-A. Публикувано на Август 28 Report Share Публикувано на Август 28 На горещия стол сяда Planeta_Payner Въпросите си към него може да задавате до 30.08 23:00. Без обиди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nicolas Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 1. Как се казваш? 2. Идвала ли си в Търново? 3. Какви са впечатленията ти от Камелия? 4. Какво те накара да избереш медицината? 5. Любима бира? 6. Не мислиш ли, че понякога преувеличаваш, що се отнася до Емилия? 7. Познавате ли се лично с нея? Ако да, как се получи? 8. Ако отида в Пловдив, къде ще ме заведеш? 9. Защо "Планета_Пайнер"? 10. Някакво мнение за мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Емилия номер едно ли е? Любима нейна песен от последния албум? Любима песен от микса й на турнето? Джей Ло или Емата? Кой от дуетните й партньори би опитала в леглото - Стефан Илчев, Ави Бенеди или Лазар? Искаш ли дует от Емилия и Анелия? Пишете ли си с Ема във Фейса? Какво мислиш за Галин? Любима бг поп/рап/хип-хоп песен от тази година? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Здрасти! 1.За какво мечтаеш? 2.Имаш ли си приятел 3.Трудно ли се доверяваш на хората? 4.Какво би те отказало от това да си фенка на Емилия? 5.Какъв модел телефон използваш? 6.Някои от песните на Андреа, които харесваш? 7.Гледаш ли сериали? 8.Мислиш ли, че в България един млад човек може да се реализира подобава? 9.Срамуваш ли се да казваш, че слушаш поп-фолк? 10.Любима книга? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Август 28 Report Share Публикувано Август 28 Повече Планета или повече Пайнер си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 1. Как се казваш? 2. Идвала ли си в Търново? 3. Какви са впечатленията ти от Камелия? 4. Какво те накара да избереш медицината? 5. Любима бира? 6. Не мислиш ли, че понякога преувеличаваш, що се отнася до Емилия? 7. Познавате ли се лично с нея? Ако да, как се получи? 8. Ако отида в Пловдив, къде ще ме заведеш? 9. Защо "Планета_Пайнер"? 10. Някакво мнение за мен? 1. Веси 2. Да. 3. Първото ми впечатление от Камелия, когато я видях на живо, на фестивала Тракия фолк през 2003 година, беше че има перфектно тяло, но ходеше малко надменно, все едно света е в краката й. Кариеристка е, доста амбициозна, макар че гледа да не й личи толкова. Готова е на всичко, за да провокира. Харесвах преди в нея нюха, който имаше за това каква песен да пусне в точния момент и тя да е хем актуална и комерсиална за времето си, хем да има и нещо различно, да е една идея по-новаторска. Сега за съжаление е загубила този си нюх, но се надявам отново да си го върне и да мачка с новия албум. 4. Много ми вървеше биологията в училище, а и имам доста роднини, които са в сферата на здравеопазването. 5. Не обичам бира. 6. Никога не съм преувеличавала. Винаги съм била реална в оценката си за всеки един изпълнител. Дай пример? 7. Да, познаваме се. Всичко започна от едно участие, на което тя ме беше забелязала и седна на сепаренцето при нас. 8. Ще те напия някъде. Като гледам те влече чашката. 9. Трябваше да се регистрирам и това беше първото, което ми дойде на ум. Не съм и предполагала, че ще се задържа за по-дълго време в този форум. Скоро мисля да го сменям. 10. Един от малкото потребители, с които можеш да водиш нормални дискусии. На моменти ти куца историята на поп-фолка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 1.Емилия номер едно ли е? 2.Любима нейна песен от последния албум? 3.Любима песен от микса й на турнето? 4.Джей Ло или Емата? 5.Кой от дуетните й партньори би опитала в леглото - Стефан Илчев, Ави Бенеди или Лазар? 6.Искаш ли дует от Емилия и Анелия? 7.Пишете ли си с Ема във Фейса? 8.Какво мислиш за Галин? 9.Любима бг поп/рап/хип-хоп песен от тази година? 1. Разбира се, че е номер едно. Няма друга като нея, която да съчетава в едно ангелски глас, уникална визия и харизма! Има най-добрата дискография в поп-фолка. Като добавим и факта, че е известна като Кралицата на баладите, а именно по тях се познава коя го може и коя не. 2. Всички са ми любими. То почти няма слаба песен вътре. Неслучайно грабна и приза за Албум на годината. Най-любими обаче си ми остават "Смелите си имат всичко" и "Свързано е с теб". 3. "Ти си ми"- доказа, че могат да се пеят Оцкови песни на живо, при това я изпя перфектно. "Смелите си имат всичко" - Златен хит. 4. Емата 5. Ако ми беше видял приятеля, нямаше и да помислиш да ми зададеш такъв въпрос. Нито един от тримата. Не са ми повкуса. 6. Не. Двете изпуснаха момента, в който можеха да направят дует, още когато работиха с Токича. 7. Дам. 8. По-добре да не казвам, че няма да ти хареса. 9. "Изгрева и залеза". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
French Kiss Публикувано Август 29 Report Share Публикувано Август 29 Здрасти! 1.За какво мечтаеш? 2.Имаш ли си приятел 3.Трудно ли се доверяваш на хората? 4.Какво би те отказало от това да си фенка на Емилия? 5.Какъв модел телефон използваш? 6.Някои от песните на Андреа, които харесваш? 7.Гледаш ли сериали? 8.Мислиш ли, че в България един млад човек може да се реализира подобава? 9.Срамуваш ли се да казваш, че слушаш поп-фолк? 10.Любима книга? 1. За много неща. 2. Да. 3. Да. 4. Май няма такова нещо. 5. Galaxy S4 6. "Лъжа го с теб", "Мен си търсил", "Лоша", "Едно", "Излъжи ме", "Не ти го казвам". 7. Все по-рядко ми остава време да гледам сериали. 8. Да, ако има нужните качества. Около мен е пълно с такива примери. 9. Няма как да се срамувам от поп-фолк песните, които си пускам да слушам у нас. И това се дължи на факта, че до сега, всеки ми е казвал, че имам уникален вкус, колкото и нескромно да звучи. 10. Шифърът на Леонардо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари