Pumpkin Публикувано на Юли 20 Report Share Публикувано на Юли 20 От създателите на "Дневниците на вамипа". От 16 юли, всеки делник от 19:00 ч. с повторение на следващия ден от 18:00 по bTV Cinema. Светът на Каси Блейк е обърнат с главата надолу, след като нейната майка умира при мистериозни обстоятелства. Това принуждава Каси да се премести да живее при баба си Джейн в Чанс Харбър щата Вашингтон. Надеждите ѝ за смесване в града са смачкани от няколко съгражданина и техните деца: Адам, Даяна, Фей, Мелиса и Ник. Петимата изглеждат странно заинтересувани от Каси и ѝ разкриват, че произлиза от дълга линия вещици. Тя отказва да повярва, че е вещица, докато Адам не ѝ помогна да отключи силите си - дори тогава тя е несигурна, докато не открива стара книга с кожена подвързия оставена от майка ѝ. Вътре в книгата се крие съобщение до Каси от майка ѝ, обяснявайки ѝ, че никога не е искала да разкаже на дъщеря си за способностите ѝ, за да я предпази; както Кръгът скоро открива, техните сили привличат тъмно и опасно внимание, което постоянно ги поставя по пътя на опасността. П.С. Обявен е за провал, но лично на мен ми хареса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Излъчи се в неподходящата година, последния сезон The CW подновиха сериали, който имаха няколко пъти по-слаб рейтинг, сравнен с TSC. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Според мен пък просто си беше тъпо сериалчето, главната актриса беше по-безлична от Биляна в поп-фолка, примерно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Митко Публикувано Юли 20 Report Share Публикувано Юли 20 Много харесвах сериалчето, но наистина се излъчваше в грешната година. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Сериалът не бе нищо особено, но имаше и своите добри идеи. Обожавах Фей! Последните няколко секунди в края на сезона бяха страшно интересни и малко ме е яд, че няма да видим продължението. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Според мен пък просто си беше тъпо сериалчето, главната актриса беше по-безлична от Биляна в поп-фолка, примерно... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.