК нито някой се чyства Българин нито иска да е Българин на времето някой да не са били толкова алчни за още сега и моят дел(Стрyмица) както и още 1 море ще са били ваши,но Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 11 Report Share Публикувано Юли 11 А не ли мислите че ако някой има чyжди корени трябва нещo да го влече към тази страна? тyк в МК нито някой се чyства Българин нито иска да е Българин на времето някой да не са били толкова алчни за още сега и моят дел(Стрyмица) както и още 1 море ще са били ваши,но Влязъл в български форум, пише на български и ми обяснява как нищо не го влече към България. Довиждане. Може към Индия да те влече, нали и там е стигнал Александър Македонски. Шакира не беше ли македонка също? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Хайде, хайде, тоя наплив за български паспорти не е от незаинтересованост. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юли 12 Report Share Публикувано Юли 12 Хайде, хайде, тоя наплив за български паспорти не е от незаинтересованост. Не ли знаеш че с Македонския паспорт може да си само три месеци в чyжбина А до Пaнамерата: Човек ти не ме гледай мен бе хаха аз съм енден говоря за дрyгите аз и да стигнал е до Индия и не Шакира не е Македонка,поздрав хyбав ден Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
davemcnoone Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 Твърде късно е Македония да се върне на България.Хипотетично, ако това се случи, ще се случат безредици, по-големи от тези в Украйна.Нека да си седим на сегашната си територия, тя ни е предостатъчна. Съгласен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Август 7 Report Share Публикувано Август 7 А не ли мислите че ако някой има чyжди корени трябва нещo да го влече към тази страна? тyк в МК нито някой се чyства Българин нито иска да е Българин на времето някой да не са били толкова алчни за още сега и моят дел(Стрyмица) както и още 1 море ще са били ваши,но Не става въпрос за алчност, а за разделяне на територията на България, поради голямата й площ и население. Комунистите винаги са имали интереси към Балканите и колкото по-раздробени са били те, толкова по-лесно е било да се управляват. В България винаги е имало много предатели, да се питаш кои са тея майки, дето са ги раждали. Историята ви е подменена, не е ли жалко, няма нужда да се срамувате или да отричате, просто сте били жертва на ужасни политически своеволия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Мнението ми е, че след като тези хора (македонци) имат самосъзнание на такива, това е достатъчно да ги призная като македонци. Така, нашите изселници, които имат деца в Англия, например, няма да успеят да накарат родственика си да бъде българин, защото по същество - това дете е израснало с британци и манталитетът и домът му ще са там. Всъщност, това което се е случило в Македония не е много по-различно, освен това, че едни хора са изселени и са създали нов народ. Колко по-яко би могло да бъде? Честно казано, се радвам на македонците. Но си личи, че имат дълбоки комплекси, породени от липсата на история. Но след 100 години, ако албанците вече не са завзели териториите им, смятам че личностните проблеми на типичния македонец ще изчезнат. А всички знаем, че макетата идват за българско гражданство, за да могат да странстват из Европа. Това понеже не са членове на ЕС. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Август 21 Report Share Публикувано Август 21 Не сме в ЕС заради проблема с името (заради Гърция) от съседите само с Сърбия си се обичаме макар че им дадохме нож в гърба с това че признахме Косово. Но това си е политика, политиците са си виновни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Септември 26 Report Share Публикувано Септември 26 Фереро да обясни защо е такъв македонският народ - зле настроен срещу българите, дето най-много сме им помагали. Рушат паметници на загинали хора и то демонстративно. Убеден съм, че има и трезво мислещи, но това си е чиста вандалщина и подигравка с целия български народ. Трябва да ви спрем издаването на български паспорт и на всякакви помощи, стане ли наводнение в Македония ние сме все първи с помощи. Лошо, лошо. Понякога си мисля, че Македония си заслужава албанците от запад и един ден ще се молят пак на България, ама няма да има никой отсреща! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Не сме в ЕС заради проблема с името Ти като македонец ли се определяш ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 АЗ НИКОГА няма да призная съществуването на държава Македония, съществуването на македонска нация и македонски език !!! Въпрос на време е тази изкуствено създадена "държава" да се разпадне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Ти като македонец ли се определяш ? Е аз съм Македонец Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Фереро да обясни защо е такъв македонският народ - зле настроен срещу българите, дето най-много сме им помагали. Рушат паметници на загинали хора и то демонстративно. Убеден съм, че има и трезво мислещи, но това си е чиста вандалщина и подигравка с целия български народ. Трябва да ви спрем издаването на български паспорт и на всякакви помощи, стане ли наводнение в Македония ние сме все първи с помощи. Лошо, лошо. Понякога си мисля, че Македония си заслужава албанците от запад и един ден ще се молят пак на България, ама няма да има никой отсреща! Не съм аз толкова компетентен да ти отговоря на това питане. А и казах че не ми се занимава с тези исторически проблеми. Живеем днес а не в миналото, поне аз. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 А не ли мислите че ако някой има чyжди корени трябва нещo да го влече към тази страна? тyк в МК нито някой се чyства Българин нито иска да е Българин : В голяма грешка си. Едно 50% от хората в Македония се определят и знаят, че са българи. Просто изпитват страх да го изрекат гласно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Simona. Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 (редактирано) Е аз съм Македонец Отишла една македонска крава в Испания, намерила си тучна градинка със свежа трева и се провикнала "Ке паса!" :3fdb8960598fa63e: Двама македонци се срещат в центъра на Ню Йорк: - Ех, Трайче, колко е малък свeтът… - Не е малък, Македония е голямa… :1000 (29): :1000 (29): Редактирано Септември 27 от Simona. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Септември 27 Report Share Публикувано Септември 27 Отишла една македонска крава в Испания, намерила си тучна градинка със свежа трева и се провикнала "Ке паса!" :3fdb8960598fa63e: Двама македонци се срещат в центъра на Ню Йорк: - Ех, Трайче, колко е малък свeтът… - Не е малък, Македония е голямa… :1000 (29): :1000 (29): Toва за кравата го знам хахах "Ќе ТЕ паса" e правилно :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ivelin21 Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Македония е Българска още от едно време :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.