Putin Публикувано на Август 31 Report Share Публикувано на Август 31 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Август 31 Report Share Публикувано Август 31 Потрес. Ама нищо изненадващо, де, все пак гнусната Джеса участва в проекта. Къде е сега Ивалът да ми обяснява колко качествена певица била, видя, че никой не я бръсне за слива, и почна да пее за ебане, завалийката. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Putin Публикувано Септември 1 Author Report Share Публикувано Септември 1 Тази Ариана много ме кефи, супер яката е. Песента става. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Песента и клипа ме кефят доста. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Тая пикла Гранде пък навсякъде- изобщо не ме впечатлява с нищо. Красива и дотам- много дразнеща е- да смени малко визията и стила на обличане, песните й не стават за нищо. А Ники изобщо не трябваше да се завръща, тъкмо беше замряла. Изобщо музиката е заприличала на нищо в Америка. Това музика ли е изобщо? Гранде, Пиги и Ники Минаж в момента са най-противните. Гранде освен разсъблечена, друго не можеш да очакваш от нея и всеки път една и съща. Тая опашка не ли й омръзна. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.