Jouey Публикувано Февруари 19 Report Share Публикувано Февруари 19 Прочети в поста над твоя за пангасиуса какво съм пуснала. За това съм сложил тази емотиконка Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
*червен дявол* Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Не мога без месо.. много рядко се случва да не ям месо, което май не е много добре. Иначе най-много обичам пилешко и свинско ( като под свинско имам предвид най-хубавото месо, без тлъсто ). Риба също обичам - предимно скумрия и хек. Заешкото също ми харесва, но него не го консумирам често. А от деликатесите - салами, такива неща не ям, но за луканка умирам хаха Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 Знам че така или иначе ще прочетеш цък Всеки уважаващ себе си рибен ресторант избягва тази риба от менюто си, мисля че това е доста показателно за качеството и като цяло хранителната стойност на този вид риба. Виж, сулката е друго нещо и ако можеш да си намериш ти я препоръчвам. Аз по принцип речна риба, осве пастърва на язових Копринка не ям, но от други хора съм чувала, че е страхотна риба. от рибата най много предпочитам скумрията на скара и на фурна с доматен сос и грах сулката също в нашия язовир я има и пържената цаца с пържени картофи от време на време и филе от акула което си правим на хапки не че не съм ял и други но не са ми вкусни и с тези малки кости някои ме отвращават Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nedis Публикувано Февруари 20 Report Share Публикувано Февруари 20 от рибата най много предпочитам скумрията на скара и на фурна с доматен сос и грах сулката също в нашия язовир я има и пържената цаца с пържени картофи от време на време и филе от акула което си правим на хапки не че не съм ял и други но не са ми вкусни и с тези малки кости някои ме отвращават Най-вкусните риби са с кости Давам пример карагзоза и заргана Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.