Andrew Cunanan. Публикувано на Август 27 Report Share Публикувано на Август 27 Темата е ясна,вие сте на ход. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 15 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Август 27 Author Report Share Публикувано Август 27 16 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
newyearsday Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 14 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 15. +1 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 На 17-ия си рожден ден. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 никога не съм се напивал до сега (без майтап) дълга история.. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Август 27 Report Share Публикувано Август 27 1 год. и нещо :1000 (29): Да, моето сигурно е един от малкото и уникални случаи. Бил съм на годинка и половина, когато съм се напил с коняк, баща ми пазарувал, а майка ми приготвяла салати, мезета, защото в нас постоянно имаше хора и докато оправя в хола, сипала си една чашка коняк в кухнята да пие, баба ми и тя нещо ме е изпуснала от очи и когато отишла в кухнята гледа празна чаша и пита баба ми "това ти ли го изпи", а тя почти не близва алкохол и когато ме поглеждат съм бил целия червен и съм започнал да се смея, така, че макар в момента много рядко да пия алкохол, от малък съм си скрита лимонка. Иначе в ученическите ми години, бях на 13, когато пих водка Мери Джейм и много ми хареса. Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GriskoBeats Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Беше на някаква нова година... май бях 9ти клас... което е...14 или 15 годишен съм бил :1000 (10): с бяло вино... поне литър... :1000 (29): Помня, че наште ми звънят на телефона да ми честитят новата година и аз им казах "Честит рожден ден" :1000 (24): После... буквално таванът се въртеше в тъмното. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.