anastasb Публикувано на Юли 24 Report Share Публикувано на Юли 24 Здравейте! От малък никога не съм обичал месо, но заради родителите ми съм ядял по малко през по-голямата част от живота си. От ноември 2013 обаче съм вегетарианец, а от 10 дни съм и виган (в хранително отношение). От доста месеци вече гледам клипчетата на Freelee the Banana Girl, които са забавни и доста образователни, както и чета статии и форуми по темата, затова, ако някой има въпроси, мога да опитам да му отговоря. Пускам темата, защото ми е интересно дали има други хора, които не ядат месо (и/или животински продукти), какви са причините за това и какви резултати са постигнали. Споделете Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
чушка. Публикувано Юли 24 Report Share Публикувано Юли 24 Между другото и аз обмислях да пусна подобна тема, защото и аз почти не ям месо. Никога не съм обичал да ям месо и не го правя, защото виждам как ги убиват, държат с тях и т.н., а защото не ми понася много. Ако ми се прияде, ям само риба и то твърде рядко. Забелязал съм, когато не ям месо, просто се чувствам по-добре. Вегетарианството ще бъде много голяма крачка за мен, но все още обмислям и чета книги, свързани с това, защото преди да се предприеме такава крачка, трябва да се обмислят правилно нещата. Иначе успех на теб, Наско. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.