-A. Публикувано на Август 19 Report Share Публикувано на Август 19 На горещия стол сяда Mitencetoy Въпросите си към него може да задавате до 21.08 23:00. Без обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Август 20 Author Report Share Публикувано Август 20 1.Кога стана фен на Райна ? 2.Искаш ли да направи песен от Пашев ? 3.А продължение на ''Нежна полиция'' ? 4.Според теб, има ли хъс да мачка както до 2009 ? 5.Любимата нейна песен ? 6.С коя колежка би искал да направи дует ? 7.Какво обичаш да правиш през свободното си време ? 8.Най-много мразя да.. ? 9.Къде искаш да отидеш ? 10.Най-големия ти страх ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 1.Кога стана фен на Райна ? 2.Искаш ли да направи песен от Пашев ? 3.А продължение на ''Нежна полиция'' ? 4.Според теб, има ли хъс да мачка както до 2009 ? 5.Любимата нейна песен ? 6.С коя колежка би искал да направи дует ? 7.Какво обичаш да правиш през свободното си време ? 8.Най-много мразя да.. ? 9.Къде искаш да отидеш ? 10.Най-големия ти страх ? Здравей! 1. Харесвам я още от самата й поява на музикалната сцена. До ден днешен си ми е голяма слабост. 2. Не съм мислил по този въпрос, но защо не? 3. Факт е, че едни от най-големите й хитове са кючеците, така че смятам за добре да направи в най-скоро време още един такъв. 4. Има хъс, но сега е много по-различно от тогава. Няма парите за лъскавите клипове и скъпите песни. 5. Тук ме хвана натясно. Няма как да ти посоча една, защото любимите ми нейни песни са много. 6. Онзи ден Галена си сподели клипчето, в което Райна пее гръцко... и се замислих за евентуален дует между двете - би било нещо епично! 7. През свободното си време обичам да чета книги, да слушам музика, да гледам филми/сериали и да се разхождам. 8. Мразя да ме лъжат. 9. Обожавам да пътувам. Искам да отида на много места и като за начало ще посетя някои български градове. Иначе ми е мечта да посетя Италия, Франция и Америка. 10. Страхувам се от загубата на човек, когото обичам! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 1.Любими песен/видео на Лана Дел Рей? 2.Любими песен/видео на Кейти Пери? 3.Най-любим сериал? 4.Най-любим филм? 5.Мечтана колаборация в музиката (без значение от жанра)? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alexandrov Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 1. Умение, с което искаш да се похвалиш? 2. Колко книги си прочел? 3. А колко си купил? 4. Колко часа на ден минават в гледане на филм/четене на книга? 5. Кейти Пери или Шононо? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Как са мяташ, как го движиш, как го бараш?! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 1.Любими песен/видео на Лана Дел Рей? 2.Любими песен/видео на Кейти Пери? 3.Най-любим сериал? 4.Най-любим филм? 5.Мечтана колаборация в музиката (без значение от жанра)? 1. Искам да вметна, че наистина ми е трудно да изброявам любими неща, защото ми е трудно да ги огранича до един брой. Та любими песни на Лана са ми: Born To Die, Blue Jeans, Summertime Sadness, Damn You, Dark Paradise, West Coast, American, Ride, Lucky Ones, Without You, Ultraviolence, Cruel World, Gods & Monsters, Young and Beautiful, Black Beauty, Serial Killer, Never Let Me Go, Brooklyn Baby. А любимите ми нейни клипове са: Born To Die, Blue Jeans и Ride. 2. При Кейти нещата са по същия начин. Обожавам: Hot N Cold, Thinking Of You, Teenage Dream, E.T., The One That Got Away, Wide Awake, Firework, Not Like The Movies, Who Am I Living For?, Last Friday Night, Dark Horse, Roar, Unconditionally, Legendary Lovers, It Takes Two. А Любимите клипове са: Teenage Dream, E.T., The One That Got Away, Firework, Unconditionally. 3. Гледам много сериали, но някак си най-любим ще си ми остане One Tree Hill. 4. Харесвам много If Only. Винаги ме е карал да се замисля и същевременно натъжа. Фен съм също на The Hunger Games, A Walk To Remember, Requiem For A Dream, Mr. Nobody... и много други! 5. Веднага си представих дует между Лана и Кейти, които никак няма да си отиват... така че би било интересно да чуя песен между Лана и Марина, и Кейти + Бритни. 1. Умение, с което искаш да се похвалиш? 2. Колко книги си прочел? 3. А колко си купил? 4. Колко часа на ден минават в гледане на филм/четене на книга? 5. Кейти Пери или Шононо? 1. Би станало фотограф от мен. Умея да изслушвам и давам съвети... И не мога да лъжа, предпочитам да си кажа всичко. 2. Трябва да проверя в Goodreads... За момента 68. 3. Над 100 със сигурност. 4. Тук нещата са индивидуални. Зависи дали имам други планове за деня, но със сигурност отделям поне 2 часа за гледане/четене. Случвало се е да отделя и 10. 5. И двете харесвам, но е трудно да сравниш Кейти с Анелия. И все пак посочвам Пери. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Как са мяташ, как го движиш, как го бараш?! :1000 (30): Мисля, че знаеш. Мятам се като риба на сухо, движа го мощно и го барам много. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Не знам, демонстрирай с клип!!! Каква за теб би била идеалната връзка? Може ли да съществува любов от разстояние? Възбуждал ли си се от нечий глас? Най-нестандартното място, на което си правил секс? Какъв секс харесваш? Използваш ли предпазни средства или имаш пълно доверие? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Не знам, демонстрирай с клип!!! Каква за теб би била идеалната връзка? Може ли да съществува любов от разстояние? Възбуждал ли си се от нечий глас? Най-нестандартното място, на което си правил секс? Какъв секс харесваш? Използваш ли предпазни средства или имаш пълно доверие? Ха... сега пък и клипове. - Неразделни ръце, страстни погледи, неспиращи целувки и туптящи едно за друго сърца. - Любовта от разстояние е трудна, но не и невъзможна. - Ооо, определено! Дори най-малките, на пръв поглед маловажни неща, биха ме побъркали. - Не съм чак такъв екстремист. Единственият случай, в който правих секс на нестандартно място бе преди много време - около 4 сутринта, на открито, близо до гора. Нещата са по-пикантни в свалките и закачките. - Харесвам играта преди самия акт. Целувките, ръцете, погледите и допирът ме подлудяват. Обичам да давам всичко от себе си в леглото, за да накарам човекът до мен да се чувства добре... падам си по нежностите. Оралният секс също е на почит. - Разбира се, че използвам предпазни средства. Само веднъж се е случвало да не го правя, но съм имал пълно доверие на партньора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Tikei Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Кое е пикантното около свалките и закачките? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mitencetoy Публикувано Август 20 Report Share Публикувано Август 20 Кое е пикантното около свалките и закачките? :1000 (29): Сега ще изляза и развратник... Натискал съм се в тоалетната на кафе в центъра на Пловдив. Целувал съм се с два човека едновременно... Или както му казвахме тогава "тройна целувка". Натискал съм се с обвързани. Shame on me! На един мой рожден ден имах около 30 госта, целуваха ме около 25 от тях. Натискал съм се в басейн през нощта в хотел. И другите неща ще ти ги споделя на лично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари