МачуПикчу Публикувано на Юли 25 Report Share Публикувано на Юли 25 Понеже напоследък много ям и реших, че темата е много добра. Та да се запознаем и с други хранителни навици освен вегетарианските. Темата е за хората обичащи кибапчита и кюфтиета. Споделете коя е любимата ви марка салам, суджук, луканка. Любимото си ястие от месо. Мисля, че тук има много чревоугодници и темата ще е интересна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Тук да пишат всички чалгарчета,нали те са фенове на изпълнителки,ухаещи на скара,бира и кибабчета! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Честно казано любимото ми месо е пилешкото, а също така много обичам и риба. Най-любимите ми ястия съдържат месо, това са руло "Стефани" и пълнени чушки с ориз и кайма. Много ги обичам тези ястия. Като малък обичах колбаси, но последните години все по-рядко си хапвам такива, някак не са ми толкова вкусни, само на сандвичи, най-обичам пушеното месо сякаш. За сега споделям това, но имам още много неща да кажа по темата. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Аз обожавам телешко, направо получавам душевен оргазъм, докато ям телешка пържола. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 (редактирано) Често ми се случва със седмици да не ям месо и не го усещам да ми липсва. Но ям много луканкови салами, кренвирши, над'ници и всякакви такива боклуци. :1000 (29): Обичам пилешко, пуешко, свинско, телешко, заешко, по всякакъв начин, но предпочитам по-чистите меса, т.е. гърдички, филенца и т.н. да няма тлъсто и разни хрущяли. :1000 (29): От рибата уважавам най-много херингата, балканската пъстърва и скумрията. Като си прочета поста и всичко води до лакомията... хах Редактирано Юли 25 от pacho Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Махнете зеленчуците, които придават красивия вид на снимката. Ще остане само месо от заклани животни..... червено, кръваво, гнусно. Бон апети. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Аз обичам агнешко и овнешко, по-пикантно приготвено. Кебапи яко. И люти чушки за гарнитура. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Махнете зеленчуците, които придават красивия вид на снимката. Ще остане само месо от заклани животни..... червено, кръваво, гнусно. Бон апети. Има си тема за теб, отиди в нея, не съм видял някой да обижда тревопасните, а ти си позволяваш да го правиш. П.п. Като се замисля, месото е навсякъде, дори в любимата ми руска салата. Иначе много марзя бялата мазна част на всичко, ако ми попадне в устата случайно ми е много кофти, не мога да го преглътна даже. Със сигурност не обичам заешко месо, има странен аромат. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Има си тема за теб, отиди в нея, не съм видял някой да обижда тревопасните, а ти си позволяваш да го правиш. П.п. Като се замисля, месото е навсякъде, дори в любимата ми руска салата. Иначе много марзя бялата мазна част на всичко, ако ми попадне в устата случайно ми е много кофти, не мога да го преглътна даже. Да, отвратително е - и в заведения плюя в салфетки! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Пилешко и пуешко разбира се. Обожавам и плодове, зеленчуци не толкова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Да, отвратително е - и в заведения плюя в салфетки! Сега си обяснявам защо Анелия плюе по участия. Пилешко и пуешко разбира се. Обожавам и плодове, зеленчуци не толкова. Дам. Искам да кажа, че в домашното месо е истината. Като ям пиле от баба е мега вкусно, а в ресторанти и в магазина не винаги. Да е жива и здрава жената, че ме храни толкова години с качествена храна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Сега си обяснявам защо Анелия плюе по участия. Дам. Искам да кажа, че в домашното месо е истината. Като ям пиле от баба е мега вкусно, а в ресторанти и в магазина не винаги. Да е жива и здрава жената, че ме храни толкова години с качествена храна. като цяло, в България последните години месото не ми е никак вкусно. Не знам с какво го блъскат, но или е безвкусно, или гадно... А в чужбина се размазвам да набивам мръвки. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 като цяло, в България последните години месото не ми е никак вкусно. Не знам с какво го блъскат, но или е безвкусно, или гадно... А в чужбина се размазвам да набивам мръвки. На мен пък в чужбина ми е съмнително месото, не знам защо. Като цяло храната цялата, ако не е опакова там ми е такава, но месото най-вече. Месо има и в пицата и в дюнерите, не знам дали бих се лишил някога от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 На мен пък в чужбина ми е съмнително месото, не знам защо. Като цяло храната цялата, ако не е опакова там ми е такава, но месото най-вече. Месо има и в пицата и в дюнерите, не знам дали бих се лишил някога от него. Ми в чужбина ми прави впечатление, че си държат на селското и затова ми е вкусно. Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Ми в чужбина ми прави впечатление, че си държат на селското и затова ми е вкусно. А ние понеже сме големи еврпопейци, се присмиваме на хората работещи във ферми и предлагащи ни качествено месо и си внасяме от чужбина с химия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Аз лично обожавам свинско месо. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 А ние понеже сме големи еврпопейци, се присмиваме на хората работещи във ферми и предлагащи ни качествено месо и си внасяме от чужбина с химия. Именно! Но и тук това произвеждаме, много долно качество при това. Ужасни истории са ми разказвали хора, които търгуват със суровини за хранително-вкусовата промишленост. Самите те ме посъветваха да не ям месо от почти всички водещи производители у нас... Най-сигурно е от бабите на село! Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 25 Author Report Share Публикувано Юли 25 Именно! Но и тук това произвеждаме, много долно качество при това. Ужасни истории са ми разказвали хора, които търгуват със суровини за хранително-вкусовата промишленост. Самите те ме посъветваха да не ям месо от почти всички водещи производители у нас... Най-сигурно е от бабите на село! Те за това и децата на село са по-здрави от тези в града, нямащи баба и дядо на село. Голямо роля играе това. Същото е и с плодовете и зеленчуците, както и с млякото, май само яйцата не подлежат на обработка, ама храната на кокошките снасящи ги може да съдържа и някакви нередни съставки. П.п. Обожавам филе Елена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Юли 25 Report Share Публикувано Юли 25 Те за това и децата на село са по-здрави от тези в града, нямащи баба и дядо на село. Голямо роля играе това. Същото е и с плодовете и зеленчуците, както и с млякото, май само яйцата не подлежат на обработка, ама храната на кокошките снасящи ги може да съдържа и някакви нередни съставки. П.п. Обожавам филе Елена. Отдавна не съм ял вкусни плодове, а преди залагах предимно на тях. Само динята ми е вкусна. Ябълки йок... Цитирай Report Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Без месо не сядам на масата! Не съм капризен, но не ми се сладко без месо.Държа на вкусно приготвената храна, аз лично обичам да готвя. Не съм имал проблеми с килограмите, освен с тяхното набавяне.... в последно време и този проблем реших. Смятам, че храната трябва да ти доставя удоволстиве, както и всичко, което правиш.Разбира се всичко да е в границите на нормалното и "здравословното"."Здравословното" в кавички, защото не съм сигурен кое е такова. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Докато четях коментара на Fuck off, имах чувството, че чета моите вкусови предпочитания. :1000 (29): Падам си най-много по пилешкото, обичам го всякак, но най-вече на грил. Любимото ми ястие е руло "Стефани" и свинско в омлет. Любимата ми салата е Руската. Не понасям заешко. Долу бабата (съседката) на първия етаж цялата им рода обожава заешко, гледат си зайци в двора и всяка събота/неделя омирисват цялата къща на чомлек. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Пилешко и свинско... другото не ме кефи особено... може би и заешко. Дано няма защитници на природата във форума :1000 (29): :1000 (29): Но реално, дори и едно стръкче магданоз е убийство и издевателство над живо същество, което диша :1000 (29): Изводът, не бъдете вегИтарианСИ Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
OstapBender Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Телешко - за пържола. Пилешко - за скара. Пуешко - за филе. Аз съм много странен месояд ... не понасям дреболии, шкембе чорба, пиле на грил, всякаквите му там сърца, дробове и т.н. Обичам месото да е плоско. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Аз лично обожавам свинско месо. + пилешко от останалите ям рядко особено телешко, агнешко и козе Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Февруари 17 Report Share Публикувано Февруари 17 Единственото ястие с месо което хапвах (понасям) е грах с телешка кайма, която нашите правят, получава се нещо като мусака, но като цяло месо почти не обичам и да си призная само грахта и морковите си изяждам, каймата я оставям. :1000 (29): Обичам риба, предимно сьомга, рулца от раци и предимно морски деликатеси. Не ми допада нито свинско, нито телешко, агнешко и пр. не обичам месо като цяло, имам афинитет към сладкишите и постните ястия, картофи и т.н. А заек също не понасям, опитвал съм - горчи ми. Агнешко също не ми харесва, от пилешкото, едно бивше гадже правеше хубаво панирано пиле, но пак не ми допада като цяло. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.