Jump to content

На колко години за първи път се напихте?

Препоръчани коментари

1 год. и нещо :1000 (29):

Да, моето сигурно е един от малкото и уникални случаи. Бил съм на годинка и половина, когато съм се напил с коняк, баща ми пазарувал, а майка ми приготвяла салати, мезета, защото в нас постоянно имаше хора и докато оправя в хола, сипала си една чашка коняк в кухнята да пие, баба ми и тя нещо ме е изпуснала от очи и когато отишла в кухнята гледа празна чаша и пита баба ми "това ти ли го изпи", а тя почти не близва алкохол и когато ме поглеждат съм бил целия червен и съм започнал да се смея, така, че макар в момента много рядко да пия алкохол, от малък съм си скрита лимонка.

Иначе в ученическите ми години, бях на 13, когато пих водка Мери Джейм и много ми хареса.

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Беше на някаква нова година... май бях 9ти клас... което е...14 или 15 годишен съм бил :1000 (10): с бяло вино... поне литър... :1000 (29):

Помня, че наште ми звънят на телефона да ми честитят новата година и аз им казах "Честит рожден ден" :1000 (24):

После... буквално таванът се въртеше в тъмното. :wallbash:
Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...