Andrew Cunanan. Публикувано на Септември 1 Report Share Публикувано на Септември 1 Здравейте,правя тази тема,тъй като Лятото почти свърши и тук ще можем да споделяме нашите най-добри спомени и мигове от него. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Това е тема за хора, които не са работили цяло лято. Аз цялото лято го изкарах на работа и ще го запомня с многото работа, претрепвания от умора, падания, недоспиване, сумати нерви с некадърници. А единствения хубав спомен от това лято ми е когато миналия месец цял ден прекарах с Ники в Крайморие- никога няма да го забравя- не бях почивала така отдавна и тогава си разбрах от почивката. С една дума- повече работих. Лятото не го усетих. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Е, за мен беше зима, не лято. Но никога няма да забравя пътуването до Нова Зеландия. Сърцето ми остана там. (Всички снимки съм ги правил аз. Да го кажа, че във фейса все има кой да не ми вярва) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ами то третата снимка наистина си прилича на колажче .. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Е, за мен беше зима, не лято. Но никога няма да забравя пътуването до Нова Зеландия. Сърцето ми остана там. (Всички снимки съм ги правил аз. Да го кажа, че във фейса все има кой да не ми вярва) Уау, уникално! Даже си взема за тапет за компа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Е, за мен беше зима, не лято. Но никога няма да забравя пътуването до Нова Зеландия. Сърцето ми остана там. (Всички снимки съм ги правил аз. Да го кажа, че във фейса все има кой да не ми вярва) Уау, уникално! Даже ще си взема за тапет за компа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Ами то третата снимка наистина си прилича на колажче .. Е, не е, просто аз не си знам границата като тръгна да ги обработвам. Уау, уникално! Даже ще си взема за тапет за компа. Мерси! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Елена Публикувано Септември 1 Report Share Публикувано Септември 1 Е, не е, просто аз не си знам границата като тръгна да ги обработвам. Мерси! Е, браво тогава, приказни неща си видял. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DeanWinchester Публикувано Септември 2 Report Share Публикувано Септември 2 Всички моменти в които ядох мусака и пица са ми любими, за друго не се сещам. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Е, за мен беше зима, не лято. Но никога няма да забравя пътуването до Нова Зеландия. Сърцето ми остана там. (Всички снимки съм ги правил аз. Да го кажа, че във фейса все има кой да не ми вярва) Леле.. завиждам ти благородно! Пожелавам си и аз някой ден да отида там! Пожелайте ми го и вие!! Иначе това лято ми мина скучно,то май все още не ми е минало, защото може да ходя тепърва на моренце. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Illyria Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Леле.. завиждам ти благородно! Пожелавам си и аз някой ден да отида там! Пожелайте ми го и вие!! Иначе това лято ми мина скучно,то май все още не ми е минало, защото може да ходя тепърва на моренце. Искренно ти го пожелавам. Да отида в Нова Зеландия на мен ми беше мечта от 8 годишен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ivanhoe Публикувано Септември 3 Report Share Публикувано Септември 3 Когато Зайка ме последва в Инстаграм! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Септември 6 Report Share Публикувано Септември 6 Е, за мен беше зима, не лято. Но никога няма да забравя пътуването до Нова Зеландия. Сърцето ми остана там. (Всички снимки съм ги правил аз. Да го кажа, че във фейса все има кой да не ми вярва) много е красиво верно на мен ми пращаха снимки от Австралия и е подобно Цитирай Report 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikolay Публикувано Януари 12 Report Share Публикувано Януари 12 Много хубаво лято. Запознах се със сестра си и като цяло това ще ми остане най-хубавият спомен изобщо. Ходих на няколко почивки, запознах се с нови хора, сближих се повече с други, излизах си всеки ден, ходих си на фитнес, абе.... Не мога да се оплача изобщо, може би най-хубавото ми лято. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.