Fast Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 ПОЧВА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Аз съм ветеран на Екс Фактор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Обожавам яя ......... :heart::heart::heart: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 :roll1: ще пукна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Палим, палим, палим, палим, палим :roll1: Страшна е тая жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Догодина. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Септември 25 Report Share Публикувано Септември 25 Траян е моя човек и миналата и тази година. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заки е секси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заки е секси. +111111 Напомпал се е. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 +111111 Напомпал се е. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заки е секси. +111111 Напомпал се е. :1000 (6): Долу лапите!!! Заплюла съм си го отдавна - общо взето той е главната причина да гледам Х фактор Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Долу лапите!!! Заплюла съм си го отдавна - общо взето той е главната причина да гледам Х фактор Той не харесва жени, съжаляваме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Той не харесва жени, съжаляваме. Знам. Оставете ме да се самозаблуждавам, че не е така обаче. :1000 (29): От песента, която са им избрали ли е, или мъжете наистина са много зле? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Знам. Оставете ме да се самозаблуждавам, че не е така обаче. :1000 (29): Заплюваме (и не само) всичко, което е известно и мускулесто като Заки и Галин. Вземи Фики, той е толкова хетеросексуален. <3 По темата: Време е да освежат малко това жури, честно казано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заплюваме (и не само) всичко, което е известно и мускулесто като Заки и Галин. Вземи Фики, той е толкова хетеросексуален. <3 Ужас, харесвам Заки щото е як в лице, не ме интересува ако ще и 900 килограма да е. Аз ще го целувам, ти ще се занимаваш с половите му органи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заплюваме (и не само) всичко, което е известно и мускулесто като Заки и Галин. Вземи Фики, той е толкова хетеросексуален. <3 Ужас, харесвам Заки щото е як в лице, не ме интересува ако ще и 900 килограма да е. Аз ще го целувам, ти ще се занимаваш с половите му органи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Това момче как се притесни.Много е гадно сигурно, но ми стана смешно като каза, че искал да стане легендарен. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Ужас, харесвам Заки щото е як в лице, не ме интересува ако ще и 900 килограма да е. Аз ще го целувам, ти ще се занимаваш с половите му органи. Ако има такива, с удоволствие. Сините му очи и бицепсите могат да пленят и Зайка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Много прехвалени има в този формат.Трябваше да отпаднат много повече днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Септември 30 Report Share Публикувано Септември 30 Заплюваме (и не само) всичко, което е известно и мускулесто като Заки и Галин. Вземи Фики, той е толкова хетеросексуален. <3 По темата: Време е да освежат малко това жури, честно казано. Не, благодаря! Що се отнася до Заки, дреме ми за мускулите му - харесва ми интелигентното му секси излъчване като цяло. По темата: Вместо Любо, догодина може да сложат още един Заки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 1 Report Share Публикувано Октомври 1 Супер изглеждаше Заки.но не се прехласвайте по него,няма да ви обърне внимание. Мария Илиева изглежда уникално всеки път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 7 Report Share Публикувано Октомври 7 Много гадно прецакаха Кралица Гери Никол!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Много гадно прецакаха Кралица Гери Никол!!! Изключително нелицеприятна ми е, а и маниерът й на пеене е малко дразнещ, но не е бездарница де. И все пак ще й гледаме ли зурлата на концертите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Всички момичета ,които сложиха в групите са много добри и са страшно прецакани. Аз лично,ако бях на тяхно място щях да откажа и да се явя другата година. Смятам,че и те разбират това,но в силното си желание да станат известни ще направят грешката да се съгласят.... Иначе и на мен Гера ми беше фаворит и сега смятам,че формата много ще изгуби от това.В групата и има още една много яка мацка,трябваше да са поне само те двете и да разбият всички други.Сега две групи с по три момичета ... някак си се губят едни в други и не са интересни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ENJOY Публикувано Октомври 8 Report Share Публикувано Октомври 8 Всички момичета ,които сложиха в групите са много добри и са страшно прецакани. Аз лично,ако бях на тяхно място щях да откажа и да се явя другата година. Смятам,че и те разбират това,но в силното си желание да станат известни ще направят грешката да се съгласят.... Иначе и на мен Гера ми беше фаворит и сега смятам,че формата много ще изгуби от това.В групата и има още една много яка мацка,трябваше да са поне само те двете и да разбият всички други.Сега две групи с по три момичета ... някак си се губят едни в други и не са интересни. Конкуренцията е адски голяма, особено при момичетата. В групите са събрани момичета, които и поотделно заслужават да стигнат до големите концерти, но местата са ограничени, а тези, които са избрани да продължат сами със сигурност са поне с половин идея по-добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари