Putin Публикувано на Юни 22 Report Share Публикувано на Юни 22 "American Horror Story: Freak Show" ще ни отведе през 50-те години на ХХ в. в Джупитър, Флорида, където немската емигрантка Елза Марс (Джесика Ланг), управляваща едно от последните „freak shows” в страната, прави всичко възможно шоуто да продължи, докато странни мрачни сили взимат жертви както от градчето, така и от самото шоу. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Няма търпение за новия сезон. Ама нали щеше да се разказва за някакъв пътуващ Панаир? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Струва ли си да почна да го гледам ако съм почитател на жанра "Ужаси" ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 22 Author Report Share Публикувано Юни 22 Струва ли си да почна да го гледам ако съм почитател на жанра "Ужаси" ? Да, сериалът е убийствен. Вчера изгледах половината първи сезон, днес ще си го догледам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Юни 22 Report Share Публикувано Юни 22 Вторият и третият сезон са още по- добри! А четвърти ще е мазало в цирка! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 25 Author Report Share Публикувано Юни 25 Вече съм на средата на втори сезон. Брутален е, любимият ми персонаж от лудницата е психото Оливър, много добър актьор, все пак е играл Сайлър. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
rakim Публикувано Юни 25 Report Share Публикувано Юни 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 28 Author Report Share Публикувано Юни 28 Страшно силен финал на 2-ри сезон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юни 28 Report Share Публикувано Юни 28 Трети сезон е най-слабият... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юни 29 Author Report Share Публикувано Юни 29 Между другото забелязахте ли приликата между Лана от 2-ри сезон и Лана Дел Рей? Особено в последния епизод като отива в училището на момчето и е със слънчеви очила са 1:1. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Юни 29 Report Share Публикувано Юни 29 Между другото забелязахте ли приликата между Лана от 2-ри сезон и Лана Дел Рей? Особено в последния епизод като отива в училището на момчето и е със слънчеви очила са 1:1. О, да Иначе много ми хареса развитието на Лана като цяло. Осъзна каква трябва да е, за да оцелее и преуспее в живота. Финала е много силен. С нетърпение очаквам следващия сезон Цитирай Report Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 2 Author Report Share Публикувано Юли 2 О, да Иначе много ми хареса развитието на Лана като цяло. Осъзна каква трябва да е, за да оцелее и преуспее в живота. Финала е много силен. С нетърпение очаквам следващия сезон Той 3-ти си го има, сега чакаме 4-ти наесен. Иначе Лана и систър Джуд са може би любимите ми героини от целия сериал. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Август 10 Author Report Share Публикувано Август 10 Този сезон ще е убийствен! Лана ще играе двуглава жена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Август 16 Report Share Публикувано Август 16 4 сезон стартира на 8 октомври Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 14 Author Report Share Публикувано Октомври 14 Новият сезон започна брутално, тая Джесика Ланг е страшна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 15 Report Share Публикувано Октомври 15 Новият сезон започна брутално, тая Джесика Ланг е страшна. Подкрепям!!! Нямам търпение за втори епизод. Доста добре започна сезонът, но дано не го развалят като в края на трети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 16 Author Report Share Публикувано Октомври 16 Подкрепям!!! Нямам търпение за втори епизод. Доста добре започна сезонът, но дано не го развалят като в края на трети. Да, просто идеята е страхотна и супер оригинална, има яко арт в този сезон. Определено има потенциал да бъде по-силен и от "Лудницата", дано не го развалят, очакванията ми бяха огромни и началото ги оправда напълно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 16 Report Share Публикувано Октомври 16 Първи епизод беше ок, утре ще сваля и втория... засега ми е интересна историята на усмихнатия клоун, голям изрод е, много ме кефи Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Май ще ме запалите да почна да го гледам. Само похвали чувам за него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 Май ще ме запалите да почна да го гледам. Само похвали чувам за него. Първи сезон не е нищо особено (е, може и да ти хареса на теб), но от втори става мазало. Трети не е масово любим, но на мен ми допада. А за настоящия, четвърти, всички са във възторг- нещо уникално е! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 А сезоните свързани ли са ? Мога ли да почна направо от 4ти ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nolah Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 А сезоните свързани ли са ? Мога ли да почна направо от 4ти ? Историите са различни- едни и същи актьори играят различни персонажи във всяка част. Можеш да почнеш от четвърти сезон, но истински ще се насладиш, ако страдаш от самото начало. :1000 (29): Просто ще се чувстваш по- различно- все едно познаваш героите, но все пак са други хора. Но важното е да го почнеш- пък ти избери отпред или отзад. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
freagle Публикувано Октомври 18 Report Share Публикувано Октомври 18 А сезоните свързани ли са ? Мога ли да почна направо от 4ти ? Всеки един сезон е различна история, да. Като арки от страшни или мистериозни сюжети. Можеш да започнеш направо от 4-ти, можеш да ги гледаш под разбъркан ред. Даже ако искаш можеш да пропуснеш 3-ти сезон, защото беше доста странен, нестрашен и честно казано..като че ли ориентиран към 12-13 годишни пикли, мечтаещи да станат вещици. 2-ри е най-добър, 1-ви също го бива доста, 4-ти засега изглежда добре. Сериалът като цяло носи настроението на Американския юг- вуду, южняшки акценти, сюжети, реплики. Абе много е добър ако си падаш по по-страшнички неща. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Октомври 19 Report Share Публикувано Октомври 19 А сезоните свързани ли са ? Мога ли да почна направо от 4ти ? Само актьорите са същите. Персонажите, които играят, са различни всеки път. Джесика Ланг е страшна, жалко, че това ще е последният й сезон. Първи и втори сезон са най-яките, третият сякаш стъпи леко встрани, но пак става за гледане. Общо взето, от сериалите с жанр "Ужаси", този е май най-добрият и разпознаваем от всички Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Октомври 25 Author Report Share Публикувано Октомври 25 3-ти епизод беше супер силен, нямам търпение за продължението. Кого ли ще вземе Едуард? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.