Jump to content

RAMA VIP Brother 2014

Препоръчани коментари

Untitled_1.png
RAMA VIP Brother се завръща по-провокативен, по-забавен и по-изненадващ отвсякога от септември в ефира на Ramania-bg.com. В новия сезон RAMA VIP Brother се обръща към корените си, за да бъде взривоопасна смес от реалност и фикция в едно шоу, чиято крайна цел е да забавлява зрителите.

Сезонът RAMA VIP Brother наистина ще бъде уникален. Всеки участник ще бъде „таен агент” не само на своята съдба, но по определен начин и в различна степен и на тази на съквартирантите си. Методите на VIP Brother ще са по-усъвършенствани от преди, така че да се гарантират безпрецедентно забавление и постоянно нарастващо напрежение в Къщата.

Записванията ще протекат на ЛС,до мен Smith до 20.09,16.00 h вкл.

Играта стартира официално на 20.09.,21.00 h.
Кой кой е? Защо? Каква е тайната му мисия и има ли изобщо такава? Участниците следват ли предварително начертан план и само Big Brother ли дърпа конците? Да очакват ли зрителите „зрителна измама”, кой и кога ще им заложи капана?

Отговорите, които водят до следващите въпроси - от септември в Ramania-bg.com.

Моля без излишен спам,въпроси на ЛС.

Сподели в други сайтове

• 2 weeks later...
  • Отговори 586
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Поради малкия брой на записалите се участници удължавам срока до 16.00h на 27.09.2014 включително.
Сподели в други сайтове

Само след броени часове съквартирантите ще се нанесат в тази прекрасна къща,но дали това ще е единственото място,което ще обитават ?Какви още изненади крие Vip Brother?Само тази вечер в 19.00 h по www.Ramania-bg.com.
DU119-Konavle-Valley-40big.jpg
Сподели в други сайтове

Добър вечер и добре дошли в сезона на Rama Vip Brother,който ще бъде запомнен като "война" и "мир".Още сега ви обещавам ще има и "любов" и "омраза",ще има и "приятелства" и "предателства",ще има "отмъщения",ще има "удари под кръста".Тази година се честват 10 години от началото на шоуто.Верни на нашия изтънчен форумски вкус ще отбележим юбилея с огромен шамар за форумските мегазвезди,които просто ще се превърнат само в съквъртиранти.Част от тях ще потопим в невиждан лукс,а останалите ще тънат в една отвратителна мизерия.Хората не вярват,че точно тези имена ще си мият зъбите под един покрив,защото някои от тях биха си избили зъбите.Те се ненавиждат,те се мразят,те са бивши или общи,те си завиждат,мечтаят за мъст.Нека да ви представим съквартирант 1:"Той е любимец на младото поколение,той е легенда,макар и да е отскоро в този форум."Нека да видим кой е първият съквартирант,който ще мине по червения килим.
Сподели в други сайтове

Здравейте, дами и господа! Здравей и на теб мистър грешен!(Сигурен съм, че тази нахална муха ще се намърда тук!)

Обещавам сълзи, сополи (не мои естествено), а ако и Галин влезе в къщата, съвкупляването няма да е мираж!

Сподели в други сайтове

Представяме ви мястото,което ще обитават нашите съфорумци:

DU119-Konavle-Valley-13big.jpgDU119-Konavle-Valley-16big.jpg

DU119-Konavle-Valley-06big.jpg

DU083-house-dubrovnik-26big.jpg

и задната част на къщата:

DU083-house-dubrovnik-11big.jpg

Сподели в други сайтове

"Той е обичан.Той е мразен.Той е нападан,заради склоността да си сменя често графиките!"

Съквартирант N2 - Mr. Greshen

Сподели в други сайтове

Мии то това звучи точно като предаването по телевизията. Дори ми се струва, че съм чувал някои от репликите там.

Надявах се да е нещо различно - някаква интерпретация.

Сподели в други сайтове

Мии то това звучи точно като предаването по телевизията. Дори ми се струва, че съм чувал някои от репликите там.

Надявах се да е нещо различно - някаква интерпретация.

Чакай де, ся почва..
Сподели в други сайтове

"Определено числото 3 му носи късмет,той е един от най-обичаните форумци,един от най-респектиращите такива!"

Съквартирант N3 - Nicolas

Сподели в други сайтове

Ау, каква обида...този неприятен на всички Евтимката е влезнал преди мен..... Искам да не ме диближаваш плсс

Аз съм форумският Галин+Гергана, а пък ти си форумската Милица.

Изчезни!

Сподели в други сайтове

"Определено числото 3 му носи късмет,той е един от най-обичаните форумци,един от най-респектиращите такива!"

Съквартирант N3 - Nicolas

Благодаря заа хубавото представяне! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Аз съм форумският Галин+Гергана, а пък ти си форумската Милица.

Изчезни!

Слагай си по трите букви и се успокой, защото по-скоро си Роксана, а аз съм Ивана ахахахаха

Добре дошъл, Николас. Как е настроението? :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...