DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Безлично ми звучи. И на тримата е правил яки песни като "Загасете светлините", "Момче без сърце" и "Диги дай, дай". Това до тях ми стои нелепо... Не мога да възприема песента за момента. Клипът е цветен, забавен, Латинка го прави. Ани Хоанг е супер готина и красива, Галин неприятен, Кристиана - противна. Като цяло май на мен само Анито ми допада от трите нули, както някой е написал по-горе. И наистина, ако го нямаше текста нямаше да знам какво "пеят". Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 какво пак не разбрахте от текста? май във вас се проблема .... всичко си се разбира Припева е страшна зарибявкаа! Да видим какви гледания ще има .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 какво пак не разбрахте от текста? май във вас се проблема .... всичко си се разбира Ало, не се разбира какво "пеят", а не самия текст. По принцип харесвам нещата на Оцко, но това вече наистина ми е какафония. А ти като си харесваш Гальо, харесвай си го, но няма как на всички да ни допада. Човек ще каже, че защитава гаджето си! Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Признавам и тримата изглеждат мега секси в клипа. Песента не ми харесва! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Ами мисля, че няма какво да кажа .. Чудесна работа ! Най-накрая кучеядката ще види хит . ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Забавен клип като цяло. Галин с бялото е бесния селянин - да си обеси стилистката. С косачката е няма такава кифла. Отвратителните няма кво да ги коментирам, много ми хареса танца им към края и визиите със шаките. Песента е трудно запеваема и няма да стане хит, въпреки кифла фразичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
miti_to Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Май само на мен ми се струва, че Галин малко преиграва в клипа и дразни окото. Песента става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Marrtin Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Голяма какафония е тая песен . графики . Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 графики и от мен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ANGEL Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Песента много ми напомня на "Няма да те питам" на Анелия Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Забавен клип като цяло. Галин с бялото е бесния селянин - да си обеси стилистката. С косачката е няма такава кифла. Отвратителните няма кво да ги коментирам, много ми хареса танца им към края и визиите със шаките. Песента е трудно запеваема и няма да стане хит, въпреки кифла фразичките. Въобще не е трудно запеваема. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerveau Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Жълтураната и Оцковата жена като видяха Галин какъв мъжага е, решиха накрая сами да се оправят в мазето... разбирам ги напълно Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Бахти яката.... като хамбургер от Макдоналдс е - много вкусен, но след като го изядеш пак си гладен, и тази песен ще е така, то се е видяло, ама засега ми е супер вкуснаааааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Goosh Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това да откраднеш от толкова много места и накрая пак да предложиш пълен боклук не е лесна работа. Поне вече си имаме български еквивалент на катеричоците. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Май само на мен ми се струва, че Галин малко преиграва в клипа и дразни окото. Песента става. Напъва се да го играе мъжкар. И какво е това ръмжене? Аз пеене не чух в тази "песен".... виетнамска котка мяучи, гущер мрънка, а гей ръмжи. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това е хитаааа Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BASHFilter Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Това да откраднеш от толкова много места и накрая пак да предложиш пълен боклук не е лесна работа. Поне вече си имаме български еквивалент на катеричоците. ахахахахахахаххаха, точно се чудех танцът на двете анорексички на какво прилича... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Много зле сформирано трио. Песента и клипът са скучни и безидейни, никаква мелодия, никаква стойност на текста. Латинка е забавна. На Галин гангстерските фасони са адски комични вече, визията му също. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Мен ми харесва песента. Е, други изпънителки биха изпълнили доста по-добре, но Галин е точният изпълнител за тази песен. Забавна е, особено текста. Клипът е готин, харесва ми, само нз как Латинка, която е страхотно добра, се е съгласила, не е ли твърде просташко за нея, кой знае какво си е мислила. Добре са се справили. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wedgewood Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Kато цяло е по-слаба от последните неща, особено от неговите песни.. Много мазна песен, уж нямаше да има кючеци на турнето ... Наистина не се разбира какво пеят - те много пищят, неговите много ниски. Клипът можеше да е много много по-забавен и актьорски направен при наличието на Латинка в каста, но малко са гледали да минат метър. Все пак пореден клип на Галин с актьорска игра, става все по-добър и тези сюжети му помагат и на сцена - като си спомня в първите 1,2 клипа каква трагедия беше ... Според мен той е по-добрият вариант за нов изпълнител номер 1 на Пайнер, но както се очаква ще се залага на Фикича, а и все повече са мангалите фенове на попфолка,защото другите се насочват към попа. Това е истината. Затова и чичо Митко тика Роксана, Дора Алексиева, Джамайката и т.н. и т.н. Но мисля,че Галин с тези милиони гледания в Тубата спечели някакво уважение и сред самите си колеги и фирмата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SpOnGe_BoB Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Как може Галин да се излага така след поредицата силни песни .. Нищо не им се разбира от пеенето. Само Андреа им липсва. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Вече съм фен на Кристиана. А Галин ми е любимка номер 1, не мога... lo6o mi e. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Песента не става!Незнам какво му става на Галин, но след хитовете му през последно време е грешка да застане до тези "неадекватните", които изобщо няма да коментирам! Нека да залага на самостоятелните песни, много по-добре ще е!Очаквам следващата.... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Харесва ми Ани Хоанг с шапката и играта на Латинка. Заглуши Кристиана, спаси тъпанче! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 21 Report Share Публикувано Юли 21 Графики ) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.