Andrew Cunanan. Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Много зле.Супер фалшивеене. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Октомври 9 Report Share Публикувано Октомври 9 Интересно ми е всички участници във формата в коя държава живеят... С такива надежди и нагласи отиват, а нямаме музикална звезда от такъв формат.Чак ми е смешно като ги превъзнасят и т.н.Вярно има много талантливи, но след 3 месеца никой не ги помни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Само_мене_нямаш Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Невена ги смаза !!!!!!!!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Яд ме е за Люба. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitak_94 Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Общо взето всички, които заслужаваха да останат, останаха.Доволен съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 21 Report Share Публикувано Октомври 21 Как можаха да изгонят Люба, още не мога да си го обясня? Невена ми е толкова превзета и дразнеща... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивето :) Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 По-добре да си бяха тръгнали 2 момчета, отколкото 1 момиче. Просто всички бяха прекалено добри, за да си тръгнат. Момчетата бяха къде-къде по-зле. Славин ги побра в малкия си джоб. Траян също е много добър. Силен е този сезон като цяло, много талантливиучастници. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Как можаха да изгонят Люба, още не мога да си го обясня? Невена ми е толкова превзета и дразнеща... + Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 На мен и Невена и Кристина са ми много дразнещи, особено тая Кристина. Има време да се изяви, защо изобщо я пуснаха в 4-ката и сега взима момента на Люба, която беше брутално добра. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Октомври 22 Report Share Публикувано Октомври 22 Невена размаза. Мнооого е добра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Октомври 23 Report Share Публикувано Октомври 23 Айде бе!!! Изгониха Люба, сега Нора и Ива - нямам думи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Кога ще чуем в Х фактор "Сестра брата кани " ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Кога ще чуем в Х фактор "Сестра брата кани " ? Ако беше "Sister Is Inviting Her Brother" - още следващата седмица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Ако беше "Sister Is Inviting Her Brother" - още следващата седмица. За съжаление си прав ... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Ноември 9 Report Share Публикувано Ноември 9 Следващата седмица ще се пеят само български песни. Ще се пеят балкански и източни песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Ноември 11 Report Share Публикувано Ноември 11 Пуснах си изпълнението на "Lane moje". Ужасно. Една извивка не беше като хората. Много равно и скучно. Определено фолка не е за всеки. Ако това е момчето, което толкова ревахте да го върнете, да излиза моменталически! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Ноември 18 Report Share Публикувано Ноември 18 Невена размаза. Мнооого е добра! +1. Невена заслужава да спечели. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Декември 4 Report Share Публикувано Декември 4 SWEET 16 трябва да продължат!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Айде да гонят всички готини и на финал да гледаме: Пламен и Иво, Георги и Мирян! ПФУ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Айде да гонят всички готини и на финал да гледаме: Пламен и Иво, Георги и Мирян! ПФУ! Пълен потрес. Сега остава и Славин да изхвърлят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Кой си замина? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Само да не гонят Невена и Славин. За другите останали вече ми е все тая. Само те двамата останаха от моите фаворити. Smith, снощи си тръгнаха Sweet 16. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Декември 5 Report Share Публикувано Декември 5 Само да не гонят Невена и Славин. За другите останали вече ми е все тая. Само те двамата останаха от моите фаворити. Smith, снощи си тръгнаха Sweet 16. Мерси,според мен те трябваше да са на финал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Декември 7 Report Share Публикувано Декември 7 Мерси,според мен те трябваше да са на финал. Да, и аз много ги харесвах, но... Интересно ми е кой ще отпадне следващия път. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Декември 9 Report Share Публикувано Декември 9 (редактирано) Какви са долни в този екс фактор... виждат, че никой не гласува, гонят качествените, в същото време оставят някакви дето 2 тона не могат да откъснат и сега направили един сърцераздирателен клип със сълзи и сополи и лозунг ГЛАСУВАЙТЕ, което от началото на предаването повторитха 10 пъти. Редактирано Декември 9 от pacho Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари