-A. Публикувано на Юли 25 Report Share Публикувано на Юли 25 На горещия стол сяда Loka Въпросите си към него може да задавате до 28.07 23:00. Без обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
wga..ca Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Останал съм с впечатление, че не харесваш по-голямата част от поп-фолк изпълнителите.Кои харесваш и какво те кара да влизаш в поп-фолк раздела? Знам, че живееш в чужбина, но не знам къде.Би ми било интересно да разкажеш как си се установила.Изобщо какъв е живота навън, всички плюсове и минуси, през твоята гледна точка? Коя е любимата ти песен и с какво я свързваш? А любимата поп-фолк такава? от От коментарите ти съдя, че си малко над 30... ако греша, дано да съм извинен.Ако съм прав, това означава, че си по-голяма от доста от потребители във форума.Какъв съвет би дала на младите хора в България? Мислиш ли, че имат бъдеще тук? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Юли 26 Report Share Публикувано Юли 26 Здравей! Искам първо да ти кажа, че си сред най-точните хора тук и че си голям пич. 1. Какви са впечатленията ти от Татяна, защото знам, че си общувала с нея? 2. През годините имаш ли нейна любима песен, коя? 3. На кой потребител би сложила постоянен БАН? 4. Мечтателка ли си? 5. Вкусно ли готвиш? 6. Трите изобретения, без които света би бил по-хубав? 7. Кое нещо е в състояние да те изнерви максимално? 8. Ако някой направи филм за теб, какъв жанр би бил той? 9. Най-отличителната ти черта? 10. Какво работиш? 11. А какво би искала да работиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Юли 27 Author Report Share Публикувано Юли 27 1.Какво стана с книгата ? 2.Доволна ли си от живота в Испания ? 3.Искаш ли да се върнеш в България ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Юли 27 Report Share Публикувано Юли 27 Какво мислиш за "Туин Пийкс"? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Останал съм с впечатление, че не харесваш по-голямата част от поп-фолк изпълнителите.Кои харесваш и какво те кара да влизаш в поп-фолк раздела? - Не съм фен на чалгата, нито на поп фолка (който и да го е измислил това). Влизам тук, тъй като от вас разбирам какво става с родният светски живот. Надъхани сте младите днес, това ми харесва, само дето в не толкова правилната насока... Знам, че живееш в чужбина, но не знам къде.Би ми било интересно да разкажеш как си се установила.Изобщо какъв е живота навън, всички плюсове и минуси, през твоята гледна точка? - Установих се тук (Барcелона) без желание, преди 15 години. С времето разбрах, какво може да ми предложи тази страна, отказано ми от моята и че тук мога да постигна онова, което там не можах. Накратко. Коя е любимата ти песен и с какво я свързваш? - Много са. Бих посочила No Good (start the dance) на The Prodigy. Свързвам я с едни безгрижни луди години с любими хора, които не съм виждала почти от тогава. А любимата поп-фолк такава? от - "За да те забравя" на Милко. И "Не искам да знаеш" на Ивана. Хиляди пъти да ги чуя, всичките настръхвам. От коментарите ти съдя, че си малко над 30... ако греша, дано да съм извинен.Ако съм прав, това означава, че си по-голяма от доста от потребители във форума.Какъв съвет би дала на младите хора в България? - Съвет? Вие сте бъдещето на България. Използвайте уменията си позитивно, за да не се срамувате от родината си и тя да продължи да съществува! Мислиш ли, че имат бъдеще тук? - Да. Стига да не са непукисти и скептично настроени. Стига да не са пасивни и безразлични... "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Здравей! Искам първо да ти кажа, че си сред най-точните хора тук и че си голям пич. 1. Какви са впечатленията ти от Татяна, защото знам, че си общувала с нея? - Земна, готина, красива... Нейният също, изобщо много стабилни и двамата. 2. През годините имаш ли нейна любима песен, коя? - Фатална жена (имам плакат с автограф в офиса на мъжа ми) 3. На кой потребител би сложила постоянен БАН? - Никчета няма да казвам, има един двама доста дразнещи. Добре, че нямам права... 4. Мечтателка ли си? - Непоправима 5. Вкусно ли готвиш? - Нямам оплаквания нито от клиенти, нито от гости или фамилни досега 6. Трите изобретения, без които света би бил по-хубав? - Сещам се за парите, като обменно средство и религията, като промиване на мозъци и предизвикващи войни. 7. Кое нещо е в състояние да те изнерви максимално? - Тоолкова неща... Глупостта най - вече, слепият фанатизъм, религиозните движения... 8. Ако някой направи филм за теб, какъв жанр би бил той? - Psycho Thriller 9. Най-отличителната ти черта? - Влияя на хората, умея да убеждавам 10. Какво работиш? - Майстор готвач. Chef 11. А какво би искала да работиш? - Писателка. Гид. Или обикаляйки света за научно образователни телевизионни програми. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 1.Какво стана с книгата ? - Заета съм с малката, с даскало, с работа... Все още е само план. 2.Доволна ли си от живота в Испания ? - До някъде. Животът тук стана доста труден. 3.Искаш ли да се върнеш в България ? - Нямам си никого и не ми остана нищо там. Не виждам причина да се връщам. "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Loka Публикувано Август 25 Report Share Публикувано Август 25 Какво мислиш за "Туин Пийкс"? - Хах... Бях на 13 или 14, когато го даваха за пръв път. Беше истерия, с времето си даваш сметка и каква велика глупост Но тогава си купувахме и дневниците на Лора и касетите с музиката от филма... и ни беше страх от някакъв Боб... Къде ме върна! "Понякога ми се привиждат много странни хора! Наричат ги "нормални"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари