-A. Публикувано на Август 13 Report Share Публикувано на Август 13 На горещия стол сяда -А. Въпросите си към него може да задавате до 15.08 23:00. Без обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Glamdring Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Здрасти! 1. Разкажи за себе си - на колко години си, къде учиш? 2. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 3. Би ли искал да се запознаеш с някого от форума на живо? 4. Кои са ти любимите поп- фолк изпълнители? 5. Любим форумец? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Здрасти! 1. Разкажи за себе си - на колко години си, къде учиш? 2. Какво обичаш да правиш през свободното си време? 3. Би ли искал да се запознаеш с някого от форума на живо? 4. Кои са ти любимите поп- фолк изпълнители? 5. Любим форумец? Здрасти! 1.На 16. Уча и живея в чужбина. 2.Симулирам живот. 3.Вече съм се запознал с Dean и Sylar. 4.Райна, Преслава и Фики. Също така харесвам много Галена, Емануела, Емилия и Кали. 5. Симпатизирам на повечето потребители. Не искам да отговарям на този въпрос защото ще бъда пристрастен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
МачуПикчу Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 1. Защо живеете в Испания, а не тук? 2. Защо мразиш Татяна? 3. Коя е любимата ти нейна песен или поне коя харесваш най-много? 4. А видеоклип? 5. Имаш ли регистрация в сайтове за запознанста? 6. Коя е по-луда Райна или Соня Немска според теб? 7. Защо ме обиждаш? 8. Някога казал ли съм нещо лошо за теб? 9. Какво? 10. Коя е любимата ти книга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 1. Защо живеете в Испания, а не тук? 2. Защо мразиш Татяна? 3. Коя е любимата ти нейна песен или поне коя харесваш най-много? 4. А видеоклип? 5. Имаш ли регистрация в сайтове за запознанста? 6. Коя е по-луда Райна или Соня Немска според теб? 7. Защо ме обиждаш? 8. Някога казал ли съм нещо лошо за теб? 9. Какво? 10. Коя е любимата ти книга? 1.Защото там се живее по-добре. 2.Не я мразя. Просто ми е безразлична. . От друга страна, ти манипулираш добре потребителите и успяваш да ни накараш да хейтим по нейн адрес. 3.Остани 4.''Лудите господ ги събира'' - картината е добра. Клипа си е копиран. 5.Не 6.Соня Немска. 7.Защото понякога ме дразниш.. Но всъщност аз не влагам никакво чувство като обиждам тук. 8.Не помня. 9. 10.''Гробище за домашни любимци''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Здрасти! 1.На 16. Уча и живея в чужбина. 2.Симулирам живот. 3.Вече съм се запознал с Dean и Sylar. 4.Райна, Преслава и Фики. Също така харесвам много Галена, Емануела, Емилия и Кали. 5. Симпатизирам на повечето потребители. Не искам да отговарям на този въпрос защото ще бъда пристрастен. 3.Забравих да добавя Alexandrov и Flexius. Извинете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 1.Би ли си взел папагал за домашен любимец? 2.Силно вярващ ли си? 3.Златка Димитрова или Златка Райкова? 4.Според теб аз добър приятел ли съм? 5.Очакваше ли, че съм толкова дебел на живо? 6.Срам ли те е от мен докато пия бира, а ти сокче примерно? 7.Любим сезон? 8.Любимо ястие? 9.Съществува ли истинската любов? 10.Ако можеше да си изключиш чувствата би ли го направил? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 1.Би ли си взел папагал за домашен любимец? 2.Силно вярващ ли си? 3.Златка Димитрова или Златка Райкова? 4.Според теб аз добър приятел ли съм? 5.Очакваше ли, че съм толкова дебел на живо? 6.Срам ли те е от мен докато пия бира, а ти сокче примерно? 7.Любим сезон? 8.Любимо ястие? 9.Съществува ли истинската любов? 10.Ако можеше да си изключиш чувствата би ли го направил? :Vishenka_05: 1.Имах преди години, но не можах да го издържа и го подарих на един познат. 2.Може да се каже. 3.Райкова. 4.Повече от добър. Знаеш колко си те ценя. :Vishenka_05: 5.Не си дебел. Аз съм твърде слаб. 6.Досега не съм пил сок! Залагам на фрапе. Иначе не ме е срам. Ако ме беше, щях да напусна. 7.Лятото 8.Спагети 9.Да... Друг е въпроса дали винаги е споделена. 10.Никога! Поздрав с ''Тая ходи като ******''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 :Vishenka_05: 1.Имах преди години, но не можах да го издържа и го подарих на един познат. 2.Може да се каже. 3.Райкова. 4.Повече от добър. Знаеш колко си те ценя. :Vishenka_05: 5.Не си дебел. Аз съм твърде слаб. 6.Досега не съм пил сок! Залагам на фрапе. Иначе не ме е срам. Ако ме беше, щях да напусна. 7.Лятото 8.Спагети 9.Да... Друг е въпроса дали винаги е споделена. 10.Никога! Поздрав с ''Тая ходи като ******''. :roll1: Това последното беше "Оле, егати ***** " Харесаха ми отговорите и аз се радвам, че съм в този форум въпреки всичко, поне ме запозна с най-добрия ми приятел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 :roll1: Това последното беше "Оле, егати ***** " Харесаха ми отговорите и аз се радвам, че съм в този форум въпреки всичко, поне ме запозна с най-добрия ми приятел. Ами ***** е. Все пак е фенка на Андреа. Факт е, че в Рамания и аз се запознах с най-добрия ми приятел. Готви се за 28-29. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Здрасти. Няма да те питам нищо, просто искам да ти кажа колко добър приятел си. Изключително много се радвам, че подържаме такива невероятни отношения, благодаря ти за всички мили жестове и изненади, винаги ще си пазя подаръка, който ми подари, когато се видяхме за първи път. Ти си страхотен, дано постигнеш всичко, което пожелаеш в живота, ти го заслужаваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 13 Author Report Share Публикувано Август 13 Здрасти. Няма да те питам нищо, просто искам да ти кажа колко добър приятел си. Изключително много се радвам, че подържаме такива невероятни отношения, благодаря ти за всички мили жестове и изненади, винаги ще си пазя подаръка, който ми подари, когато се видяхме за първи път. Ти си страхотен, дано постигнеш всичко, което пожелаеш в живота, ти го заслужаваш. :Vishenka_05: Със здраве да го ползваш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Със здраве да го ползваш! Като се изхабят батериите, да ми пратиш нови. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Защо мразиш Андреа? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 13 Report Share Публикувано Август 13 Здрастиии! 1. Мислиш ли за бъдещето? 2. Как си се представяш след 10 години? 3. Виждал ли си Райна на живо? 4. Кога ще се видим с теб? 5. Мислиш ли някога да се върнеш в България за постоянно? 6. Вярваш ли, че държавата ни и положението в нея ще се подобрят някога? 7. Любими западни изпълнители? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Защо мразиш Андреа? 1.Не харесвам как се държи с хората. 2.Не харесвам повечето нейни фенове. 3.Не харесвам 70% от песните които представи през годините. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Здрастиии! 1. Мислиш ли за бъдещето? 2. Как си се представяш след 10 години? 3. Виждал ли си Райна на живо? 4. Кога ще се видим с теб? 5. Мислиш ли някога да се върнеш в България за постоянно? 6. Вярваш ли, че държавата ни и положението в нея ще се подобрят някога? 7. Любими западни изпълнители? 1.Да 2.Мечта : Да бъда една от най-популярните личности на Балканите. 2.1. Реалност : Да работя като криминолог, да имам едно дете и голяма къща с котка. 3.Да. На турне 2009 и 2010 ( защото дойде да говори с Нанков ) 4.Не знам. 5.Ако стана звезда, да. 6.В близките 20 години - не. След това, дано. 7. Beyonce, Katy Perry, Rihanna, Lady GaGa, Miley Cyrus и Selina Gomez. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 1. Преслава или Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Знаеш ли, че думата "личност" е в женски род? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 1. Преслава или Галена? Преслава Знаеш ли, че думата "личност" е в женски род? Не, мерси че ми каза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 14 Report Share Публикувано Август 14 Митееееееееев 1. Котки или кучета? 2. Праскова или кайсия? 3. Като ми омръзне да съм прост селянин, ще ме научиш ли на аристократизъм? 4. Къде ще ме заведеш, ако ти дойда на гости в Испания? 5. А в Благоевград? 6. Стояна или Ави Бенеди? 7. Шер или Христо Ботев? 8. Биг мак или Преслава? 9. Коя е последната книга, която прочете? 10. Има ли такава от българската литература, която ти харесва? 11. Защо не искаш да напълнееш? 12. Какво най-много обичаш да пиеш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 14 Author Report Share Публикувано Август 14 Митееееееееев 1. Котки или кучета? 2. Праскова или кайсия? 3. Като ми омръзне да съм прост селянин, ще ме научиш ли на аристократизъм? 4. Къде ще ме заведеш, ако ти дойда на гости в Испания? 5. А в Благоевград? 6. Стояна или Ави Бенеди? 7. Шер или Христо Ботев? 8. Биг мак или Преслава? 9. Коя е последната книга, която прочете? 10. Има ли такава от българската литература, която ти харесва? 11. Защо не искаш да напълнееш? 12. Какво най-много обичаш да пиеш? Никииииииии! 1.Котките. :Vishenka_05: 2.И двете ги плюя. 3.Ще направим всичко възможно. 4.Барселона 5.На кръста 6.Стояна - бисера. 7.Ботев. 8.Преслава. От Биг мака се дебелее. 9.Испанска. ''El sí de las niñas''. 10.Не съм чел. 11.Искам, но вътрешното ми аз не ми позволява. 12.Съмърсби Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Starboy Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 1. Как ще коментираш слуховете относно скандирането на Преслава в Бургас? 2. Одобряваш ли връзката на Цв. Янева с Пеевски? 3. Правиш ли още магии в училище? 4. Ходил ли си на ясновидка? 5. Кога да очакваме нова култова реплика от теб? 6. Коя е любимата ти лъжкиня? 7. Какво мислиш за игричките на Алисън? Ти самия би ли й играл по свирката? 8. Коя е любимата ти песен на Преслава? 9. Защо Райна? 10. Би ли правил тройка? :3fdb8960598fa63e: Цитат asylum: Каймакът на чалгаобществото слуша именно Джена. Дори и ние все още не сме дорасли, но уверено вървим към Истината! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Ееее, големи сте сладури с Дийн. И за да не е спам: Защо не си си качил снимките от турнето във фейса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
panamera Публикувано Август 15 Report Share Публикувано Август 15 Как ще коментираш това? Какво се случи в последните години, как затоплихте отношенията си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари