Stela Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Грешка на Галин! Точно с тези да прави да прави песен.... Очаквах нещо самостоятелно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Бритни спокойно може и тя да се включи в песента с текста на "3" :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 По-добре е от бозата на Фики. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Много, много съм доволен! :1000 (6): Песента е супер зарибяваща! Ясно е, че не е нещо стойностно, но е супер весело и ритмично парче. Музиката си е типично Оцкова, но не е тази, която продаде вече 30 пъти в Пайнер. Даже малко напомня на парчетата му за Крум отпреди. Текстът е забавен и оригинален и много ми харесва това, че е толкова диалогичен. Изпяването наистина е странно на места - толкова много хейт отнася за тези ефекти, но явно това си му е стила и не смята да го променя. Мен както винаги ме кефи какафонийката на макс. Клипът е адският. И той не е нещо невиждано, но е оригинален, забавен и добре заснет. Ето как без много средства може да се направи нещо страхотно! Гледал съм го вече 10-тина пъти, което се случва рядко с клип при мен. Може би причината е, че и тримата са тоооолкова красиви. Ани Хоанг и Кристиана не са изглеждали по-добре според мен. Пример за изключително слаби момичета, на които обаче им личи, че са естествено слаби и тренират, а не с изпити лица като мумии. Галин честно казано е изглеждал и по-добре. За стила ясно, че се е опитвал да докара селски бек, но малко взе да дразни тва разголване навсякъде. И поне да работи още над корема си. Но като трио са перфектни, особено крайните кадри с бялото са бомба. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Много, много съм доволен! :1000 (6): Песента е супер зарибяваща! Ясно е, че не е нещо стойностно, но е супер весело и ритмично парче. Музиката си е типично Оцкова, но не е тази, която продаде вече 30 пъти в Пайнер. Даже малко напомня на парчетата му за Крум отпреди. Текстът е забавен и оригинален и много ми харесва това, че е толкова диалогичен. Изпяването наистина е странно на места - толкова много хейт отнася за тези ефекти, но явно това си му е стила и не смята да го променя. Мен както винаги ме кефи какафонийката на макс. Клипът е адският. И той не е нещо невиждано, но е оригинален, забавен и добре заснет. Ето как без много средства може да се направи нещо страхотно! Гледал съм го вече 10-тина пъти, което се случва рядко с клип при мен. Може би причината е, че и тримата са тоооолкова красиви. Ани Хоанг и Кристиана не са изглеждали по-добре според мен. Пример за изключително слаби момичета, на които обаче им личи, че са естествено слаби и тренират, а не с изпити лица като мумии. Галин честно казано е изглеждал и по-добре. За стила ясно, че се е опитвал да докара селски бек, но малко взе да дразни тва разголване навсякъде. И поне да работи още над корема си. Но като трио са перфектни, особено крайните кадри с бялото са бомба. шшшшт, нека да се разголва момчето.. Какво му има на корема? От снощи не съм я спрял песента! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 шшшшт, нека да се разголва момчето.. Какво му има на корема? От снощи не съм я спрял песента! Ми не му е перфектен коремът.. няма добър релеф и според мен има мазнини доста? Или го гълта ли, не знам какво точно прави, но изглежда странно. Нищо му няма на корема, ама с тениска. Като ще се разголва, да тренира още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Ми не му е перфектен коремът.. няма добър релеф и според мен има мазнини доста? Или го гълта ли, не знам какво точно прави, но изглежда странно. Нищо му няма на корема, ама с тениска. Като ще се разголва, да тренира още по-добре Галин, отколкото Фики.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 по-добре Галин, отколкото Фики.. О, да, това не подлежи на обсъждане. Фики е Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Много ми харесва и за първи път Ани изглежда красива в клип за Кристиана няма какво да говорим прекрасна много яка . Може би ХИТ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Не ми харесва песента. Не разбрах какво пеят. Клипът е як. Хоанг е адски яка, другите са ми противни. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Отвратителен е тоя - само противни селски физиономии и съвсем се е освинил. Кристиана не е зле, но като се усмихне изглежда много състарена във всеки клип? Има нещо анемично в нея. И на тоя фон излиза, че Ани е пичка - напоследък се е разхубавила. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Мен лично Ани Хоанг винаги ме е кефила - и външен вид, и песни, има и нещо яко в гласа, въпреки немощта му. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Юли 22 Report Share Публикувано Юли 22 Определено "пеенето" на Катеричките пре*бава много песента Мелодията хваща, но текста е под всякаква критика! Ако песента беше дуетна, било то и с Димата щеше да е перфе, но уви . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Обаче много трудно се различават гласовете на двечките ... поне да пееха заедно в припева поне ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Ани Хоанг като изцвили "ОМРЪЗНА ЛИ ТИ ВЕЧЙЙЕЕЕЕЕ" и започвам да получавам гърчове... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Галин спасява песента .... представяте ли си я изпята от Денис, Ани и Кристана ? :o Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Кристиана пък си е супер, много добре звучи и изглежда зашеметяващо, особено там до басейна с близките кадри като пее "Можеме ли трима"... бахти красотата, наистина Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Не спирам да я слушам ! Галин много е готин,aбе и трите изглеждат добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Мен ме зариби песента и да ви кажа, покрай инерцията на Галин и двете девойки ще намажат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Не спирам да я слушам ! Галин много е готин,aбе и трите изглеждат добре Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Обаче видеото е страхотно, страшно забавни са и е супер свежо всичко. Кара те да харесаш и песента. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Жестока, жестока, жестока!!! :X Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Мноооого ме кефи Анито, бе, първата бездарница, на която се кефя така. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danny Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Защо песента е представена като авторска, след като заимстването е в повече? Иначе е зарибяваща. Ани Хоанг радва в сравнение с Кристиана... по принцип и двете са симпатични но тези гласчета... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Роско Публикувано Юли 23 Report Share Публикувано Юли 23 Слушах я 10 - тина пъти, ама нещо не мога да я възприема ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.