anastasb Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Абсолютната зарибявка - и клипа, и песента! Кристиана пък си е супер, много добре звучи и изглежда зашеметяващо, особено там до басейна с близките кадри като пее "Можеме ли трима"... бахти красотата, наистина И мен точно там много ме радва... много добре артикулира Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Много ми харесва Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пълна какафония, за нищо не става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Песен - zero! Изпълнение - double zero! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сюжете на клипа напомня малко на сериала "Трима братя, три сестри". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gabriela Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 След няколко слушания много зарибява. Свежа е песента. За видеото са се постарали, свежо е и то. Кристиана е много красива, очите ми останаха направо. Ани Хоанг не я харесвам изобщо, ама тук изглежда доста по-готино от друг път. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
PHILIPP PLEIN Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това повтарящото се "става,става" ми напомня на тази песен Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 28 Report Share Публикувано Юли 28 Това повтарящото се "става,става" ми напомня на тази песен Да и на мен, страхотна песен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юли 29 Report Share Публикувано Юли 29 Песента е готина, клипът е забавен. На мен пък Хоанг ме изненада приятно с визията си, доста е симпатична и усмихната във видеото. Покрай Галин ще намажат тия двете. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Зариби ме, ама като я слушам се дразня, че стереотипа пак се оказва верен - жанра е пълен с бездарници като тези тримата. Поне Галин да можеше да пее добре. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Зариби ме, ама като я слушам се дразня, че стереотипа пак се оказва верен - жанра е пълен с бездарници като тези тримата. Поне Галин да можеше да пее добре. Той може. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Той може. Не може, бях на негово участие и е пълна скръб. Половината песни на плейбек, другата половина на един фалшив тон. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Юли 31 Report Share Публикувано Юли 31 Не може, бях на негово участие и е пълна скръб. Половината песни на плейбек, другата половина на един фалшив тон. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 1 Report Share Публикувано Август 1 не е лоша Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Не знам как да си обясня факта, че последните няколко дни много ме е зарибила. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 8 Report Share Публикувано Март 8 Много яка песен, макар лятото да ми бе противна... И клипа е хубав, много са яки Ани и Криси. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
anastasb Публикувано Март 9 Report Share Публикувано Март 9 Просто песента е много яка и още върви Ако не беше квиченето на двете певици, щеше да е бомба номер 1 на лятото, и с тоя клип Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.