SG Публикувано на Август 18 Report Share Публикувано на Август 18 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 18 Report Share Публикувано Август 18 УАУ!!! Суперска песен! Това ще е новия световен хит, със сигурност. Пуснал съм я на рипийт, което не ми се е случвало с нова песен от много време насам. Браво, Тейлър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 19 Report Share Публикувано Август 19 Страшно много ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Страшно много ме кефи! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 На децата по-скоро ще се хареса- за мен си е детска песничка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 Не ми харесва,но все пак успех на парчето! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 24 Report Share Публикувано Август 24 УАУ!!! Суперска песен! Това ще е новия световен хит, със сигурност. Пуснал съм я на рипийт, което не ми се е случвало с нова песен от много време насам. Браво, Тейлър! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.